Η υπερθέρμανση του πλανήτη και οι χιονοθύελλες


Στη Νέα Υόρκη περιμένουν μία ισχυρότατη χιονοθύελλα. Ο Δήμαρχος είπε στους πολίτες να προετοιμαστούν για το χειρότερο κι αυτοί προμηθεύτηκαν νερό και τρόφιμα. 5000 πτήσεις ακυρώθηκαν. Μέχρι κι ένα μέτρο χιόνι αναμένουν στα βόρεια της Νέας Υόρκης. Συστήνουν στον κόσμο να παραμείνει σπίτι και να μην μετακινηθεί. 

Κι όμως συνεχίζουν να μας ληστεύουν μέσω των φόρων για την "υπερθέρμανση".

Άδειασε η Νέα Υόρκη λόγω της χιονόπτωσης που τελικά δεν ήταν ισχυρή όσο την περίμεναν. Στο διάγραμμα που καταγράφει τις ισχυρότερες χιονοθύελλες στην ιστορία της Νέας Υόρκης είναι εμφανές ότι έχουν ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια που ο γελοίος ο Al Gore τρομοκρατούσε τον κόσμο λέγοντας ότι θα έχουν λιώσει οι πάγοι μέσα στο 2014. Η «υπερθέρμανση» είναι μία τεράστια κομπίνα παγκοσμίων διαστάσεων στην οποία συμμετείχαν χωρίς αντιρρήσεις και οι δικοί μας γελοίοι πολιτικοί αρχηγοί ... φορτώνοντας στις πλάτες νέους φόρους που έκαναν τα Ελληνικά προϊόντα ακόμα λιγότερο ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά.

Για την απάτη της υπερθέρμανσης να δείτε οπωσδήποτε το πολύ καλά τεκμηριωμένο και σοβαρό ντοκιμαντέρ The Great Global Warming Swindle με Ελληνικούς υπότιτλους http://vimeo.com/9092816

Η θεωρία (γιατί είναι Θεωρία κι όχι επιστημονικό δεδομένο) της Υπερθέρμανσης κατέληξε να είναι κάτι σαν ...θρησκεία ...γιατί ακριβώς ο κόσμος καλείται να την πιστέψει χωρίς αυτή να προκύπτει από την εμπειρία και τα επιστημονικά δεδομένα. Προφήτες της νέας αυτής χρυσοφόρου θρησκείας ...οι Soro-Οικολόγοι. Γιατί όπου έχει απάτη και μπόλικο αεριτζίδικο χρήμα ...βρίσκονται πάντα από πίσω οι σιωνιστές.
Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ

Θα απαιτήσουμε ποτέ να σταματήσουν να μας χρεώνουν για την απάτη της υπερθέρμανσης; θα μας επιστρέψουν τα κλεμμένα; Θα τιμωρηθούν αυτοί που μας επέβαλλαν αυτούς τους φόρους για συνέργεια σε απάτη;




















Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο FacebookTwitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes