Ο ρόλος των "ΜΗ" ειδήσεων και η "αναγκαιότητα" εξάπλωσής τους


Για ποιον λόγο γίνεται "είδηση" στην Ελλάδα το ότι ένας από τους δεκάδες χιλιάδες ιερείς στην Πολωνία κάπνιζε χασίς; Γιατί πρέπει να μας απασχολήσει ένα ασήμαντο συμβάν πλημμεληματικού χαρακτήρα από την μακρινή Πολωνία; 

Διότι απλά οι αναγνώστες πρέπει να βγάλουν κάποια χρήσιμα κι "αυθόρμητα" συμπεράσματα για την διευκόλυνση της προώθησης της Νέας Τάξης. 
Ας δούμε τι συμπεράσματα βγαίνουν 'αυθόρμητα":

Από τη συντηρητική πλευρά πολλοί θα σκεφτούν:
"Πάει χάλασε η Εκκλησία! Άνδρο ακολασίας'
"Παρέσυρε και μικρά παιδιά στα ναρκωτικά ο αθεόφοβος"
"Σ'αυτούς εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας!"

Από την προοδευτική πλευρά:
"Είδες ο υποκριτής διπρόσωπος τραγόπαπας;"
"Όλοι γουστάρουν το χόρτο τελικά, μικροί και μεγάλοι"
"Για να καταλάβει κι αυτός την ανάγκη της αποποινικοποίησης".

Η χρησιμότητα της διάχυσης αυτού του μεμονωμένου κι ασήμαντου περιστατικού σε διεθνή κλίμακα εξυπηρετεί συγκεκριμένη ατζέντα που θέλει την αποδυνάμωση κι απαξίωση των οργανωμένων θρησκειών και την προώθηση της αποποινικοποίησης της χρήσης και της εμπορίας της μαριχουάνας.
Δεν θα πλήρωνε κανένας εργοδότης έναν δημοσιογράφο να καθίσει να μεταφράσει και να αναδημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ΜΗ είδηση.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο του directnews.gr

Πολωνία: Έπιασαν στα... πράσα ιερέα να καπνίζει χασίς με ανήλικους

Ένας νεαρός Πολωνός ιερέας συνελήφθη από αστυνομικούς να καπνίζει χασίς συντροφιά με δυο αγόρια της εκκλησιαστικής χορωδίας, ηλικίας 16 και 17 ετών. Το περιστατικό συνέβη όταν αστυνομικοί που εκτελούσαν περίπολο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 26χρονου ιερέα σταθμευμένο σε ένα δασάκι, στα περίχωρα της πόλης Γκλίβιτσε.
Θεωρώντας το ύποπτο, πλησίασαν και έπιασαν τον παπά στα... πράσα. «Ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου, βγήκε καπνός και μυρίζοντάς τον κατάλαβα αμέσως ότι ήταν χασίς» αυτό που κάπνιζαν οι τρεις επιβάτες, εξήγησε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα Γκαζέτα Βιμπόρσκα.
Ο εφημέριος της ενορίας του Σεντ Μπαρτέλεμι, που προφανώς ήθελε να χαλαρώσει στο δάσος μετά από μια ημέρα σκληρής προσευχής, είχε στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Οι εκκλησιαστικές αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός. «Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ο ιερέας δεν επέστρεψε τη νύχτα στην ενορία του. Εξετάζουμε τις πληροφορίες για τη σύλληψή του», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής, ο πατήρ Μάρκιν Κρόλικ.



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes