Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (13ο Μέρος, 19.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός



Το Εξοντωτικό Έργο της ΤΣΕΚΑ – Πέντε Εκατομμύρια τα Θύματα των Σφαγών – Πως Έγιναν οι Περίφημες Εκτελέσεις – Το Τραγικό Μαυσωλείο – Έπνιγαν στον Νέβα τους Αξιωματικούς Ομαδικά – Η Δράση του Ιβάν Ιβάνοβιτς Μπόζε – Η Φωνή του Αίματος – Ειδικά Ψυχιατρικά Θεραπευτήρια για τους Δολοφόνους

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος


ΙΓ’

Ο Αρμένιος Καραχάν, Πρέσβης των Σοβιέτ στο Πεκίνο και αρχηγός της Σοβιετικής προπαγάνδας στην Άπω Ανατολή. (Για να κολακέψει τους Κινέζους φορά το εθνικό τους ένδυμα).
Η Τσέκα δεν αρκέστηκε στην θανατική εκτέλεση των αρχηγών και των επικίνδυνων μελών των αστικών κομμάτων. Εξόντωσε κατά μυριάδες αθώους και ακίνδυνους πολίτες και μάλιστα κατά τρόπο θηριωδέστατο.
Στο Φρούριο του Αγίου Πέτρου και Παύλου, το οποίο χρησίμευε άλλοτε ως μαυσωλείο των αυτοκρατόρων της Ρωσίας έλαβαν και λαμβάνουν ακόμη χώρα οι ανατριχιαστικότερες ομαδικές εκτελέσεις, λαμβάνοντας χαρακτήρα αληθινών σφαγών. Ο όγκος αυτός των ανθρώπων πέφτει χάμω. Οι περισσότεροι δεν έχουν εκπνεύσει ή έχουν ακόμα τις αισθήσεις τους. Οι δήμιοι επιχύνουν τότε επάνω τους διαλυμένη ασβέστη και αμέσως μετά τους καλύπτουν με τσιμέντο. Κάθε πρωί εμφανίζεται αυτό το φρικιαστικό θέαμα. Ένας μικρός λοφίσκος στην επιφάνεια του οποίου προβάλλουν χέρια και πόδια, τεντωμένα λόγω της τελευταίας αγωνίας των μισοπεθαμένων οι οποίοι με τα χέρια τους κατόρθωσαν να διαρρήξουν το στρώμα τσιμέντου που τους κάλυπτε.
Την επόμενη μέρα οι δήμιοι διέρχονται από το σημείο εκείνο και κόβουν με το ξίφος με την χαρά μικρών παιδιών τα εξέχοντα χέρια και πόδια.
Στο φρούριο αυτό τουφεκίστηκαν και 12 Μεγάλοι Δούκες και Δούκισσες. Ως δεύτερη φυλακή χρησίμευε για πολύ το πολύγωνο του Υπουργείου των Ναυτικών που απέχει λίγα χιλιόμετρα από την Πετρούπολη.
Ένα από τα σπαρακτικότερα θεάματα, τα οποία είχαμε το δυστύχημα να παρακολουθήσουμε ήταν η μεταφορά με φορτηγά κατά ομάδες 200-300 αξιωματικών στις εκβολές του Νέβα στον Φιννικό κόλπο. Δεμένοι σε ογκώδεις λίθους ριχνόντουσαν στην θάλασσα όπου έβρισκαν τον σκληρότερο θάνατο.
Από την ακτή διακρινόντουσαν σε μικρό βάθος πτώματα ανθρώπινα με το κεφάλι στον πυθμένα και τα πόδια αιωρούμενα λίγο πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Πρέπει βεβαίως να παραδοθούν στην αθανασία οι συνεργάτες του Εβραίου Τρότσκυ (Μπρόνσταϊν) του Ζηνόβιεφ (Άπφελμπαουμ) και του Καμένεφ (Ρόζενφελντ) και των υπόλοιπων κορυφαίων οργανωτών της ανήκουστης τρομοκρατίας.
Μίλησα ήδη για τον διάσημο Πολωνό Δζερτζίνσκι και του Εβραίου Ουρίσκι, των πρώτων ιδρυτών της Τσέκα.
Αυτούς διαδέχτηκε ο Γκλεβ Ιβάνοβιτς Μπόϊκη, μηχανικός στο επάγγελμα, αιμοχαρέστατος, και κατόπιν η διάσημη κομμουνίστρια Γιακόβλεβα, της οποίας τα κυνικά όργια με τον ανακριτή Γκέλερ προκάλεσαν την γενική βδελυγμία.
Επί της αρχηγίας της τουφεκίστηκαν και οι μεγάλοι Δούκες και Δούκισσες.
Αυτήν διαδέχτηκε η νεαρή Λιθουανή Αζολίνα, η οποία και μόνη τουφέκιζε πολλές φορές τους φυλακισμένους Χριστιανούς απλά για εξάσκηση.
Αυτήν διαδέχτηκε ένας από τους αιμοβορότερους ανθρώπους τους οποίους γνώρισε η ιστορία, ο Ιβάν Ιβάνοβιτς Μπόζε, Λιθουανός υπαξιωματικός του οποίου μόνο η εμφάνιση στις φυλακές προκαλούσε πολλές συγκοπές της καρδιάς σε ορισμένους κρατούμενους.
Ο Μπόζε είχε ως βοηθούς τον Τραγιάνωφ, Φρολώφ, Ευγένιεφ, Σίστρωφ, και άλλους τέτοιους και οι οποίοι φέρουν μεν ονόματα Ρωσικά αλλά δεν είναι Ρώσοι. Το διαρκές θέαμα του αίματος, το ακατάπαυστο άκουσμα των οιμωγών κλόνισαν τόσο το νευρικό σύστημα του αιμοσταγούς Μπόζε ώστε έπαθε αυτός μανία καταδίωξης και έκτοτε βλέπει πάντα τον εαυτό του καταδιωκόμενο από τις σκιές των θυμάτων του. Απομακρύνθηκε από την θέση του και τοποθετήθηκε αργότερα στην υπηρεσία της Λαϊκής Οικονομίας ως αργόμισθος.
Τόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των Εβραίων κομμουνιστών, που έπασχαν από τα νεύρα και τα φρένα, ώστε ο κομισάριος της υγιεινής Σεμάσκο επισήμως ζήτησε από το Ανώτατο Εκτελεστικό πίστωση για την ίδρυση ειδικού θεραπευτηρίου ψυχιατρικού αποκλειστικά για τους αρχηγούς του Κομμουνισμού.
Οφείλω να προσθέσω ότι οι ηγέτες του μπολσεβικισμού τουφέκιζαν πολλές χιλιάδες Ρώσους χριστιανούς όλων των τάξεων με την αγγελία του θανάτου της Ρόζας Λούξεμπουργκ και του Καρόλου Λίμπκνεχτ για αντεκδίκηση. Κόκκινη θυσία του κόκκινου κομμουνισμού! Η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να περιγράψει τις φρικαλεότητες που διαπράττονται για 8 ολόκληρα χρόνια στον εικοστό αιώνα. Και διερωτώνται οι Ρώσοι χριστιανοί, πότε θα συγκινηθεί ο πολιτισμένος κόσμος για να θέσει τέρμα στο κακούργο έργο των διεθνών αυτών συνωμοτών;
Γιατί ο κ. Σοφιανόπουλος δεν είπε ούτε μία λέξη συμπάθειας για τα μέχρι τώρα θύματα της απόλυτης ασυγχώρητης ανθρωποσφαγής, τα οποία υπερβαίνουν ασφαλώς τα 5 εκατομμύρια Ρώσων χριστιανών από όλες τις κοινωνικές τάξης;
Με μια λέξη κανένα τυραννικό καθεστώς, καμιάς εποχής, κανενός λαού προκάλεσε ποτέ τόσο εντατικό, τόσο ισχυρό, τόσο βαθύ το αίσθημα του τρόμου, της φρίκης και του φόβου, το οποίο κατέχει έκτοτε τον όγκο των ρωσικών μαζών.
Και αντί της χαράς της ζωής, πηγής της πλέον γόνιμης δραστηριότητας, αντί της ευτυχίας, την οποία υποσχέθηκε ο μπολσεβικισμός στον ρωσικό λαό, γέννησε στην ψυχή ένα απέραντο, ένα αδιαπέραστο, ένα ακατανίκητο αίσθημα τρόμου το οποίο δεσπόζει σήμερα σε κάθε σκέψη, σε κάθε ενέργεια κάθε Ρώσου Χριστιανού που ζει στην σοβιετική Ρωσία. Αλλά πως μπορεί, όχι να ευημερήσει αλλά απλά να ζήσει ο άνθρωπος, ο κατεχόμενος διαρκώς από τον φόβο μήπως κανένα όργανο της Τσέκα παρεξηγήσει μία ακίνδυνη λέξη ή πράξη του, ή το συνηθέστερο, μήπως τον συκοφαντήσει γιατί εποφθαλμιά την σύζυγο ή την κόρη του ή την εναπομένουσα τυχόν ελάχιστη περιουσία του;
Το μίσος και η βδελυγμία όλου του ρωσικού λαού προς την λέξη Τσέκα έφθασε σε τέτοιο σημείο, ώστε οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας, αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν. Και μεταβάπτισαν πρότινος την αιμοσταγή τους φρουρά σε Γκε-πε-ου από τα αρχικά γράμματα της φράσης Γκοσουδάρσθφεναγια – Πολιτίτσεκσαγια – Ουπραβλένια (δηλαδή Κυβερνητική Πολιτική Διοίκησης).
Η λέξη τσέκα προερχόταν, όπως γνωρίζουν ίσως ορισμένοι από τους αναγνώστες μου, από τα αρχικά γράμματα της φράσης Τσεντράλνι – Κομιτέτ (Κεντρικό Κομιτάτο) όπως λεγόταν προηγουμένως η υπηρεσία της ασφάλειας του μπολσεβικικού καθεστώτος.
Χάρη στην Γκεπεού, η οποία περιλαμβάνει κυρίως Εβραίους, Κινέζους, μουσουλμάνους, Λιθουανούς και ελάχιστους Ρώσους κακούργους, όπως έγραψα ήδη ο μπολσεβικισμός ίσταται ακόμη στην αρχή. Πάντως η Ρωσία θα μπορούσε να αποκληθεί η χώρα του τρόμου και του αίματος.
Αύριο θα πραγματευτώ τις βαθύτερες αιτίες της παλιάς διαφωνίας Λένιν Τρότσκυ και της πρόσφατης ρήξης Τρότσκυ και Ζηνόβιεφ γιατί ενδιαφέρουν πάρα πολύ την εσωτερική κατάσταση της Ρωσίας.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes