Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (16ο Μέρος, 22.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός


Ο κ. Ανδρόνικος ομιλών
(του σκιτσογράφου του "Ελεύθερου Τύπου" κ. Πρωτοπάτση [Pazzi])
Ο Εξαγγελλόμενος Παράδεισος της Ρωσίας – Δεκαπέντε Εκατομμύρια τα Θύματα της Πείνας και Πέντε Εκατομμύρια οι Τουφεκισμένοι και Σφαγιασμένοι Ρώσοι Χριστιανοί – Τέλεια Διαρπαγή του Δημόσιου και Ιδιωτικού Πλούτου – Ζημιές 300 Δισεκατομμυρίων Χρυσών Ρουβλίων – Οι Δήθεν Ιδεολόγοι Κήρυκες του Κομμουνισμού από τους Πλουσιότερους Ανθρώπους της Γης

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

ΙΣΤ’

Νομίζω ότι από τα άρθρα μου που έχουν φιλοξενηθεί ήδη στον «Ελεύθερο Τύπο», σαφώς αποδείχτηκε ότι ο μπολσεβικισμός, με το προσωπείο μιας επιστημονικής ουτοπίας, δεν πέτυχε τίποτε άλλο από την άνοδο στην αρχή (εξουσία) των Εβραίων, την σκόπιμη εξόντωση των Ρώσων χριστιανών και την εθνική, οικογενειακή, ηθική και οικονομική αποσύνθεση αυτών.
Κάθε Έλληνας εργάτης, κάθε Έλληνας πολίτης και εν γένει κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να έχει διαρκώς μπροστά στα μάτια του τους παρακάτω τραγικούς αριθμούς, στους οποίους αναλύεται η επί οκταετία δράση των Ρωσοεβραίων της Μόσχας.

Α’ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Ο Δρ. Νάνσεν, ύπατος αρμοστής της Κοινωνίας των Εθνών για τα προσφυγικά ζητήματα, ο μέγας φιλάνθρωπος, ο οποίος για μακρύ χρονικό διάστημα παρέμεινε στην σοβιετική Ρωσία για να βοηθήσει τους πεινασμένους πληθυσμούς της, αναβιβάζει τους Ρώσους που υπέκυψαν στην πείνα σε 15 εκατομμύρια!
Στον αριθμό αυτό πρέπει να προσθέσουμε τους αθρόα σφαγιασμένους, τουφεκισμένους, εξόριστους στην Σιβηρία και αποθανόντες Ρώσους χριστιανούς, οι οποίοι υπερβαίνουν ασφαλώς τα 5 εκατομμύρια.
ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!
Και όμως ο Εβραίος Τρότσκυ σε προκήρυξή του με ημερομηνία 14 Απριλίου 1918 υποσχέθηκε στον αθώο και εύπιστο ρωσικό λαό ότι ο μπολσεβικισμός θα μεταβάλει την Ρωσία σε παράδεισο.
Ιδού τι έλεγε επί λέξει ο μέγας Εβραίος δημαγωγός κ. Μπρόνσταϊν:
«Άλλοτε πίστευαν στην ύπαρξη παραδείσου. Αλλά ο παράδεισος αυτός ήταν όνειρο. Εμείς λέμε ότι αυτόν τον παράδεισο θα τον δημιουργήσουμε εδώ κάτω στη γη, με τα χέρια των εργατών, για όλους και εις αιώνας αιώνων».
Μήπως δεν λένε τα ίδια κυνικά ψεύδη στους αθώους Έλληνες εργάτες και χωρικούς οι αρχηγοί του ελληνικού κομμουνισμού, στους οποίους επιφοίτησε ως γνωστόν το πνεύμα του εκ Βουλγαρίας Εβραίου Αβραάμ Μπεναρόγια;

Β’ ΥΛΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Είναι ανυπολόγιστες οι υλικές καταστροφές, τις οποίες προκάλεσαν στον ρωσικό λαό και στην ανθρωπότητα οι Εβραίοι δικτάτορες.
Εάν υπολογίσει κανείς σε 9 δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια την μέση αξία της ετήσιας ρωσικής παραγωγής, γεωργικής, βιομηχανικής κ.λπ. και δεδομένου ότι εξ αιτίας του μπολσεβικισμού η παραγωγή αυτή ελαττώθηκε κατά μέσο όρο από τα διαρρεύσαντα 7 χρόνια στο 1/3, άρα οι ζημίες της Ρωσίας επί επτά χρόνια ανέρχονται σε 42 δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια.

(Την συνέχεια του Κεφαλαίου αυτού θα δημοσιεύσουμε αύριο).




Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes