Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (17ο Μέρος, 23.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός

Η οικογένεια του Εβραίου Ιακώβ Γιουρόφσκυ, ενός από τους δολοφόνους
της αυτοκρατορικής οικογένειας της Ρωσίας
Οι Δήθεν Ιδεολόγοι Κήρυκες της Κατάργησης της Ιδιοκτησίας από τους Μεγαλύτερους Γαιοκτήμονες του Κόσμου – Ο Τρότσκυ Κάτοχος Απέραντων Εκτάσεων στην Ρωσία – Χρησιμοποιεί για Καλλιεργητές τους Ερυθρούς Στρατιώτες – Η Λεηλασία των Τραπεζών – Όργανα της ΤΣΕΚΑ Κάτοχοι Κιβωτίων με Διαμάντια

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

ΙΖ’

Εξάλλου ο ιδιωτικός πλούτος του ρωσικού λαού, που ανέρχεται τουλάχιστον σε 300 δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια έχει όπως θα δούμε αμέσως παρακάτω αφενός ληστευτεί από τους Εβραίους δικτάτορες και αφ’ ετέρου πυρποληθεί, καταστραφεί κ.λπ. τουλάχιστον κατά τα 2/3. Άρα ζημιές του ιδιωτικού πλούτου 200 δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια.
Μόνο όσοι έζησαν επί μακρόν στη Ρωσία και όσοι γνωρίζουν αυτήν μπορούν να εκτιμήσουν ότι ο αριθμός αυτός δεν είναι ανώτερος της πραγματικότητας. Πολλοί ήταν οι δισεκατομμυριούχοι Ρώσοι και περισσότεροι οι εκατομμυριούχοι, που διατηρούσαν όχι μόνο ακίνητο αλλά και αμύθητο κινητό πλούτο.
Αρκεί να σημειώσω σαν χαρακτηριστικό γεγονός ότι ο Μέγας Πέτρος δημόσια επαναλάμβανε ότι φθονούσε τον πλούτο του Στρογόνωφ, τον οποίο όχι μόνο κληρονόμησε αλλά και πολλαπλασίασαν οι απόγονοί του.
Για εκείνους που αγνοούν τον ρωσικό ιδιωτικό πλούτο τονίζω ότι εκτός των περίφημων και πλουσιότατων πινακοθηκών των Μουσείων του Κράτους υπήρχαν άπειρες ιδιωτικές πινακοθήκες, τις οποίες θα ζήλευαν πολλά Κράτη. Γιατί πλην από τους Μεγάλους Δούκες και όλης της μεγάλης τάξης των ευγενών (Δβοράνι) πάρα πολλοί είναι οι πλούσιοι Ρώσοι οι οποίοι είχαν ολόκληρες αίθουσες με τα μάλλον σπάνια έργα τέχνης όλων των εποχών και δη των πλέον διακεκριμένων ζωγράφων της υφηλίου. Ούτως ώστε εκπλησσόταν ο επισκεπτόμενος τα ιδιωτικά αυτά Μουσεία των Ευγενών και κατά δεύτερο λόγο των εμπόρων. Οι δε ιδιωτικές βιβλιοθήκες όχι μόνο των ευγενών αλλά και όλων των διανοούμενων κατά την τελευταία πεντηκονταετία παρουσίαζαν εξαιρετικό φαινόμενο.
Μετά την επανάσταση του Οκτωβρίου 1917 η σπείρα των μεγάλων συνωμοτών της ανθρωπότητας λήστεψε όλα τα Μουσεία, όλες τις Πινακοθήκες, όλες τις βιβλιοθήκες, Κρατικές και ιδιωτικές, με αυτό τον τρόπο το σύνολο των άμεσων υλικών ζημιών του ρωσικού λαού ανέρχεται σε 250 περίπου δισεκατομμύρια χρυσά ρούβλια, δηλαδή 600 περίπου δισεκατομμύρια χρυσών δραχμών ή 8 περίπου τρισεκατομμύρια σημερινών δραχμών.
Αν λάβουμε υπόψη ότι κατά την πολιτική και δημόσια οικονομία κάθε άνθρωπος εκπροσωπεί κατά μέσο όρο ένα κεφάλαιο 25.000 δραχμών βλέπουμε ότι η αξία των απολεσθέντων 20 εκατομμυρίων ανθρώπων ανέρχεται σε 500 δισεκατομμύρια.
Δηλαδή 8 ½ τρισεκατομμύρια δραχμές στοίχισε στον ρωσικό λαό η αφέλειά του να πιστέψει στα απατηλά κηρύγματα των κομμουνιστών!


Γ’ ΗΘΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ
Βεβαίως δεν αναλύεται σε αριθμούς η καταστροφή όλων των ηθικών αρχών, τις οοίες επέφερε η κομμουνιστική δικτατορία.
Η διάλυση της οικογένειας, που είχε σαν συνέπεια την ελάττωση των γεννήσεων, η εξίσωση των ανθρώπων, δουλευταράδων και τεμπέληδων συνεπέφερε την επέκταση της τεμπελιάς, η υπονόμευση της χριστιανικής θρησκείας, συνεπαγόμενη την ασωτία και την ελάττωση της φειδούς, θα μπορούσαν και αυτές να υπολογιστούν. Την φροντίδα αυτή την αφήνω στους αναγνώστες μου γιατί επείγομαι να τονίσω πως οι δήθεν ιδεολόγοι κήρυκες του κομμουνισμού, οι δήθεν απόστολοι της κατάργησης της ιδιοκτησίας είναι σήμερα από τους πλουσιότερους ανθρώπους της γης.

Απόδειξη:
  1.  Όταν το 1921 επήλθε ρήξη μεταξύ Τρότσκυ και Δερζίνσκυ, του αιμοσταγούς αρχηγού της Τσέκα, ο τελευταίος αντικαταστάθηκε, στην δε οικία του ενεργήθηκε έρευνα που αποκάλυψε δεκάδες κιβώτια γεμάτα διαμάντια και κοσμήματα αμύθητης αξίας. Ο Τρότσκυ έφερε το ζήτημα στην Ανώτατη Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος η οποία κάλεσε τον Δερζίνσκυ να απολογηθεί. Αντί απολογίας ο Δερζίνσκυ ανάγνωσε έκθεση των οργάνων της Τσέκα που αποκάλυπτε παρόμοιες ληστείες και διάφορες εμπορικές πράξεις του Τρότσκυ και των άλλων κορυφαίων μπολσεβίκων. Ο έξυπνος Πολωνοεβραίος είχε φαίνεται φροντίσει να παρακολουθεί και τους …έντιμους συναγωνιστές του ιδεολόγους για να τους εκβιάσει ενδεχομένως. Και το πέτυχε. Σιγή κάλυψε τις ληστείες του Δερζίνσκυ.Και ο Δερζίνσκυ είναι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος της σοβιετικής Ρωσίας!
  2. Την 28η Δεκεμβρίου 1924 κυκλοφόρησε στη Μόσχα και συγκεκριμένα μεταξύ των μελών του κομμουνιστικού κέντρου Χαμοβνίτσεσκοβο έντυπο κατηγορητήριο κατά του Ζηνόβιεφ (Άπφελμπαουμ) και του Καμένεφ (Ρόζενφελντ) που τόνιζε ότι οι δύο πανίσχυροι Εβραίοι… ιδεολόγοι κομμουνιστές διενήργησαν ευρύτατο εμπόριο, διατηρούσαν χαρτοπαικτικές λέσχες στην Μόσχα και Πετρούπολη και ότι ιδίως οι σύζυγοί τους μάλιστα δε η κυρία Λιλίνα Ζηνόβιεφ διέπραξε μεγάλες ληστείες σε βάρος του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.Προστέθηκε ότι μόνο από τις διάφορες επιχειρήσεις, εκτός των έκτακτων κερδών, ο ανιδιοτελής σύντροφος Καμένεφ είχε μηνιαίο εισόδημα 50 χιλιάδες χρυσά ρούβλια, δηλαδή 2 περίπου εκατομμύρια σημερινές δραχμές!
  3. Ο Τρότσκυ, χωρίς να υστερεί των συντρόφων του σε ανιδιοτελή κομμουνιστική ιδεολογία άρπαξε απέραντες γαίες στην Νότια Ρωσία εκτός από την Κριμαία οι οποίες μέχρι πρότινος καλλιεργούνταν από ερυθρούς στρατιώτες. Έτσι ο μέγας Εβραίος έγινε ο μεγαλύτερος ίσως γαιοκτήμονας της μπολσεβικικής Ρωσίας.
  4. Ο Ράντεκ και ο Λιτβίνωφ μοίρασαν μεταξύ τους τα κεφάλαια της Ρωσο-Ασιατικής Τράπεζας (Ούρκουαρτ).
  5. Στην Γαλλία δημοσιεύτηκε πρόσφατα επιστολή του Ράντεκ προς τον Λιτβίνωφ που έλεγε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα κτήματα του Τρότσκυ καλλιεργούνται θαυμάσια από τους ερυθρούς στρατιώτες. Γιατί να μη γίνουμε και εμείς καλλιεργητές; Τι μας μένει στην τσέπη μετά την εκκαθάριση των μετοχών Ούρκουαρτ;» Και ο Ράντεκ εξακολουθεί:«Ο Τρότσκυ διευθύνει το τραστ της Μόσχας. Γιατί και εμείς να μη κάνουμε παρόμοιο συνδυασμό στη Πολτάβα ή στο Χαρκώβ; Ο Φρόνζε (Εβραίος που διαδέχτηκε τον Τρότσκυ ως επίτροπος των Στρατιωτικών και Ναυτικών) θα μας εξασφαλίσει εργατικά χέρια».
  6. Είναι γνωστή η ακόλαστη σπατάλη, η αφάνταστη χλιδή, η απίστευτη πολυτέλεια των μπολσεβίκων πρεσβευτών στο εξωτερικό. Έχει τόσες φορές τονιστεί στον ευρωπαϊκό και αμερικανικό τύπο, ώστε κρίνω περιττό να επανέλθω. Είναι περιττό να τονιστεί, ότι οι 447 Εβραίοι κομισάριοι της μπολσεβικικής Ρωσίας, για τους οποίους ανέφερα ήδη, έσπευσαν να μιμηθούν τους αρχηγούς τους και ότι δεν κυβερνούν την Ρωσία από ανιδιοτελή αγάπη προς τους εργάτες και χωρικούς αυτής.
Φρονώ ότι όλ’ αυτά ενισχύουν ακλόνητα τον ισχυρισμό μου ότι ο κομμουνισμός είναι εβραϊκή έμπνευση, υποστηριζόμενη από Εβραίους κεφαλαιούχους, που διψάνε για αναστάτωση για να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους.
Από αύριο θα αρχίσω την ανάλυση της εξωτερικής πολιτικής των μπολσεβίκων, η οποία πολύ περισσότερο από την εσωτερική, αποδεικνύει την εβραϊκή καταγωγή του κομμουνισμού και η οποία ενδιαφέρει τους Έλληνες πολύ περισσότερο από την εσωτερική κατάσταση της Ρωσίας. Είναι θλιβερό ότι στα μακρά άρθρα του ο κ. Σοφιανόπουλος δεν είπε λέξη ούτε για την εξωτερική πολιτική των Σοβιέτ, ούτε για τις ληστείες των αρχηγών του μπολσεβικισμού, τους οποίους και ο ίδιος και η φιλοξενούσα τα άρθρα του δήθεν σοβαρή εφημερίδα, παρουσίασαν σαν ιδεολόγους Επιστήμονες.




Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes