Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (5ο Μέρος, 11.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός
Κινέζοι μισθοφόροι, από εκείνους τους οποίους χρησιμοποιούν οι Μπολσεβίκοι της Μόσχας για να τρομοκρατούν και να διατηρούν δια της βίας το τυραννικό καθεστώς τους
Ψεύδονται οι ισχυριζόμενοι ότι οι αρχές του Μαρξ εφαρμόστηκαν ικανοποιητικά στη Ρωσία – Γιατί διατυμπανίζουν μόνο την αρπαγή των περιουσιών – Γαργαλούν και εξάπτουν τα κτηνώδη ένστικτα του πλήθους – Τον Κομμουνισμό τον εφεύρεσαν οι Εβραίοι για να τον χρησιμοποιήσουν εναντίον των Χριστιανών – Γιατί ορισμένοι μεγάλοι κεφαλαιούχοι προπαγανδίζουν τον Κομμουνισμό

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος


Ε’

Ο κ. Σοφιανόπουλος αναπτύσσοντας την δράση του μπολσεβικισμού στην πρωινή εφημερίδα εκδήλωσε περίεργη αφ’ ενός μεν συμπάθεια  προς αυτές τις αρχές του Μαρξ, αφ’ ετέρου δε ικανοποίηση ως προς τα αποτελέσματα της εφαρμογής τους στη Ρωσία.
Θα αποδείξω αμέσως ότι βρισκόταν εκτός αλήθειας και ως προς το πρώτο και ως προς το δεύτερο.
Και κατά πρώτον λόγο οφείλω να στιγματίσω κατά τον εντονότερο τρόπο την ανήθικη τακτική των κομμουνιστών όλων των χωρών την οποία εφάρμοσαν με ιδιαίτερη προσπάθεια οι Ρώσοι κομμουνιστές και την οποία επίσης ακολουθούν οι Έλληνες κομμουνιστές – καθώς κομμουνισμός είναι δήθεν η αρπαγή των περιουσιών των πλουσίων από τους φτωχούς. Ούτε επιτρέπεται σε τίμιους διανοούμενους, αν είναι τέτοιοι οι κομμουνιστές, να διακηρύττουν ότι ο μαρξισμός είναι μια οικονομική μόνο θεωρία, ένα οικονομικό απλά σύστημα. Όχι δεν είναι αλήθεια ότι ο κομμουνισμός προσβάλλει μόνο το κεφάλαιο και επιζητεί την δίκαιη κατανομή του πλούτου. Ο κομμουνισμός-μαρξισμός αποτελεί ολόκληρο αδιαίρετο σύστημα στηριζόμενο στον υλισμό, και θίγει όχι μόνο την οικονομική ζωή αλλά και την οικογένεια, την θρησκεία και την πατρίδα στη βάση των υλιστικών αντιλήψεων.  Ενώ δεν υπάρχει τίποτα το απόλυτο στην γη μας, εκείνος παίρνει ως απόλυτα ορθή την θεωρία του ιστορικού υλισμού, καθώς την ιστορία όλων των λαών γράφει δήθεν πάντοτε το οικονομικό συμφέρον τους. Αποκρύπτει – γιατί θέλει να αποκρύψει – ότι το αίσθημα οδήγησε και οδηγεί ακόμα τα έθνη και τους ανθρώπους, αν όχι σε όλες, τουλάχιστον στις περισσότερες των πράξεών τους. Αυτή είναι η θεμελιώδης πλάνη, και πλάνη όχι ακούσια αλλά κακόβουλη, των κομμουνιστών. Όσοι τυχόν αμφιβάλλουν περί αυτού, δεν έχουν παρά να διαβάσουν τα πολύκροτα τρία άρθρα του Λένιν περί Μαρξισμού, δημοσιευμένα το 1918 στην εφημερίδα «Προσβετσένιε». Εκεί ο Λένιν λέει ρητά ότι η «η φιλοσοφία του μαρξισμού είναι ο υλισμός», δηλαδή η άρνηση όχι μόνο του κεφαλαίου, αλλά και της θρησκείας, και της οικογένειας και της πατρίδας, η άρνηση όλων των ηθικών αρχών, τις οποίες η ανθρωπότητα εξήγαγε από τη ζωή εκατομμυρίων ετών. Και εγείρεται αμέσως το ερώτημα:


Ν. ΛΕΝΙΝ: ο αποθανών αρχηγός
Γιατί οι αρχηγοί του ρωσικού μπολσεβικισμού απέκρυψαν από τον ρωσικό λαό την πραγματική έννοια του μαρξισμού, προτού κατακτήσουν την αρχή;
Γιατί κάνουν το ίδιο και οι Έλληνες κομμουνιστές;
Γιατί οι πρώτοι διατυμπάνιζαν πριν την εκπόρθηση της εξουσίας και γιατί οι δεύτεροι διατυμπανίζουν ακόμα σήμερα ότι κομμουνισμός είναι η αρπαγή των περιουσιών των πλουσίων από τους φτωχούς;
Μία είναι η επιτρεπόμενη απάντηση στο άνω ερώτημα. Γιατί οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού δεν ήταν ανιδιοτελείς Ιδεολόγοι, που πραγματικά ονειρεύονταν να καταστήσουν ευτυχή τον ρωσικό λαό. Ήταν Εβραίοι – κατά το πλείστον – υπηρετούντες το ιδεώδες της εβραϊκής κοσμοκρατορίας, οι οποίοι για να ανέλθουν στην αρχή έπρεπε να κολακέψουν κατά τον ανηθικότερο δημοκοπικό τρόπο τα εγωιστικά, τα κτηνώδη ένστικτα του πλήθους για να διαλύσουν μία μεγάλη χριστιανική χώρα, η οποία αν στιγματίστηκε στην ιστορία της από τις κατακτητικές βλέψεις του πανισλαμισμού, δοξάστηκε όμως από τους αγώνες της κατά της μουσουλμανικής βαρβαρότητας, διασώζοντας επί αιώνες εκατομμύρια χριστιανών και με αυτούς τον ελληνικό πολιτισμό στην Ανατολή. Εάν στους 447 Εβραίους κομισάριους προστέθηκαν 30 Ρώσοι χριστιανοί, εάν οι περισσότεροι των αρχηγών του Ελληνικού κομμουνισμού είναι Έλληνες στην εθνικότητα, αυτό εξηγείται από το γενικό φαινόμενο, του παρατηρούμενου πανταχού της γης, καθόσον βρίσκονται πάντοτε άνθρωποι, άλλοι συμφεροντολόγοι και άλλοι πλανεμένοι, οι οποίοι γίνονται όργανα των πλέον εγκληματικών πράξεων.
Οφείλω αμέσως να τονίσω μια σπουδαιότατη αντίφαση μεταξύ της θεωρίας του ιστορικού υλισμού, την οποία υποστηρίζει ο εβραϊκός μαρξισμός και του κυριότερου γνωρίσματος της ιστορίας του εβραϊκού λαού. Στην ογκώδη «ιστορία του πολιτισμού» ο Δυκουδρέ εξετάζοντας την όλη δράση του εβραϊκού έθνους τονίζει ότι «ο βαθύς σεβασμός του προς τα δικαιώματα της οικογένειας και της ιδιοκτησίας, ο ανθρωπισμός του, η πνευματική πίστη του, η προσήλωσή του προς τις θεμελιώδεις αλήθειες της ηθικής αποτέλεσαν για τον λαό αυτό μία τέτοια δύναμη, η οποία του εξασφάλισε την αιωνιότητα και η ιστορία του συνεχίζεται σήμερα εν μέσω των ιστοριών όλων των εθνών».
Η αντίφαση αυτή, η οποία πρέπει να επισύρει την προσοχή των διανοούμενων όλης της γης, αποτελεί την πλέον ακαταμάχητη απόδειξη ότι ο κομμουνισμός – μαρξισμός είναι εβραϊκή εφεύρεση για την χρήση όχι των ιδίων αλλά των χριστιανικών λαών. Άλλη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ενώ οι Ισραηλίτες είναι οι μεγαλύτεροι κεφαλαιούχοι της γης, παρόλ’ αυτά υποστηρίζουν τον κομμουνισμό που αποτελεί άρνηση του κεφαλαίου. Τρίτη απόδειξη είναι ότι το ιδρυθέν εβραϊκό Κράτος της Παλαιστίνης που ιδρύθηκε από τον παγκόσμιο πόλεμο  (Σ.Σ. εννοεί φυσικά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο) κάθε άλλο εφαρμόζει παρά κομμουνιστικές αρχές.
Τέταρτη και κυριότερη απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο κομμουνισμός που εφαρμόζεται στην Ρωσία οδήγησε αυτήν στην φρικιαστικότερη δυστυχία και αποσύνθεση, που εγκαταλείφθηκε από τους ίδιους θιασώτες του, Ρωσοεβραίους, ευθύς μόλις αυτοί, μέσω της πλέον αιμοσταγούς τρομοκράτησης, στερεώθηκαν επί της αρχής. Άρα σκοπός του ρωσικού μπολσεβικισμού δεν ήταν ούτε η ευτυχία των ρώσων εργατών και αγροτών, η οποία συγκινεί τους Εβραίους λιγότερο από κάθε άλλο, ούτε η ευημερία του όλου ρωσικού λαού, αλλά η εκπόρθηση της αρχής από τους Εβραίους, η αποσύνθεση ενός μεγάλου χριστιανικού λαού, η υπονόμευση των άλλων αστικών Κρατών από την πλέον ψευδολόγα προπαγάνδα, και εν γένει η εξυπηρέτηση του εβραϊκού ιδεώδους της κοσμοκρατορίας επί της γης.
Οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας, ενώ οι ίδιοι – όπως όλοι οι Εβραίοι – αποφεύγουν την επιμιξία με  αλλόφυλους, ενώ στις ατομικές σχέσεις τους σέβονται το κεφάλαιο όσο κανένας άλλος, παρόλ’ αυτά εργάστηκαν λυσσωδώς για την καταστροφή της ρωσικής παραγωγής, για την διάλυση της οικογένειας, για την διαπόμπευση και την εξόντωση της χριστιανικής θρησκείας, για την εξαφάνιση κάθε πατριωτικού αισθήματος. Καταλύθηκαν έτσι οι οικογενειακοί δεσμοί, διαφθορά απίστευτη κατέκλυσε όλη την Ρωσία, η παραγωγή ελαττώθηκε στο ελάχιστο, η έννοια της πατρίδας κατέρρευσε τόσο ώστε 200.000 καλώς οργανωμένου στρατού έχει την δυνατότητα σήμερα να καταλάβουν εύκολα την Μόσχα, παρά τα αντίθετα κηρύγματα της μπολσεβικικής προπαγάνδας.
Τα προσεχή άρθρα μου θα τα αφιερώσω στην μπολσεβικική νομοθεσία περί παραγωγής, εργατικής κίνησης, οικογένειας για να δείξω με συγκεκριμένα γεγονότα, τα οποία έζησα, ότι οι Ρώσοι εργάτες και χωρικοί και εν γένει όλος ο ρωσικός λαός, που δοκίμασε τον κομμουνισμό, ζητά σήμερα ένα μόνο πράγμα: την τάχιστη απαλλαγή του από τον μπολσεβικικό ζυγό.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes