Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (6ο μέρος, 12.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός

 photo f1_zpsjmrapano.png
Μπολσεβικικός Μιλιταρισμός: Μία μπολσεβικική προσωπικότητα, ο Μπουντίονη, ο οποίος από υπαξιωματικός αναγορεύτηκε αρχηγός του Ιππικού του Ερυθρού Στρατού
Η Κατάργηση της Ιδιοκτησίας – Η Φρουρά των Κινέζων Μισθοφόρων – Το Πρώτο Μπολσεβίκικο Διάταγμα που εκδόθηκε ήταν αυτό της Επαναφοράς της Θανατικής Ποινής – Τουφεκίζονται όσοι Χωρικοί Αρνούνται να Παραδώσουν την Περίσσεια των Προϊόντων στο Κράτος – Καλλιεργούν λοιπόν και αυτοί Μόνο ό,τι αρκεί για να Συντηρηθεί η Οικογένειά τους – Και γι’ αυτό η Ρωσία δεν Εξάγει πλέον Σιτάρι – Και τα Σοβιέτ Αγοράζουν Αλεύρι από τον Πειραιά – Η ίδια Οικτρή Κατάσταση στην Βιομηχανία

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

ΣΤ’

Για να εξαπατήσουν τον ρωσικό λαό και να κερδίσουν την συμπάθειά του οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού μίλησαν κατ’ αρχάς περί διανομής των μεγάλων κτημάτων στους χωρικούς, οι οποίοι έτσι θα γίνονταν ιδιοκτήτες. Παρασυρόμενοι από την τόσο ελκυστική υπόσχεση οι αθώοι ρώσοι χωρικοί εγκατέλειψαν το μέτωπο – προς μεγάλη χαρά του Κάιζερ – και επέστρεψαν στα χωριά τους για να γίνουν κύριοι των γαιών, σφάζοντας ή καίγοντας ζωντανούς ή υποβάλλοντας σε φρικώδη μαρτύρια τους τέως κυρίους τους. Ουδέποτε οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού δεν είπαν πριν από την εκπόρθηση της αρχής την αλήθεια στον λαό. Ουδέποτε δήλωσαν ότι ο κομμουνισμός καταργεί κάθε ιδιοκτησία και ότι οι γαίες θα ήταν από δω και στο εξής κοινές. Ουδέποτε διακήρυξαν την γενική αρχή της κοινοκτημοσύνης, χωρίς την οποία δεν υπάρχει κομμουνισμός.


Ο Καρλ Μαρξ
Συνεπώς εύκολα εννοείται η αγανάκτηση, η οποία κατέλαβε και κατέχει ακόμα τους Ρώσους χωρικούς όταν οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού μίλησαν για την κατάργηση της ιδιοκτησίας. Το όλο μπολσεβικικό οικοδόμημα απειλήθηκε από άμεση κατάρρευση. Ευφυέστατοι όμως οι Ρωσο-εβραίοι δικτάτορες σιώπησαν, οργάνωσαν την περίφημη για τις θηριωδίες της φρουρά των Κινέζων μισθοφόρων και κατόπιν την αιμοσταγή στρατιά της Τσέκα από τους Ρώσους βαρυποινίτες. Άρχισαν αμέσως ταχύ και συστηματικό αφοπλισμό, επειδή ευθύς εξαρχής συνάντησαν μεγάλη αντίδραση, επανέφεραν σε ισχύ την θανατική ποινή. Οφείλω μάλιστα να τονίσω ότι το πρώτο Διάταγμα του μπολσεβικικού Κράτους δεν αφορούσε την βελτίωση της τύχης ούτε των εργατών ούτε των χωρικών. Ήταν το Διάταγμα της επαναφοράς της θανατικής ποινής – για το οποίο σιωπά ο κ. Σοφιανόπουλος. Το μέτρο αυτό έχει τόσο μεγαλύτερη σημασία, καθόσον οι αρχηγοί του μπολσεβικισμού είναι εκείνοι οι οποίοι είχαν άλλοτε ζητήσει λυσσωδώς και με επιτυχία την κατάργηση της θανατικής ποινής.
Πόσο λίγη φειδώ έγινε στη χρήση του, πόσο άφθονο χύθηκε το χριστιανικό αίμα, ανέπτυξα σε προηγούμενα άρθρα μου. Σε εκατοντάδες χιλιάδες ανέρχονται οι χωρικοί οι οποίοι τουφεκίστηκαν γιατί αρνιόντουσαν να παραχωρήσουν τα προϊόντα τους στο Κράτος της κοινοκτημοσύνης. Αδυνατούντες να εννοήσουν την σημασία αυτής, αρκέστηκαν να περιορίσουν την καλλιέργειά τους τόσο ώστε να θεραπεύουν μόνο τις ανάγκες της οικογένειας τους, γι’ αυτό και η τεράστια ελάττωση της σιτοπαραγωγής, που ανάγκασε την σοβιετική Ρωσία να αγοράσει πρόσφατα ακόμα άλευρα από τον Πειραιά! Μόνο το γεγονός αυτό αρκεί να δείξει στους Έλληνες χωρικούς πού οδηγεί ο κομμουνισμός. Η Ρωσία, η αχανής Ρωσία, η κατ’ εξοχήν σιτοπαραγωγός χώρα, αγοράζει σήμερα αλεύρι από την Ελλάδα, η οποία και γιατί το περισσότερο του εδάφους της είναι ορεινό και γιατί οι κάτοικοί της προτιμούν το εμπόριο, και γιατί δέχτηκε ενάμισι εκατομμύριο πρόσφυγες, είναι φυσικό να μη είναι αυτάρκης στα σιτηρά. Αυτή η τραγική κατάσταση εμφανίστηκε και στη βιομηχανία. Οι εργάτες των διαφόρων εργοστασίων, αφού έγιναν κύριοι αυτών, αρκούνταν σε τόση παραγωγή, όση θ’ αρκούσε για τις ανάγκες των οικογενειών τους. Οι ανάγκες της όλης χώρας και των πελατών του εξωτερικού, τις οποίες γνώριζαν και ικανοποιούσαν προηγουμένως οι Ρώσοι βιομήχανοι, δεν ενδιέφεραν ούτε συγκινούσαν τα Συμβούλια των Εργατών. Αυτά δεν έβλεπαν πέρα από τη μύτη τους και δεν δέχονταν να εξυπηρετούν ανάγκες, μη προσπίπτουσες στην άμεση αντίληψή τους. Εξ ου αποσύνθεση της ρωσικής βιομηχανικής παραγωγής.

 photo f3_zpsnjw9thx5.png
Τύποι ρωσικής κομμουνιστικής νεολαίας
Η αρχή της κοινοκτημοσύνης που εφαρμόστηκε στην «Ένωση των Σοσιαλιστικών Σοβιετικών Δημοκρατιών» όπως αποκαλέστηκε η Ρωσία, προκάλεσε απίστευτη ανεργία, απείρως τραγικότερη από εκείνην που σημειώθηκε στην Αγγλία και Αμερική. Ανεργία σε Κράτος κυβερνώμενο από εργάτες!
Εδώ άλλο ένα οξύμωρο τραγικά κωμικό, όπως η προμήθεια αλεύρων της Ρωσίας από την Ελλάδα. Μόνο σε τέτοια οξύμωρα οδηγεί η ουτοπία του κομμουνισμού, η οποία όπως έγραφα χτες, επινοήθηκε από τους Εβραίους για τη χρήση όχι των ίδιων αλλά των χριστιανικών λαών! Θα χρειαζόμουν μέρες και μήνες για να περιγράψω την φρικώδη δυστυχία, στην οποία βρίσκονται σήμερα οι μυριάδες Ρώσοι εργάτες, οι οποίοι ζητούν εργασία και δεν βρίσκουν. Οι άνεργοι είναι τουλάχιστον διπλάσιοι από τους εργαζόμενους. Αλλά και αυτοί δεν παίρνουν καν τα ημερομίσθια πριν από το πόλεμο. Μια υπόκωφη αγανάκτηση, υπόκωφη για τον φόβο της σατανικής κατασκοπείας και της άγριας τρομοκρατίας που βασιλεύει από άκρο σε άκρο της Ρωσίας. Ψυχολογικά τα θεμέλια του μπολσεβικισμού έχουν υπονομευτεί προ πολλού. Η εξόντωση όλων των διανοούμενων, πολιτικών ανδρών και αξιωματικών, όσοι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την αγανάκτηση αυτή δεν επέτρεψε μέχρι σήμερα την εμφάνιση αρχηγού ικανού να εκμεταλλευτεί την λαϊκή αγανάκτηση. Άλλωστε και η ελάχιστη εκδήλωση αυτής γίνεται γνωστή στα Σοβιέτ, τα οποία άνευ διαδικασίας τουφεκίζουν που διατύπωναν και την πλέον ακίνδυνη μεμψιμοιρία. Είναι απίστευτα τεράστια τα ποσά, τα οποία διατίθενται για κατασκοπεία και προπαγάνδα στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Να γιατί κάθε απόπειρα – και έγιναν τέτοιες απόπειρες – εξέγερσης των εργατών και χωρικών συντρίβεται πριν την εκδήλωσή της. Το δήθεν Κράτος των εργατών και χωρικών κατασκοπεύει αυτούς με χαφιέδικο σύστημα μπροστά στο οποίο ωχριά ο περίφημος χαφιεδισμός του σουλτάνου Χαμίτ (Ο τελευταίος Σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τον οποίο διαδέχτηκε με επανάσταση ο Εβραίος Κεμάλ Ατατούρκ).
Εξ άλλου για να ικανοποιήσουν την λαϊκή αγανάκτηση τα Σοβιέτ φρόντισαν να ποδοπατήσουν χωρίς το ελάχιστο ηθικό ή επιστημονικό δισταγμό την ιερότερη αρχή του κομμουνισμού, δηλαδή την κατάργηση της ιδιοκτησίας και την ελευθερία των συμβάσεων. Η αναγνώριση της μικρής ιδιοκτησίας και η επαναφορά του χρήματος μαρτυρούν αδιάσειστα ότι δεν υπάρχει πλέον κομμουνισμός στην Ρωσία. Υπάρχει μόνο μία εβραϊκή δικτατορία. Και όμως ο ελληνικός κομμουνισμός αγωνίζεται για την… επέκταση στην Ελλάδα, του μη υφιστάμενου ρωσικού κομμουνισμού. Είναι γι’ αυτό ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων εργατών και χωρικών! 

 photo EpsilonLambdaEpsilonUpsilonThetaEpsilonRhoOmicronSigma TauUpsilonPiOmicronSigma 12.02.1925 SigmaEpsilonLambda. 1_001_zpsfxhrdwdl.jpg

5ο Μέρος

Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes