Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (23ο Μέρος, 01.03.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός


Το Ενδιαφέρον της Μόσχας για τους Εβραίους – Η Περίφημη Απόφαση του Ε’ Διεθνούς Κομμουνιστικού Συνεδρίου – Οι Υποχρεώσεις των Κομμάτων – Προστασία της Εβραϊκής Φυλής σε όλο τον Κόσμο – Να μη Υποφέρει ο Εβραϊκός Πληθυσμός – Τα 85% των Ιθυνόντων στην Ρωσία είναι Ομόθρησκοι του Λένιν

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος


ΚΓ’



Εάν υπάρχουν ακόμα Έλληνες ή ξένοι που αμφιβάλλουν ότι αυτοί που διοικούν σήμερα την Ρωσία είναι Εβραίοι δεν έχουν παρά να διαβάσουν με προσοχή την απόφαση του Πέμπτου Παγκόσμιου Κομμουνιστικού συνεδρίου, το οποίο συνήλθε πέρυσι τον Ιούλιο στην Μόσχα.
Θα ήξερα ότι το συνέδριο αυτό, ενώ έπρεπε κατά τις αρχές του διεθνισμού, να μη μεροληπτήσει για καμία εθνότητα, έλαβε ειδική απόφαση περί προστασίας της εβραϊκής φυλής σε όλο τον κόσμο.
Ιδού κατά τάξη η απόφαση:
«Το συνέδριο διαπιστώνοντας την ταχεία ανάπτυξη του αντισημιτισμού στα αρτισύστατα ιμπεριαλιστικά κράτη, ιδίως στην Πολωνία, Ρουμανία και Ουγγαρία ως και την τάση των ιθυνουσών τάξεων όπως επωφεληθούν αυτού για να αποσπάσουν την προσοχή των εργατών από τους αληθινούς ενόχους της δυστυχίας τους και από τον επαναστατικό αγώνα, υποχρεώνει όλα τα κομμουνιστικά κόμματα να διεξαγάγουν κατά του αντισημιτισμού αγώνα αποφασιστικό και έντονο υποστηριζόμενα το σύνθημα: Κατάργηση κάθε είδους περιορισμού από τον οποίο υποφέρει ο εβραϊκός πληθυσμός και πλήρης ελευθερία διανοητικής ανάπτυξης σ’ αυτόν».
Φανταστήκατε ποτέ παγκόσμιο συνέδριο διεθνούς κόμματος, να παραβαίνει τόσο προκλητικά τις αρχές του ώστε να μιλά ρητά περί προστασίας ορισμένης εθνότητας; Και ποιο σκοπό επιδιώκει η διάταξη αυτή του παγκόσμιου κομμουνιστικού συνέδριου, από την εξυπηρέτηση του ιδεώδους της εβραϊκής κοσμοκρατορίας;
Την απόφαση αυτή την βρίσκω φυσικότατη. Διότι όπως αποδεικνύει ο κατώτερος πίνακας τα 85% των ιθυνόντων της Ρωσίας σήμερα είναι Εβραίοι. Και εφ’ όσον εβραίοι ήσαν κατά μέγιστη πλειοψηφία εκείνοι που αποφάσιζαν, ήταν επόμενο να μεριμνήσουν για την φυλή τους!
Ο πίνακας αυτός καταρτίστηκε από τον Ρωσικό Αντικομμουνιστικό Σύνδεσμο «Εθίνσυβο Ρούσκ» και έχει ως εξής:
Ακολουθεί ονομαστικός πίνακας, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε στο επισυναπτόμενο πρωτοσέλιδο:



Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος               21ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος               22ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος
6ο Μέρος               16ο Μέρος
7ο Μέρος               17ο Μέρος
8ο Μέρος               18ο Μέρος
9ο Μέρος               19ο Μέρος
10ο Μέρος             20ο Μέρος


Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes