8,2 δισ. € νέοι φόροι... ζήτω η "αντίσταση"


8,2 δισ. ευρώ ΝΕΟΥΣ φόρους κι επιβαρύνσεις θα μας επιβάλλει η "αντιστεκόμενη" κυβέρνηση. Ο Σόιμπλε ζήτησε περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων... προκειμένου να μην φύγουν όλες οι καταθέσεις στο εξωτερικό αλλά η "αντιστασιακή" κυβέρνηση δεν το θεώρησε καλή ιδέα (δεν του πέρασε... και που να του πέρναγε)...

...διότι χωρίς την απειλή χρεοκοπίας και παύσης πληρωμών σε συνταξιούχους και Δημ. Υπαλλήλους αυτά τα νέα μέτρα θα προκαλούσαν σύντομα εκλογές.


Όπως έκανε κι ο Γιωργάκης με το πρώτο μνημόνιο ...μας πηγαίνουν σε συμφωνία με άδεια τα Δημόσια Ταμεία, με τα νοσοκομεία σε κατάρρευση και με τις τράπεζες στεγνές από μετρητά ...και θέλουν να θεωρήσουμε ότι αντιστέκονται. Κάνουν "αντίσταση" ...γυμνοί και με την όπισθεν.
Αποδυνάμωσαν σκόπιμα την οικονομία ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. Και τα επιπλέον 8,2 δισ. ευρώ που θα αφαιρεθούν από τις τσέπες μας... μας ζητούν να τα θεωρήσουμε ΜΗ υφεσιακά! Τόσο χαζούς μας θεωρούν.
Δεν θα μειώσουν τη σύνταξη αλλά θα διπλασιάσουν την τιμή του ψωμιού. Θα αυξήσουν τις εργοδοτικές εισφορές που σημαίνει νέα λουκέτα, νέες απολύσεις και άνοδο της ανεργίας.
Το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι όποιος μικρός επιχειρηματίας δεν μπορεί να πληρώσει τον ΟΑΕΕ (TEBE) ας κλείσει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει κι όσους μικρούς επιχειρηματίες διανοήθηκαν να απασχολούν έναν άνθρωπο. 
Κι αφού δεν θα υπάρχουν εργοδότες να συνεισφέρουν στα Ασφαλιστικά Ταμεία ...μοιραία θα χρειαστούν μετρητά... οπότε θα "αναγκαστεί" κι ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσει άρον-άρον ότι δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι προηγούμενοι.
Θα έρθουν όλα με τόσο "φυσιολογικό" τρόπο... που ούτε που θα καταλάβουμε ότι η ατζέντα της Νέας Τάξης θα εφαρμοστεί κανονικά και χωρίς καθυστέρηση και από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Άλλωστε όπου "κολλάει" η Νέα Τάξη... υπάρχει ανάφλεξη και χάος ώστε να μπορέσουν να ανατρέψουν τα εμπόδια και να εγκαταστήσουν τους πρόθυμους.
Στην Ελλάδα έχουμε απόλυτη ησυχία. Ούτε φωτιές, ούτε σκάνδαλα, ούτε επεισόδια. Άρα η κυβέρνηση είναι ελεγχόμενη κι υπάκουη.


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes