Πώς τα μνημονιακά παπαγαλάκια έγιναν πιο πατριώτες από τους πατριώτες...


Πόση πλάκα έχουν αυτοί οι δημοσιογράφοι; ...Τώρα που έπεσαν σε δυσμένεια από τους επικυρίαρχους... ο Τούρκος κι ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ... και τώρα που ο Αλβανός Πρωθυπουργός θέλει μερίδιο από την ΑΟΖ κοντά στην Κέρκυρα... ξαφνικά θυμήθηκαν τα εθνικά θέματα... 

Όλα τα μνημονιακά παπαγαλάκια έγιναν πατριώτες! 
Μόνο και μόνο επειδή έπεσε σύρμα στα ΜΜΕ να απαξιώσουν πολιτικά τους γείτονες που είχαν τον θράσος να μην υποταχθούν απόλυτα στους επικυρίαρχους και στράφηκαν προς τον Πούτιν... αποκτήσαμε όψιμους Μακεδονομάχους, όψιμους Τουρκοφάγους κι Αλβανοφάγους. Όλα αυτά με φόντο την ενέργεια, τους αγωγούς και τους ελιγμούς του Πούτιν. 
Η ΕΡΤ αποκαλεί ειρωνικά τον Ερντογάν σουλτάνο, η Σπυράκη ανέβηκε στα κάγκελα για μία σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας (ήταν η χιλιοστή βέβαια) κι ο πρώην Υπουργός που ξεπουλούσε τη ΔΕΗ μας καλεί να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Ιόνιο ...επειδή το έχει καπαρώσει το Ισραήλ.
Η ιστοσελίδα (Open Democracy) που χρηματοδοτείται από τα ιδρύματα του Soros (Open Society Foundation) ξαφνικά «χτυπάει» τον Gruevski επειδή γύρισε προς τη Ρωσία. 
Κι αφού δόθηκε σύρμα από τον Soros ...να χτυπήσουν τον Gruevski... ο Μπόμπολας και η Σπυράκη ρίχθηκαν στον αγώνα... Θυμήθηκαν την ενδιάμεση Συμφωνία που έχει γίνει κουρελού εδώ και 10 χρόνια...
Κι εμείς που φάγαμε τα σωθικά μας με παιχνίδια των πρακτόρων του Soros υπέρ της FYROM, υπέρ των Τσάμηδων και υπέρ των «Τούρκων» της Θράκης... πριν αρχίσουν οι γείτονες να λοξοκοιτάζουν προς τη Ρωσία ... θα πρέπει να πάρουμε τα βουνά; 
Όταν πριν μερικά χρόνια κυκλοφορούσαν Σκοπιανά αναγνωστικά στα μέρη μας και οι Μακεδόνες της Αυστραλίας και της Γερμανίας διοργάνωναν συλλαλητήρια με δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές...οι πράκτορες-δημοσιογράφοι ... κουκούλωναν τις ειδήσεις για να μην ευνοηθεί ο Καραμανλής από το όλο κλίμα.
Το ΥΠΕΞ όχι μόνο δεν αντιδρούσε αλλά χρηματοδοτούσε τους πράκτορες μέσω ΜΚΟ.
Οι πράκτορες του Soros έκαιγαν τις Ελληνικές Σημαίες και οι δημοσιοκάφροι τους χάιδευαν ...ως γενιά των 700 ευρώ.
Την ίδια εποχή η ΑΥΓΗ κι οι Συριζαίοι μάζευαν υπογραφές προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αγώνα της FYROM για την κατοχύρωση του ονόματος της Μακεδονίας. Το ίδιο έκαναν και οι Οικολόγοι... κι άλλα Soro-κόμματα. 
Και πολλοί που τώρα ήρθαν να μας μιλήσουν για πατρίδα ...έτρεχαν να υπογράψουν ό,τι κείμενα τους υπαγόρευε το ΝΑΤΟ. 
Από σχέδιο ΑΝΑΝ, Σεμπρένιτσα μέχρι και για το Σκοπιανό κι ότι άλλο βόλευε τον Κίσσινγκερ και τον Soros ...Οι υπηρέτριες του Σιωνισμού ήταν πάντα πρόθυμες να δείξουν την αφοσίωσή τους στους ξένους.
Και ξέρετε τι εξοργιστικό είναι να ζει κανείς στη Μακεδονία... και να βγαίνει η ΑΥΓΗ, ο Παπαχελάς, ο Νίκος Δήμου ο Βαλλιανάτος, ο Τσακαλώτος, ο Κούλογλου, τα σούργελα και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ από το Κολωνάκι... και να μας κουνάνε το δάχτυλο που δεν αναγνωρίζουμε ως Μακεδονία ...μία χώρα που βρίσκεται εκτός Μακεδονίας;



































Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes