Όργιο με Διπλοθεσίτες στην ΕΡΤ του... ΣΥΡΙΖΑ!

Με 3.500 ευρώ στο χλιδάτο άσυλο της ΕΡΤ του "αριστερού" ΣΥΡΙΖΑ!!
Η επιλογή τους έγινε με μη αξιοκρατικά κριτήρια!! Αφού θρονιάστηκαν λοιπόν στην κρατική τηλεόραση φρόντισαν να μην χάσουν και τη δεύτερη φανερή δουλίτσα τους σε ιδιωτικά ΜΜΕ!!

Της Ρένας Μάνιου*

Κατέθεσαν αίτηση στο ΔΣ της ΕΡΤ με την οποία ζητούσαν "άδεια" (sic) να συνεχισουν να εργαζονται και σε ιδιωτικα ΜΜΕ!! Και φυσικά η διοίκηση της νεας ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους χάλασε χατήρι και τους ενέκρινε την άδεια να έχουν κανονικά και με το νόμο τη δεύτερη θεσούλα τους, την ώρα που ο αριθμός των ανέργων συναδέλφων αυξάνεται καθημερινά με τρομακτικό ρυθμό.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΦΤΩΧΟΥΛΗΔΕΣ" ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ", ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ...ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!!


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΟΡΗ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ, ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΑΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!


ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!!!


ΕΛΕΝΗ ΧΡΟΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΣΗΜΕΡΑ Η "ΦΤΩΧΟΥΛΑ" ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΕΡΝΕ" ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ!


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΑΤΣΗΣ  ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΕΠΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ!!


ΕΛΕΝΗ ΧΡΟΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ON AIR ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΤ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗN ΕΡΤ ΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ...


Σας υπενθυμίζουμε –για μια ακόμη φορά, διότι… ξεχνάτε– ότι το μισθό των… ειδικών συνεργατών της ΕΡΤ τον πληρώνει ο χαμηλοσυνταξιούχος που υφίσταται καθημερινά και μεγαλύτερη αφαίμαξη, σε σημείο που να μη μπορεί πλέον να επιβιώσει.
Συνεχίζει το πάρτι η αριστερή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προσλαμβάνει διπλοθεσίτες ειδικούς συμβούλους, διπλοθεσίτες Δημοσιογράφους με παχυλούς μισθούς, την ίδια στιγμή που πετσοκόβει τις συντάξεις της πείνας και υπογράφει νέα μνημόνια!!
Η διοίκηση της  ΕΡΤ αρνείται να βγει από τον μικρόκοσμό της και να αντιληφθεί τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία. Οι διοικούντες τη Δημόσια Τηλεόραση θεωρούν δεδομένο ότι μπορούν ακόμα και σήμερα να βαδίζουν στα χνάρια των προκατόχων τους, που συνέβαλαν -με την διαδικασία της πρόσληψης ημετέρων- στην οικονομική καταστροφή της Ελλάδας!
Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, επιτρέπει να προσλαμβάνονται συμβασιούχοι που έχουν και δεύτερη δουλειά σε ιδιωτικά ΜΜΕ την ώρα που εκατοντάδες άνεργοι δημοσιογράφοι πεινάνε!!!
Είναι προφανές πως όλοι εμείς οι μακροχρόνια άνεργοι Δημοσιογράφοι δεν πήραμε δεκάρα τσακιστή από τα μυστικά κονδύλια, προκειμένου να υπάρχει αυτός ο εναγκαλισμός μεταξύ ημών και των εκάστοτε κυβερνήσεων, δεν "γλύψαμε" κανέναν προκειμένου να παραμείνουμε στη θέση μας ή να πάρουμε καμιά προαγωγή.
Αφού δεν είχαμε κανένα προστάτη, ήμασταν το εύκολο θήραμα σ' ένα κράτος ανάλγητο που αλλού δείχνει το στυγνό πρόσωπό του, και σε άλλες πολύ σοβαρότερες περιπτώσεις απλά είναι θεατής.

Οι δημοσιογραφικές μαϊμουδιές και η «αθωότητα»
α) ΟΥΔΕΙΣ δημοσιογράφος, με πολλά χρόνια θητείας και σε ποικίλες εφημερίδες συγκροτημάτων και κρατικά κανάλια, είναι ΑΘΩΟΣ… Όποιος  αρθρογραφεί  σε μεγάλα έντυπα, σημαίνει ότι έχει φιλήσει πολλές κατουρημένες ποδιές και έχει αριστεύσει στο πεδίον των δημοσίων σχέσεων (εξ αντικειμένου άκρως καθεστωτικό)… Συνεπώς και πολυθεσίτης έχει υπάρξει και «εκτελεστής» προπαγανδιστικών «παραγγελιών»…
β) Κάθε «φουσκωμένο» βιογραφικό κινείται στη ΛΟΓΙΚΗ των δημοσίων σχέσεων… 
γ) Το ουσιαστικό όμως πολιτικό κριτήριο (η συνισταμένη των παραπάνω) είναι τούτο: Η διάρκεια και η «επιτυχία» στη δημοσιογραφία σημαίνει ότι έχεις αφομοιώσει και εμπεδώσει ΠΛΗΡΩΣ την καθεστωτική ΛΟΓΙΚΗ. Τη λογική του τεμαχισμού του ΟΛΟΥ και της ανάδειξης ενός ασήμαντου «τεμαχίου» που συμφέρει, άμεσα ή έμμεσα, στο καθεστώς. Η ιδιοτελής, πονηρή και τυπική ΛΟΓΙΚΗ της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, αξιολογεί και ταξινομεί διαφορετικές καταστάσεις και ανόμοιες ταξικές ουσίες, σύμφωνα με κάποια εξωτερική και δευτερεύουσα εκδήλωση, που για τον συγκεκριμένο ταξινομητή έχει ειδική ιδεολογική ή επαγγελματική αξία.
Μπροστά σε τέτοιες δόλιες πονηράδες της καθεστωτικής δημοσιογραφίας, δεν μπορούμε να είμαστε «ευγενικοί»: Εδώ η «ευγένεια» υποδηλώνει κάποια σύγχυση (σχετικά με το δημοσιογραφικό πεδίο) ή «υπόκλιση» στο «κύρος» της καθεστωτικής δημοσιογραφίας…

* Η κα. Ρένα Μάνιου είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΤ πλέον απέχει πολύ λίγο από το να εξομοιωθεί με το κρατικό κανάλι της Β. Κορέας. Αποτελούν πια σύνηθες φαινόμενο οι οργισμένες αντιδράσεις των δημοσιογράφων-παρουσιαστών τη σε όποιον τολμήσει να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση ενώ αξέχαστο παραμένει ένα γεγονός το καλοκαίρι παραμονές δημοψηφίσματος όταν πρώην υπουργίνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλεσμένη σε δημοσιογραφική εκπομπή τα έχωνε άγρια(!) στους παρουσιαστές της εκπομπής γιατί δεν αντιδρούσαν σε όσους ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση.΄

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes