Η απάτη της μαστογραφίας: Πείτε ΟΧΙ στην μαστογραφία!!!

To μεγαλύτερο όπλο σας κατά του καρκίνου του μαστού είναι να πείτε ΟΧΙ στην μαστογραφία



Your Greatest Weapon Against Breast Cancer (Not Mammograms)
Σύμφωνα με το Εθνικό Ίδρυμα του  Καρκίνου του μαστού, 200.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου του μαστού διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, καθιστώντας τον τρεις φορές πιο συχνό από ό, τι άλλων γυναικολογικών καρκίνων.

Ο καρκίνος του μαστού θα διεκδικήσει τις ζωές 40.000 ανθρώπων φέτος.

Επιγενετική και πρόληψη καρκίνου του μαστού

Στην πραγματικότητα, η μόνη μορφή καρκίνου που απαιτεί τη ζωή  περισσότερων γυναικών είναι ο καρκίνος του πνεύμονα.
Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι η ταχύτητα με την οποία τα ποσοστά καρκίνου του μαστού έχουν αυξηθεί τα τελευταία 5 χρόνια.
Το 1960, μία στις 20 γυναίκες διαγνώστηκε αλλά σήμερα, είναι μια  στις επτά.
Τα παρακάτω είναι μερικά σημαντικά γεγονότα για αυτόν τον τύπο του καρκίνου:



1. Ο καρκίνος του μαστού είναι η κύρια αιτία θανάτου των γυναικών για την ηλικία των 40 με 55.
15 τοις εκατό του συνόλου των καρκίνων του μαστού εμφανίζονται σε γυναίκες κάτω των 45 ετών!
Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, οι καρκίνοι του μαστού είναι πιο επιθετικοί και έχουν χαμηλότερα ποσοστά ανάκτησης. 80 τοις εκατό των εξογκωμάτων του μαστού είναι μη-καρκινικά. 70 τοις εκατό των καρκίνων του μαστού έχουν βρεθεί μέσα από αυτο-εξετάσεις του μαστού.
Περίπου από το 80 τοις εκατό των γυναικών που διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού.
Οι τοξικές επιδράσεις της ακτινοβολίας  της μαστογραφία τελικά αναγνωρίζεται ως ένας σημαντικός παράγοντα  για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού. Αρκετές πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει σαφώς ότι οι ακτινογραφίες  του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσoυν στις γυναίκες περισσότερο κακό παρά καλό.



Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στο British Medical Journal (Δεκέμβριος 2011) επιβεβαίωσε ότι ο ακτινογραφικός έλεγχος του καρκίνου του μαστού μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις γυναίκες, ιδιαίτερα κατά τα πρώτα χρόνια μετά την έναρξη του ελέγχου.

New Study Casts Doubt on Value of Mammograms

2. Αυτή η βλάβη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε χειρουργικές επεμβάσεις, όπως μερικές αφαιρέσεις  και μαστεκτομές, και άλλες (συχνά περιττές) παρεμβάσεις. Η μελέτη αναδεικνύει τις απώλειες στην ποιότητα ζωής από ψευδώς θετικά αποτελέσματα και περιττές  θεραπείες.
Ευτυχώς, αρχίζουμε να βλέπουμε τα πρώτα σκιρτήματα της αλλαγής, όπως δείχνει αυτή η τελευταία έκθεση από το Ινστιτούτο Ιατρικής (ΙΟΜ), το οποίο θέτει υπό οψιν το ρόλο που η περιβαλλοντική έκθεση μπορεί να παίζει στην ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού.

3. Η επιτροπή (ΙΟΜ),  είναι απολύτως σωστή στην έκκληση της για περισσότερη έρευνα σχετικά με τους κινδύνους των διαφόρων περιβαλλοντικών εκθέσεων, κατά  τη διάρκεια της ζωής μιας γυναίκας. Δεν είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η μαστογραφία, το βασικό διαγνωστικό τεστ που δίνεται στις γυναίκες για να βοηθήσει στον εντοπισμό και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, είναι υπεύθυνο για την αύξηση του κινδύνου των γυναικών για την ανάπτυξη του καρκίνου του μαστού;
Η ακτινοβολία της μαστογραφίας είναι πολύ πιο επιζήμια από μια ακτινογραφία  στήθους X-Ray.
Οι μαστογραφίες χρησιμοποιούν ιονίζουσα ακτινοβολία σε μία σχετικά υψηλή δόση, η οποία μπορεί να συμβάλει στις  μεταλλάξεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του μαστού.
Με την μαστογραφία μπορείτε να  πάρετε τόσο πολύ ακτινοβολία, όση  θα παίρνατε από 1.000 ακτινογραφίες θώρακα. Η μαστογραφία συμπιέζει επίσης σφιχτά το στήθος σας, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επικίνδυνη εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων, εάν ήδη υπάρχουν. Ο Δρ Samuel Epstein, ένας από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του καρκίνου στον κόσμο, έχει δηλώσει:
«Το στήθος πριν από την εμμηνόπαυση είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στην ακτινοβολία, για κάθε  1 rad  έκθεσης  αυξάνεται ο κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου του μαστού κατά περίπου 1 τοις εκατό, με μια σωρευτική δράση κατά 10 τοις εκατό αυξημένου κινδύνου  για κάθε μαστό κατά την διάρκεια ελέγχων σε μια δεκαετία.»



Ο ακτινογραφικός έλεγχος για καρκίνου του μαστού μπορεί να οδηγήσει σε περιττές θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις που στην πραγματικότητα μπορεί να συντομεύσουν τη διάρκεια της ζωής  σας,.
Μια άλλη ανησυχία είναι ότι, οι μαστογραφίες έχουν ένα  απαράδεκτα υψηλό ποσοστό ψευδώς θετικών διαγνώσεων έως και έξι τοις εκατό.
Οι ψευδώς θετικές διαγνώσεις  μπορεί να οδηγήσουν σε δαπανηρές επαναληπτικές ακτινογραφίες , εκθέτοντας σας σε ακόμη περισσότερη ακτινοβολία, και μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε περιττές επεμβατικές διαδικασίες όπως βιοψίες, χειρουργική επέμβαση, ακτινοβολίες, και χημειοθεραπεία.
Στην πραγματικότητα, αν υποβληθήτε  σε μαστογραφία  του μαστού, έχετε ένα 35 τοις εκατό αύξηση του κινδύνου για χειρουργική επέμβαση.

4. Εάν μια μαστογραφία εντοπίσει μια ανώμαλη κηλίδα στο στήθος σας, το επόμενο βήμα είναι συνήθως μια βιοψία. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη μιας μικρής ποσότητας ιστού από το στήθος σας, το οποίο στη συνέχεια ελέγχεται  από έναν ιστοπαθολόγο κάτω από ένα μικροσκόπιο για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα .
Οι βιοψίες είναι εμφανώς ανακριβείς, συχνά οδηγούν  σε λανθασμένη διάγνωση και περιττές θεραπείες, για να μην αναφέρουμε την αδικαιολόγητη συναισθηματική πίεση.
Απλά σκεφτείτε ότι  μπορεί να έχετε καρκίνο του μαστού, και στην πραγματικότητα να είναι λάθος διάγνωση, το μυαλό σας εστιάζεται στο φόβο και την ασθένεια, και το άγχος είναι τόσο μεγάλο που στην πραγματικότητα μπορεί και να προκαλέσει την  ασθένεια.

Effect of Three Decades of Screening Mammography on Breast-Cancer Incidence

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι το άγχος έχει επιζήμιες συνέπειες για την υγεία σας.
Έτσι, μια ψευδώς θετική διάγνωση μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας από πολλαπλές οπτικές γωνίες.
Σε μια βάση δεδομένων τουCochrane 2009 με συστηματική μελέτη του ακτινογραφικού  ελέγχου και της  μαστογραφίας του καρκίνου του μαστού οι συντάκτες της μελέτης αναφέρουν:

5. Οι ακτινογραφίες οδήγησαν σε 30 τοις εκατό υπέρ διάγνωσης και  υπέρ θεραπείας, σε μια απόλυτη αύξηση του κινδύνου της τάξης του 0,5 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 2000  γυναίκες που ελέγχονται για 10 χρόνια, μία από αυτές θα έχει παράταση της ζωή της, και 10  υγιείς γυναίκες που δεν θα είχαν την λάθος διάγνωση εάν δεν είχαν εξεταστεί  θα τους δοθεί θεραπεία χωρίς λόγο.«
Δυστυχώς, τα ανησυχητικά επιστημονικά ευρήματα δεν τελειώνουν εκεί. Αυτό σημαίνει ότι κάνοντας αυτές τις ακτινογραφίες συντομεύετε την ζωή σας παρά  την παρατείνετε. Αναφέροντας τα ευρήματα της μελέτης το 2011τ ης  BMJ σχετικά με τη ζημία που προκαλείτε από τον ακτινογραφικό έλεγχο  του καρκίνου του μαστού, η Sayer Ji της Green Med έγραψε:

6. «Αυτό που είναι ίσως το πιο ανησυχητικό για τις διαπιστώσεις αυτές είναι ότι, ενώ σαφώς όταν τίθεται  το  ερώτημα  για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των ακτινογραφιών του  μαστού, οι μελέτες επί των οποίων βασίζονται χρησιμοποιούν ένα παλιό μοντέλο κινδύνου ακτινοβολίας, το  οποία ελαχιστοποιεί με έναν συντελεστή του 4 με 5 την καρκινογένεση … Αυτό σημαίνει , ως εκ τούτου, ότι οι ακτινογραφίες του μαστού δεν είναι μόνο ότι  «προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό», αλλά φυτεύουν τους σπόρους της ακτινοβολίας που αυτή η ίδια ακτινοβολία προκαλεί τον καρκίνο μέσα στα στήθη εκατομμυρίων γυναικών ».
Οι μαστογραφίες στην πραγματικότητα δεν σώζουν ζωές. Η έρευνα αναφέρει.
Τον Σεπτέμβριο του 2010, το New England Journal of Medicine, ένα από τα πιο έγκυρα ιατρικά περιοδικά, δημοσίευσε την πρώτη επταετή 7 μελέτη για να εξετάσει την αποτελεσματικότητα των μαστογραφιών.
Τα ευρήματά τους είναι πολύ μακριά από αυτό που οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι υγείας θα έχετε κατά νού. Η  κατώτατη γραμμή είναι ότι οι μαστογραφίες φαίνεται να έχουν μειώσει τα ποσοστά θανάτου από τον καρκίνο μόνο κατά 0,4 θανάτους ανά 1.000 γυναίκες (ούτε καν ένα θάνατο) -ένα τόσο μικρό ποσοστό  που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μηδέν. Με άλλα λόγια, 2.500 γυναίκες θα πρέπει να εκτίθενται σε μαστογραφίες για πάνω από 10 χρόνια για να αποφευχθεί και να προληφθεί ένας μόνο θάνατος από καρκίνο του μαστού.
Έτσι, όχι μόνο οι μαστογραφίες  είναι τελείως ανασφαλείς, αλλά δεν βοηθάν και να  να σωθούν οι ζωές των γυναικών,όπως συνήθως πιστεύεται.
Προηγούμενες έρευνες έχουν επίσης δείξει ότι η προσθήκη μιας ετήσιας μαστογραφίας σε μια προσεκτική κλινική εξέταση των μαστών δεν βελτιώνει τα ποσοστά επιβίωσης του καρκίνου του μαστού έναντι της φυσικής εξέτασης και μόνο. Αν οι μαστογραφίες δεν θα σας σώσουν , τότε γιατί να τις κάνετε;



MHΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ;
Ο μεγαλύτερος εχθρός του καρκίνου είναι  το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Πρόσφατες ανακαλύψεις δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι σχεδιασμένο για την εξάλειψη του καρκίνου. Ωστόσο, όταν εφαρμόζονται δραστικές ιατρικές παρεμβάσεις (όπως η ακτινοβολία και η χημειοθεραπεία) που βλάπτουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ώστε να μην μπορεί να ανταποκριθεί κατάλληλα, θα καταστρέψουν τις πιθανότητες του σώματός σας για την επούλωση.

Διατροφή και καρκίνος.

Δυστυχώς, οι μαστογραφίες έχουν την τάση να αυξάνουν την πιθανότητα στις  γυναίκες να αναλάβουν ιατρικές διαδικασίες που παρεμβαίνουν σε  αυτή την φυσική ικανότητα επούλωσης.
Υπάρχει τώρα ένα μεγάλο μέρος των επιστημονικών στοιχείων που υποστηρίζουν την θεωρία ότι το ίδιο το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι το καλύτερο όπλο ενάντια στον καρκίνου σας:
Τα άτομα με καρκίνο  ήπατος ή καρκίνο των ωοθηκών επιβιώνουν περισσότερο, αν τα δολοφονικά  Τ  κύτταρα τους  έχουν εισβάλει στους  όγκους  τους.
Μια μελέτη του 2005 έδειξε ότι οι καρκίνοι του παχέος εντέρου όσο  πιο έντονα προσελκύσουν  τα Τ κύτταρα τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες  να επανεμφανιστεί ο καρκίνος μετά τη θεραπεία.

8. Μια άλλη μελέτη διαπίστωσε ότι το 60 τοις εκατό των προ καρκινικών τραχηλικών κυττάρων (που βρίσκονται στο τεστ PAP) μπορεί να επανέλθουν σε φυσιολογικά κύτταρα μέσα σε ένα χρόνο και το 90 τοις εκατό θα επανέλθει εντός τριών ετών.

9. Ορισμένες μορφές καρκίνου των νεφρών είναι γνωστό ότι υποχωρούν, ακόμη και όταν είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Η παρουσία  λευκών κυττάρων του αίματος μέσα και γύρω από έναν όγκο είναι συχνά μια ένδειξη ότι ο καρκίνος θα υπεισέλθει σε ύφεση ή ακόμη και θα εξαφανιστεί  εντελώς, όπως  εξηγείται σε αυτό το άρθρο των New York Times.

10. Και ο καρκίνος του μαστού δεν αποτελεί εξαίρεση. Τριάντα τοις εκατό των όγκων του μαστού εξαφανίζεται αυτόματα, χωρίς την δική μας παρέμβαση.
Σύμφωνα με τον χειρουργό μαστού Susan Love  του UCLA, τουλάχιστον το 30 τοις εκατό των όγκων που βρίσκονται στις   μαστογραφίες δεν θα αναπτυσσόταν περισσότερο, αν δεν έκαναν απολύτως τίποτα.

11. Οι όγκοι αυτοί φαίνεται να προορίζεται να ιαθούν αυτόματα και να συρρικνωθούν. Αυτό θέτει το ερώτημα αν  πολλές θεραπείες του καρκίνου που λέγεται ότι οφείλονται στις σύγχρονες παρεμβάσεις όπως η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία, δεν  είναι πραγματικά μόνο μια λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του ατόμου απαλλάσσοντας το σώμα τον όγκο μόνο του.
Πόσοι άνθρωποι δεν γεμίζουν από  καρκίνο παρά τις θεραπείες που σπέρνουν τον όλεθρο στο σώμα, ίσως  αυτό να γίνεται και  εξαιτίας αυτών των θεραπειών; Είναι αδύνατο να απαντήσει κανείς οριστικά στο ερώτημα αυτό.
Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι η δύναμη του ανοσοποιητικού συστήματος σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο να καθορίσει εάν κάποιος  θα νικήσει τον καρκίνο η όχι, τη στιγμή που ήδη τον έχετε. Σχεδόν ο καθένας έχει καρκινικά και προ καρκινικά κύτταρα στο σώμα του ιδίως από τη μέση ηλικία και μετά , αλλά δεν αναπτύσσουν όλοι  καρκίνο. Η διαφορά έγκειται στην ευρωστία του ανοσοποιητικού συστήματος του κάθε ατόμου.
Ο Δρ Barnett Kramer του ΝΙΗ 12  λέει ότι είναι ολοένα και πιο σαφές ότι οι καρκίνοι χρειάζονται κάτι περισσότερο από μεταλλάξεις για να αναπτυχθούν. Χρειάζονται τη συνεργασία των περιβαλλόντων κυττάρων, ορισμένες ανοσολογικές αντιδράσεις, και ορμόνες για να τους τροφοδοτήσουν. Ο Kramer περιγράφει τον καρκίνο ως μια δυναμική διαδικασία, τον θεωρεί  ως «ένα βέλος που κινείται σε μια κατεύθυνση» (π.χ., από το κακό στο χειρότερο). Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Επιγενετική δίαιτα -διατροφή και πρόληψη καρκίνου

Eνζυμα το άλφα και το ωμέγα της ζωής.

Σεραπεπτάση -Νατοκινάση. Χρησιμοποιήστε τα ένζυμα για την ινοκυστική ίνωση του πνεύμονα , τον καρκίνο, ινομυώματα μήτρας, συμφύσεις, και ενδομητρίωση.

Οσο  καλύτερα φροντίζετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τόσο καλύτερα θα  φροντίσει και αυτό εσάς.

Καρκίνος στήθους, Roundup και μεταλλαγμένη σόγια.

Ένας τρόπος για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι να ελαχιστοποιήσετε την έκθεσή σας σε μαστογραφίες και άλλες πηγές ιονίζουσας ακτινοβολίας. Αλλά μπορείτε επίσης να ενισχύσετε  το ανοσοποιητικό σας σύστημα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με καλή διατροφή και σωστές επιλογές στον τρόπο ζωής σας. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με το να αυξήσετε το επίπεδο της βιταμίνης D .

Βιταμίνη D ένας εξαιρετικός μαχητής ενάντια στον Καρκίνο
Η βιταμίνη D, μια στεροειδής ορμόνη που επηρεάζει σχεδόν κάθε κύτταρο στο σώμα σας, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς φυσικούς  μαχητές ενάντια στον καρκίνο. Οι υποδοχείς που ανταποκρίνονται στην βιταμίνη D έχουν βρεθεί σχεδόν σε κάθε είδος ανθρώπινων κυττάρων, από τα οστά  έως τον εγκέφαλό σας. Το συκώτι σας, τα νεφρά και άλλοι ιστοί μπορούν να μετατρέψουν τη βιταμίνη D στο αίμα σας σε καλσιτριόλη, η οποία είναι η ορμονική ή η ενεργοποιημένη έκδοση της βιταμίνης D. Τα όργανα  σας την χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την αποκατάσταση των ζημιών και την εξάλειψη των καρκινικών κυττάρων.
Η βιταμίνη D είναι πραγματικά σε θέση να εισχωρήσει στα καρκινικά κύτταρα  και να πυροδοτήσει την σκανδάλη της απόπτωσης , ή του θανάτου του   καρκινικού  κυττάρου.
Όταν, ο JoEllen Welsh ένας ερευνητής  στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Albany, έβαλε μια ισχυρή μορφή ενέσιμης βιταμίνης D σε ανθρώπινα καρκινικά κύτταρα του μαστού, οι μισοί από τους όγκους συρρικνώθηκαν και πέθαναν μέσα σε λίγες μέρες. Η βιταμίνη D δούλεψε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο  για την θανάτωση των καρκινικών κυττάρων, όπως το τοξικό φάρμακο για τον καρκίνο του μαστού το Tamoxifen, χωρίς όμως καμία από τις αρνητικές παρενέργειες και με πολύ μικρότερο κόστος.
Συνιστώ ότι πρέπει κάποιος να διασφαλίσει τα επίπεδα της  βιταμίνης D να είναι 70 έως 100ng/ml αν έχετε λάβει μια διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Μπορείτε να το επιτύχετε αυτό με την άμεση, ασφαλή έκθεση στο υπεριώδες φως, ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, με τη λήψη από το στόμα ενός συμπληρώματος βιταμίνης D3. Η βιταμίνη D γνωρίζω ότι λειτουργεί συνεργικά με κάθε θεραπεία του καρκίνου , χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες. Παρακαλούμε παρακολουθήσετε δωρεάν την μίας ώρας διάλεξη μου,για τη βιταμίνη D για περισσότερες πληροφορίες.
Για έναν πλήρη οδηγό για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και τη θεραπεία, ανατρέξτε σε αυτό το προηγούμενο άρθρο . Οι έρευνες έδειξαν και κάποιους άλλους φυσικούς μαχητές ενάντια στον καρκίνο του μαστού και είναι οι ακόλουθοι :
Τρώτε άφθονα φρέσκα, ολόκληρα, βιολογικά λαχανικά και ειδικά λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση, αποφεύγοντας όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, και  ελαχιστοποιώντας την  ζάχαρη, τα δημητριακά και τα αμυλούχα τρόφιμα.


Καρκίνος πρόληψη μέσω της διατροφής. Δίαιτα 14 εβδομάδων

Η σούπα του Ιπποκράτη

Η πρόπολη αναστέλλει τους καρκινικούς όγκους

Η βιταμίνη Α παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Οι καλύτερες πηγές της  είναι οι οργανικοί κρόκοι αυγών, το νωπό γάλα, το βούτυρο,  το βόειο κρέας και το συκώτι κοτόπουλου (εάν έχει  εκτραφεί με βιολογικό, γρασίδι)
Η κουρκουμίνη (η δραστική ουσία στην κιτρινόριζα) είναι ένα από τα πιο ισχυρά  τρόφιμα, ανασταλτικά όγκων.
Το Μαύρο κοχόζ, η αρτεμισινίνη, το πράσινο τσάι, τα φύκια, τα σταυρανθή λαχανικά και το έλαιο νυχτολούλουδου, συμβάλλουν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΜΕ 8 ΒΟΤΑΝΑ. FLOR-ESSENCE

Κρόκος «Ανθισμένη» αντικαρκινική βόμβα

Αφθονη καθημερινή άσκηση.
Σε περίπτωση που έχετε  διαγνωστεί με πρώιμο στάδιο καρκίνου του μαστού, πάντα να παίρνετε  μια δεύτερη γνώμη-και, ενδεχομένως, και μια  τρίτη και μια  τέταρτη. Δεν μπορώ να μην το τονίζω συνέχεια αυτό, ότι τα  ψευδώς θετικά ποσοστά είναι πάρα πολύ υψηλά και τα διαγνωστικά κριτήρια είναι πολύ υποκειμενικά. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη θεραπεία, και οπωσδήποτε πριν αποφασίσετε να υποβληθήτε σε εγχείρηση ή χημειοθεραπεία, βεβαιωθείτε ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας σας έχουν εξεταστεί από έναν ειδικό του μαστού που είναι γνώστης και έμπειρος σε αυτόν τον τομέα.
Η πλειοψηφία του καρκίνου του μαστού μπορεί να προληφθεί. Αλλά αν σας χτυπήσει,  δεν χάνουμε  την ελπίδα! Υπάρχουν πάρα πολλά  που  μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε  τις δικές σας ισχυρές θεραπευτικές ικανότητες του σωματός σας.

Επιμέλεια μετάφρασης
Ευαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μs

Άλλες σχετικές δημοσιεύσεις:

  1. Ρόζ κορδέλα και καρκίνος του μαστού
  2. ΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ & ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ
  3. Ακτινοβολίες, ακτινοθεραπεία και διαιτολογική υποστήριξη.
  4. ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  5. Η γλώσσα της θεραπείας: η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη
  6. Η νίκη των εναλλακτικών θεραπειών στην υπόθεση του Dr. Stanislaw Burzynski
  7. Το θανατηφόρο Ένζυμο
  8. Ελαιόλαδο. Ισχυρή προστασία από καρδιαγγειακές παθήσεις, καρκίνο, και φλεγμονές
  9. Η φρουκτόζη τρέφει τον καρκίνο και ιδίως τον καρκίνο του παγκρέατος;
  10. Καρκίνος και κοινωνία σε κρίση-προκλήσεις και προοπτικές
  11. ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «Από τον Ράιχ προς τις σύγχρονες συμπληρωματικές προσεγγίσεις»
  12. Υπεροξείδιο του υδρογόνου. ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΚΟΙΝΩΣ ΟΞΥΖΕΝΕ ΠΟΥ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ.
  13. Σώμα – Ψυχολογία – Πνεύμα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ
  14. Καρκίνος: Η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος- Η γλώσσα της θεραπείας: η ιστορία μιας επανάστασης στην ιατρική επιστήμη
  15. ΑΝΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!


Αναφορές:
1. About Breast Cancer, The Breast Cancer Site.
2. Possible Net Harms of Breast Cancer Screening: Updated Modelling of Forrest Report, British Medical Journal, December 8, 2011: 343; d7627, James Raftery and Maria Chorozoglou.
3. Breast Cancer and the Environment: A Life Course Approach, Institute of Medicine of the National Academies, December 7, 2011.
4. Confirmed: Breast Screenings Cause More Harm Than Good, GreenMedInfo.com, January 5, 2012: Sayer Ji.
5. X-ray Mammography: For Every Woman Whose Life is Prolonged 10 Women’s Lives will be Shortened, i.e. «Treated Unnecessarily», Cochrane Database of Systematic Reviews, October 7, 2009: 2009(4); CD001877, Peter C. Gotzsche and Margrethe Nielsen.
6. Confirmed: Breast Screenings Cause More Harm Than Good, GreenMedInfo.com, January 5, 2012: Sayer Ji.
7. Effect of Screening Mammography on Breast-Cancer Mortality in Norway, New England Journal of Medicine, September 23, 2010: 363(13); 1203-10, Mette Kalager, MD, et al.
8. Effect of Screening Mammography on Breast-Cancer Mortality in Norway, New England Journal of Medicine, September 23, 2010: 363(13); 1203-10, Mette Kalager, MD, et al.
9. Regression of Low-grade Squamous Intra-epithelial Lesions in Young Women, The Lancet, November 6, 2004: 364(9446); 1678-1683, Anna-Barbara Moscicki, M.D., et al.
10. Cancers Can Vanish Without Treatment, but How?, The New York Times, October 26, 2009: Gina Kolata.
11. Could This Be The End of Cancer?, Newsweek, December 12, 2011: Sharon Begley.
12. Cancers Can Vanish Without Treatment, but How?, The New York Times, October 27, 2009: Gina Kolata.
Πηγή: fytro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes