Σκάνδαλα παντού: Ο "υποδειγματικός" Λαλιώτης και η HALLIBURTON του Dick Cheney (Βίντεο)


Σκάνδαλα παντού ...άλλα όπως βλέπετε κανείς δεν τολμάει να προφέρει το όνομα του... ΛΑΛΙΩΤΗ. Ο παντοδύναμος που υπέγραψε τα μεγαλύτερα Δημόσια Έργα στην Ελλάδα που χρειαζόταν να δανείζεται για να πληρώνει μισθούς και συντάξεις... βρίσκεται στο απυρόβλητο.
Μοίρασε τόσο χρήμα ...που τον λατρεύουν όλοι... γι' αυτό απαγορεύεται οποιαδήποτε αρνητική αναφορά στο όνομά του. 
Σημειώστε ότι η κατασκευή της Εγνατίας Οδού είχε ανατεθεί στην HALLIBURTON του Dick Cheney, μέσω της θυγατρικής της KBR. 
Όσοι έχετε δει το ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ» θα γνωρίζετε τι σημαίνει HALLIBURTON και πόσα δισεκατομμύρια δολάρια ποτισμένα με αίμα έβγαλε στο ΙΡΑΚ αλλά και στη Γιουγκοσλαβία... όπου έχτιζε όσα γκρέμιζε νωρίτερα το ΝΑΤΟ.



Η ανάμιξη της τεράστιας HALLIBURTON στην κατασκευή της Εγνατίας Οδού... αναφέρθηκε με ψιλά γράμματα σε δύο γραμμές και φυσικά το απέκρυψαν με ιδιαίτερη φροντίδα όλα τα ΜΜΕ όπως κρατούν φανατικά τον Λαλιώτη εκτός κάδρου. 
8 χρόνια στο ΥΠΕΧΩΔΕ, 4,3 ΤΡΙΣ δραχμές σκόρπισε στους ελληνόφωνους και τους ξένους νταβατζήδες... και προσέξτε... ούτε μισό ευρώ μίζα ο άτιμος... Πεντακάθαρα όλα λέμε... και νομιμότατα... όπως έγραφε η σελίδα του ΠΑΣΟΚ που εξυμνούσε τον μέγα σοσιαλιστή... 
Περισσότερα για τον υποδειγματικό Λαλιώτη μπορείτε να διαβάσετε ...ΕΔΩ.









Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes