Ο σημαντικότερος Πόλεμος είναι αυτός της Προπαγάνδας...


Ο πόλεμος των εικόνων και της προπαγάνδας είναι πιο σημαντικός από τον πόλεμο εδάφους ...γιατί επηρεάζει δισεκατομμύρια κόσμο που θα κληθεί μετά να στηρίξει οικονομικά και ιδεολογικά τις γενοκτονίες της Νέας Τάξης. 

Φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου ως απόδειξη βομβαρδισμών του Άσαντ εναντίον αμάχων ...γίνεται σήμερα ξανά πρωτοσέλιδο από οργάνωση που πρόσκειται στον Soros με τίτλο WHITE HELMETS ...(Λευκά Κράνη) που «σώζουν» ζωές στη Συρία. 
Φυσικά και είναι εναντίον του Άσαντ αυτή η οργάνωση που διαφημίζεται από τα Δυτικά ΜΜΕ, φυσικά κι όταν μπαίνεις στην ιστοσελίδα τους ...έχουν απλώσει το χέρι και ζητούν χρήματα και φυσικά είναι απατεώνες αποδεδειγμένα.
Και ως πράκτορες της Δύσης ...αποτελούν και πηγή «αυθεντικής πληροφορίας» για τα μεγάλα ΜΜΕ της Δύσης. 
Βλέπετε δηλαδή τον INDEPENDENT να αναδημοσιεύει την παλιά φωτογραφία ως αποτέλεσμα των «απάνθρωπων» βομβαρδισμών του Πούτιν που έλαβαν χώρα χθες. 
Έτσι παίζεται το παιχνίδι... 
Το σύστημα γνωρίζοντας ότι λίγοι αναγνώστες έχουν την ικανότητα να επαληθεύσουν τη δήθεν είδηση και να αναζητήσουν τη φωτογραφία στο Google για να ελέγξουν πότε δημοσιεύθηκε πραγματικά για πρώτη φορά ...μπορεί να δημοσιεύει ότι θέλει χωρίς συνέπειες. 
Και πίσω από την επικοινωνιακή καταιγίδα κατά του Άσαντ ...κλασικά σιωνιστές και υπηρέτριες του Soros ...όπως ο Kenneth Roth... 
Δείτε εδώ τα σχετικά:
Η απάτη των WHITE HELMETS για δήθεν θύματα των Ρώσων
Η πονηρή αναδημοσίευση από τον Independent
H αρχική δημοσίευση
Και φυσικά το διαδίκτυο γεμίζει από τέτοιες παλιές ειδήσεις ...που φρεσκάρονται και αναδημοσιεύονται ως σημερινές ...προκειμένου να επιτεθούν στον Πούτιν που αποφάσισε να παρέμβει στο πόλεμο της Δύσης κατά της Συρίας ...υπέρ της Συρίας.






Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes