Μηνυτές "εθνοσωτήρες" που περιμένουν να μπουν στη βουλή για να μας σώσουν...


Μόλις με ενημέρωσε μία εφαρμογή ότι έχασα μία «φίλη» ...την αγωνίστρια Τάνια Γεριτσίδου. Συνήθως διαβάζω ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ακολουθώ τις διασημότητες του Facebook.

Ειδικά όταν πρόκειται για άτομα που κάνουν κλούβιες μηνύσεις εναντίον Πρωθυπουργών ή αεριτζίδικα εξώδικα τεκμηριωμένα με αποσπάσματα από blog και παραπομπές στο Youtube... 
Αυτούς τους επαναστάτες που θέλουν να βάλουν φυλακή τους νομοθέτες της Ελλάδας χρησιμοποιώντας τους δικούς τους νόμους ...δεν μπορώ να τους καταλάβω. 
Μητσοτάκηδες και Παπανδρέηδες νομοθετούν ασταμάτητα για πάνω από 100 χρόνια ...και οι ψυχολόγοι μαμά και κόρη Γεριτσίδου ...πίστεψαν ή θέλησαν ΕΜΑΣ να πιστέψουμε ότι θα βάλουν στη φυλακή τον Γιωργάκη Παπανδρέου για Εσχάτη Προδοσία. Στην Ελλάδα που ΟΥΤΕ καθαρίστρια δεν διορίζεται μία γυναίκα αν δεν είναι κομματόσκυλο εμπιστοσύνης ...πίστεψαν ή ήθελαν να πιστέψουμε ότι θα βρεθεί δικαστής που χωρίς εντολή από ξένη πρεσβεία ή Στοά ...θα τολμούσε να κάνει οποιαδήποτε κίνηση εναντίον ενός Παπανδρέου. 
Και δυστυχώς πολύς κόσμος δεν πρόσεξε ότι όλοι όσοι κινήθηκαν νομικά ή μπουρδολόγησαν σχετικά δεν ήταν σε καμία περίπτωση Δικηγόροι, ούτε καν είχαν Δικηγόρο να τους βοηθήσει να συντάξουν σωστά τις μηνυτήριες αναφορές τους. Έγιναν όμως διάσημοι και δεν έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή ενός δικού τους εθνοσωτήριου κόμματος. 
Μόλις βρήκαν κάποια γελοία συνταγή που έκανε κλικ στην άγνοια του κόσμου και «πουλούσε» ...θέλησαν αμέσως να την κάνουν λεφτά με την ανιδιοτελή τους εκλογή στην Ελληνική Βουλή. 
Μπαίνω λοιπόν στο προφίλ της Τάνιας Γεριτσίδου. να δω τι σόι φίλη ήταν αυτή που έχασα ο κακομοίρης... 
Εκατοντάδες φωτογραφίες του εαυτού της... Δεν χορταίνει να βλέπει το μουτράκι της. Selfie να φάν΄κι οι κότες... Και μετά είχε τις γατούλες της... Και μετά βλέπω ότι είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Κολεγίου Deree... Και είδα ότι μαμά και κόρη έχουν κι επιχείρηση Εκδόσεων, πουλάνε βιβλία... Από αυτά που σου λένε τι να κάνεις, ώστε να γίνεις ευτυχισμένος κι επιτυχημένος... σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Αυτά που δεν ξέρεις εσύ χαζούλη ...και τα ξέρουν αυτές οι δυο κυρίες. Αρκεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη, να βγάλεις τα λεφτά και η ευτυχία σε περιμένει στη γωνία... 
Και βλέπω κάτι παλιές συνταγές... περί Συντάγματος, περί Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αμεσοδημοκρατίας κλπ... 
Το μήνυμα είναι σαφές κι απευθύνεται σε αγνά μυαλά: «Λόλα, να ένας πατριώτης... Λόλα να η Ελληνική Σημαία... Λόλα Ζήτω το Σύνταγμα».
Σαν τα μανιτάρια φυτρώνουν οι εθνοσωτήρες που έχουν βρει κάθε πιθανό τρόπο να γίνουν διάσημοι ...να πουλήσουν και κανένα βιβλίο με την περίσσια σοφία που διαθέτουν ώστε να την αποκτήσουν και οι υπόλοιποι ...έναντι μετρητών πάντα... Και στο φινάλε... λόγια, λόγια, λόγια, λόγια, συνθήματα, συνθήματα, συνθήματα και χιλιάδες χιλιάδων selfie να ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε. Η αυτοπροβολή στην πρώτη γραμμή.
Ειδικό blog με τίτλο αφοπλιστικό, αποδεικτικό της απέραντης γνώσης που διαθέτουν ως ψυχολόγοι και για τα τραπεζικά θέματα... 
«ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ»... Και αυτά τα όλα εξαντλήθηκαν σε δύο μόλις άρθρα γεμάτα γενικόλογες φλυαρίες.
Πήγαν και σε μία παρέλαση ...και βρέθηκαν στο αυτόφωρο ...επειδή λέει ήθελαν απλά να παρακολουθήσουν την παρέλαση από ...κοντά! ...Δηλαδή μπροστά κι όχι πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας που έβαλε η Αστυνομία. Μαμά και κόρη, σαν να βγήκαν από το Στρουμφοχωριό ...δίνουν το απαραίτητο show μπροστά στις κάμερες και τα γνωστά ανώνυμα μπουρδο-blog εθνεγερσίας που κυνηγούν τα κλικ ...δεν έχασαν ευκαιρία να ρίξουν το δόλωμα στους απεγνωσμένους πατριώτες που ψάχνουν κάποιους ηγέτες να ακολουθήσουν μήπως και αλλάξει κάτι σ' αυτόν τον κόσμο. 
Με την ευκαιρία ας καταλάβουμε ότι η επιτυχημένη «επανάσταση» του 1821 ...είχε στις πλάτες της τη στρατιωτική τεχνογνωσία της Δύσης, τον οπλισμό της Δύσης, τη χρηματοδότηση των γνωστών τοκογλύφων της Δύσης και εξυπηρετούσε απόλυτα τα σχέδια της Νέας Τάξης και των Δυτικών. 
Γι' αυτό και πέτυχε.
Αυτή η επιτυχημένη «επανάσταση» μας επέβαλλε ένα ξενόφερτο Σύνταγμα που καθιστά αδύνατη την ανατροπή των τυράννων μας, μας επέβαλλε μία ΞΕΝΗ Κεντρική Τράπεζα, ξένο βασιλιά κλπ. Δεν ήταν μία αυθόρμητη επανάσταση της οποίας χάσαμε τον έλεγχο ξαφνικά και σε χρόνο μηδέν ...βρεθήκαμε υπόδουλοι στους Δυτικούς. 
Αυτοί έδωσαν τα χρήματα κι αυτοί διόρισαν τους δικούς τους ανθρώπους στην εξουσία ώστε να μην βρεθεί κανένας περίεργος και αμφισβητήσει τα δάνεια και τα προνόμια της Κεντρικής Τράπεζας. Κι αυτό γίνεται μέχρι σήμερα. Όλοι όσοι εκλέχθηκαν ποτέ στην Ελλάδα ...θεωρούσαν αυτονόητο τον ξένο έλεγχο στην Κεντρική Τράπεζα και αναγνώρισαν όλα τα χρέη μέχρι δεκάρας.
Όλα τα κόμματα πέρασαν από κάποια κυβέρνηση, κανένα κόμμα δεν μας αποκάλυψε τους ιδιοκτήτες της Τράπεζας της Ελλάδας, κανένα κόμμα δεν αμφισβήτησε το Χρέος κι ας βγήκαν στην επιφάνεια δεκάδες απάτες εικονικών προμηθειών που θα έπρεπε να ακυρώνουν αυτοδίκαια κάθε σχετική σύμβαση και κάθε σχετικό δάνειο.
Σε μία ξενόδουλη Ελλάδα ...η επανάσταση θα έπρεπε να βασίζεται σε πρότυπα λαών και ηγετών που αντιστάθηκαν στους επικυρίαρχους όπως ο Τσάβες, ο Καντάφι, ο Άσαντ, ο Σαντάμ, ο Πούτιν κλπ ...αντί να βασίζεται σε «επαναστάτες» μισθοφόρους των ξένων και στο ξενόφερτο Σύνταγμα που προστατεύει επιτυχώς τη συμμορία της εξουσίας εδώ και 200 χρόνια.
Οι λαοί και οι ηγέτες που αντιστάθηκαν πλήρωσαν πολύ βαρύ τίμημα.
Οι αυτοπροβαλλόμενοι ως εθνοσωτήρες-παπατζήδες που θέλουν να επωφεληθούν της άγνοιας και της απόγνωσης του κοσμάκη είναι χρησιμότατοι για το σύστημα. Είναι οι απαραίτητοι λαγοί... 
Από τον έναν στον άλλον πατριώτη ...τα χρόνια πέρασαν, τα λεφτά μας εξαφανίστηκαν, τα μαγαζιά μας έκλεισαν, τα σπίτια απαξιώθηκαν, τα παιδιά μας λιποθυμάνε από την πείνα ...αλλά οι «πατριώτες» ...συνεχίζουν να πλουτίζουν σταθερά.
Το σύστημα φρόντισε να μας προσφέρει ότι θέλαμε... 
Από «πατριώτες» τύπου Καρατζαφέρη και Καμμένου, από μετριοπαθείς τύπου Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη μέχρι αναρχικούς τύπου Τσίπρα και Τσακαλώτου που όλοι ανεξαιρέτως ήταν πάμπλουτοι και όλοι όταν έπρεπε ψήφισαν τα Μνημόνια δαγκωτά. 
Σημαδεμένη η τράπουλα. Οι ξένοι ξέρουν καλά τα δικά μας χαρτιά...
Εμείς όμως τα ανακαλύπτουμε όταν είναι πια πολύ αργά ...χάνοντας δουλειές, λεφτά και σπίτια.







Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes