Η αριστερή «επανάσταση» ...παίρνει Κάρτα του Πολίτη και καταργεί τα μετρητά


Αγωνία στους κόλπους της Μοσάντ για την τύχη της Κάρτας του υπόδουλου Πολίτη. Αγωνία για να κερδηθεί ο αγώνας κατά της φοροδιαφυγής (!) από την «αντικρατική» πάλη των δημοσιογράφων της Μοσάντ. Ο Τσίπρας μαζί με τους εκατομμυριούχους χρηματιστές Υπουργούς του ...μάχεται κατά του φιλελευθερισμού... Τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε; 

Ως γνωστόν ...οι μίζες θα σταματήσουν «ακαριαία» μόλις κυκλοφορήσει η "Κάρτα του Πολίτη". Στην Αμερική για παράδειγμα που υπάρχει ήδη το σύστημα ...ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ... Βασιλεύει η Δικαιοσύνη... 20.000.000 Αμερικανοί δεν ξέρουν αν θα έχουν λεφτά για φαγητό σήμερα το βράδυ ...αλλά οι δισεκατομμυριούχοι περιούσιοι της Lehman Brothers διορίστηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. 
Οι «Αμερικανοί»τραπεζίτες με τα αλλαγμένα - αμερικανοποιημένα επίθετα ...σήκωσαν μερικά τρισεκατομμύρια από τον προϋπολογισμό ...χωρίς να πάει κανένας φυλακή... αλλά οι Αμερικανοί πολίτες ακούν για φορολογικό έλεγχο από το IRS και παθαίνουν ανακοπή καρδιάς. 
Για την κατάργηση των μετρητών πολεμάει κι ο Τρίμης ...σύντροφοι. 
Ο ιδρώτας των «επαναστατημένων» πολιτών πρέπει να βρίσκεται πλέον ασφαλής στα χέρια Τραπεζιτών και τύπων πέραν κάθε υποψίας όπως ο Λαυρεντιάδης, ο Ρέστης, ο Χασδάι Καπόν και οι Rothschild...
Κι όποτε το «επαναστατικό» κράτος θα χρειάζεται να εξοφλήσει ανύπαρκτα υποβρύχια και να πληρώνει ΜΚΟ γεμάτες πράκτορες... θα μπορεί να επινοεί έναν ακόμα γελοίο και παράνομο φόρο... και να κατάσχει αυτόματα το μεροκάματο όλων των πολιτών που θα βρίσκεται υποχρεωτικά στην Τράπεζα. Αυτό είναι το όνειρο του Τρίμη σύντροφοι. 
Οι «κόκκινοι επαναστάτες» που κατευθύνουν τους κουκουλοφόρους Εξαρχείων πετάνε τις κουκούλες... Τέλος η Αναρχία... Φέρτε Κάρτες ...να αντικαταστήσουμε το κράτος και να τα κάνουν όλα οι Τράπεζες σύντροφοι. 
Ζήτω οι νέοι δίκαιοι φόροι ...το νέο σύνθημα στα Εξάρχεια. 
Το κίνημα «ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ» όσα δεν πλήρωσε η Τεγοπούλου, ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης και άλλοι πατριώτες... μόλις ξεκίνησε!
Τσιπάκια, Αναγνώριση Ίριδας, ελέγχους DNA, κατάργηση μετρητών... τρέχτε αναρχικοί αναγνώστες του Τρίμη... να σωθούν οι τοκογλύφοι δανειστές... 
Ούτε λέξη για τα κλεμμένα που εξαερώθηκαν από τους ίδιους που θέλουν να μας σώσουν μαζί με τον ανιδιοτελή Τρίμη... 
Ούτε λέξη για τα εικονικά δάνεια που ο Τσίπρας και οι προηγούμενοι αποδέχτηκαν ως πραγματικό χρέος που πρέπει να πληρώσουν οι πολίτες.
Ούτε λέξη για τα κλεμμένα του Χρηματιστηρίου, για τα εξαφανισμένα αποθεματικά των Ταμείων, για τα εκατοντάδες «ιδρωμένα» εκατομμύρια των περιούσιων στη Λίστα Λαγκάρντ. 
Η επανάσταση ...παίρνει Κάρτα του Πολίτη ...καταργεί τα μετρητά και πάει εφορία να πληρώσει τις υποχρεώσεις τις προς τους ξένους τοκογλύφους σύντροφοι. 
Αν δεν είχε τόσο χρήμα η «επανάσταση» δεν θα υπήρχε ούτε ένας περιούσιος να παριστάνει τον επαναστάτη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Γράφει ο ανιδιοτελής Τρίμης στην "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ" (οι υπογραμμίσεις δικές μας):


Τον εθνικό ύμνο ψέλνουν οι επιτροπές γνησίων Ελλήνων «ενάντια στις νέες ταυτότητες του σατανά» και υποθέτουμε και κατά κάθε ηλεκτρονικής τραπεζικής συναλλαγής που θα μπορούσε να ελέγξει την τεράστια φοροδιαφυγή. Τον εθνικό ύμνο τραγουδούν κι ορισμένοι Κώοι  μαζί με τους τοπικούς άρχοντες και τους ναζί βουλευτές τους κατά των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων, που «θα μολύνουν» το DNA και τον τουρισμό τους.
Τον εθνικό ύμνο τραγουδούν σε κάποια μπλόκα  αγρότες ενάντια σε οποιαδήποτε αλλαγή στο βολικό σύστημα άδικων εισφορών του χρεοκοπημένου ΟΓΑ, αν και με την πρόταση της κυβέρνησης για τους αγρότες προβλέπονται λίγο μεγαλύτερες συντάξεις, παραμένουν οι δωρεάν οικονομικές ενισχύσεις και οι πολλές φοροαπαλλαγές και δίνεται η δυνατότητα άμεσης ασφάλισης της μισθωτής γεωργικοκτηνοτροφικής εργασίας που θα αυξήσει την απασχόληση, τα μεροκάματα και τα έσοδα της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Αν δεν υπήρχε η εξωραϊστική μεσολάβηση των ΜΜΕ οι πολλοί ύμνοι και τα μεγάλα λόγια για πατρίδες, κομμούνια, ανθέλληνες και προδότες δεν θα μπορούσαν να πείσουν το κοινωνικό σώμα για το ανιδιοτελές νόημα αυτής της ...εξέγερσης της κατσαρόλας. Χωρίς τη σκηνοθετική μεσολάβηση των ΜΜΕ και των έμπειρων σχολιαστών τους, θα ήταν αδύνατον να ...θαυμάζεται η περιφρόνηση του διαλόγου, η αυθαιρεσία, η τυφλή άρνηση και ο ανορθόδοξος τσαμπουκάς.
Τα ΜΜΕ που ως πρόσφατα έσκουζαν για τους θρασείς εργατοπατέρες, τους προνομιούχους του Δημοσίου και τις καλοβολεμένες συντεχνίες που κλείνουν δρόμους,  σαμποτάρουν την οικονομία της χώρας, και τη δυσφημούν στο εξωτερικό, έχουν μετατραπεί σε μηχανές αντικυβερνητκής προπαγάνδας, αδιαφορώντας για τα πάντα -αρκεί να πέσει η «ανήθικη» κυβέρνηση της αριστεράς και μάλιστα από αυτή τη Βουλή, χωρίς εκλογές. 
Η διαπλοκή είναι το κέντρο καθοδήγησης και ιδεολογικού αμπαλάζ του δεξιοαριστερού αντικυβερνητικού κινήματος κατσαρόλας με γενικό τίτλο «να μην αλλάξει τίποτα», έχοντας παράλληλα αποσιωπηθεί συνειδητά η μεγάλη είδηση: ότι δηλαδή η κυβέρνηση Τσίπρα μάχεται με τους νεοφιλελεύθερους Θεσμούς ώστε να παραμείνουν οι σημερινές συντάξεις στο ύψος τους. Κρύβουν ή διαστρέφουν μια αλήθεια που εκ των πραγμάτων ενδιαφέρει (και ανακουφίζει) 2,7 εκατομμυρία συνταξιούχους και τουλάχιστον άλλα τόσα εκατομμύρια προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους και ποιος ξέρει πόσες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις που ζουν από την έστω και μικρή καταναλωτική ικανότητα όλων των προηγούμενων.
Τα ΜΜΕ τερατολογούν για τις δυσμενείς δήθεν επιπτώσεις που θα έχει η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών (ως ποσοστού πλέον επί του καθαρού εισοδήματός τους) στην επιβίωση των υποαπασχολούμενων νέων και των φτωχότερων αυτοαπασχολούμενων στρωμάτων, δηλαδή της πλειονότητας των επιστημόνων και των άλλων ελευθέρων επαγγελματιών και μικρών επιχειρηματιών. Αναπαράγουν τη ρητορική του νεοφιλελευθερισμού: των μεγάλων ευκαιριών ευημερίας με «λιγότερες εισφορές», «λιγότερο κράτος», «λιγότερους μισθωτούς», «λιγότερες συντάξεις» στους απόμαχους και στους παλιούς ασφαλισμένους για να εξισωθούν με τις χαμηλότερες αμοιβές και τις μικρότερες προσδοκόμενες συντάξεις των επόμενων αυτοαπασχολούμενων γενιών. Κι όποιος έχει λεφτά να πηγαίνει στην ...ανταποδοτική ιδιωτική ασφάλιση και στα malls της υγείας.
Δεξιά και αριστερή αντιπολίτευση διαφωνούν με την ενοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος. Επιδιώκουν την απόλυτη αυτοτέλεια των ...ειδικών συστημάτων, αποστρέφονται την ιδέα του κοινού τρόπου υπολογισμού των εισφορών, τη διαμόρφωση ίδιων κανόνων και δίκαιων παροχών του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς όπως φαίνεται βολεύονται με την ισχύουσα  κουρελού των πολλαπλών αδικιών και των εξαιρέσεων που χαρακτηρίζει το σημερινό  ελλειμματικό ασφαλιστικό σύστημα το οποίο ωστόσο πρέπει επειγόντως να βρεi χρηματοδότηση. Αλλά επ' αυτού, μας επαναλαμβάνουν το εποικοδομητικό επιχείρημα ... «να κόψει το λαιμό της η κυβέρνηση».
Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, όλοι αυτοί οι μεγάλοι μεταρρυθμιστές (οπαδοί του ορθού ευρωπαϊκού λόγου) και οι εκ του ασφαλούς ρηξικέλευθοι, ότι με τη σημερινή ανεργία, την αθέατη απασχόληση, την ελαστικοποίηση της δουλειάς, την απεργία επενδυτικού κεφαλαίου, τον ανοιχτό χρηματοδοτικό εκβιασμό των Θεσμών και την κάθετη πτώση των μισθών, είναι αδύνατον χωρίς εισφορές και φόρους να σταθεί οποιοδήποτε διανεμητικό σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και αξιοπρεπών συντάξεων για όλους. Προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το κοινωνικό κράτος, ακολουθούν πιστά την πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, αγωνίζονται για τις μειώσεις όλων των συντάξεων, υπέρ διεύρυνσης των ανισοτήτων.
Ακόμα και την είδηση της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την υγειονομική κάλυψη από το Δημόσιο Σύστημα Υγείας  όλων των ανασφάλιστων (που πολλαπλασιάστηκαν ανατριχιαστικά την εποχή της χρεοκοπίας της χώρας), αποκρύπτουν. Κι όμως «οι εκατομμύρια ανασφάλιστοι θα μπορούν στο εξής με τον αριθμό ΑΜΚΑ και μόνο να έχουν κανονική πρόσβαση σε συνταγογραφία φαρμάκων, εξετάσεων και νοσηλεία», δηλώνει ο ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, αλλά δεν ...ακούγεται από το καρτέλ των βαρόνων της διαπλοκής.
Κάθε ανάλογη είδηση προστασίας των φτωχότερων συμπολιτών μας (κάρτες σίτισης, επίδομα ενοικίου, δωρεάν μεταφορές, νερό και ρεύμα, προστασία πρώτης κατοικίας από τις τράπεζες κ.ά), χάνεται μέσα στην εξώφθαλμη αντιΣΥΡΙΖΑ σκοπιμότητα, μέσα στον ορυμαγδό πληροφοριών και εικόνων παραπλάνησης, διόγκωσης, υιοθέτησης και ανάδειξης κάθε πιθανής και απίθανης διαμαρτυρίας. Κι όποτε οι Θεσμοί καθυστερούν ή απαγορεύουν ένα μέτρο του λεγόμενου παράλληλου προγράματος της κυβέρνησης, η δεξιοαριστερή μιντιακή μηχανή δεν θα ντραπεί να πανηγυρίσει και να αποδώσει την ευθύνη αποκλειστικά στον «ανίκανο και κωλοτούμπα» ΣΥΡΙΖΑ -και ποτέ στην αναλγησία και τους εκβιασμούς των δανειστών και των εγχώριων συμμάχων τους.
Ποτέ τόσοι μεταρρυθμιστές και ρηξικέλευθοι πολιτικοί, οικονομολόγοι, συνδικαλιστές ηγέτες, δεν είχαν υποστηρίξει τόσο αποφασιστικά να μην αλλάξει τίποτα σε μια ολοφάνερα προβληματική και άδικη χώρα.

Το παραπάνω θέμα μας θυμίζει την παρακάτω ταινία. H λεγόμενη «κρίση» που προκάλεσε η υπόθεση της Τράπεζας των περιούσιων Lehman Brothers ήταν το χιλιοστό μεγάλο κόλπο που έστησαν εναντίον των απλών πολιτών περιούσιοι τοκογλύφοι.
Το ντοκιμαντέρ INSIDE JOB δεν τα λέει όλα , αφού το γύρισε η SONY που επίσης ελέγχεται από περιούσιους... .αλλά λέει αρκετά για να καταλάβουν οι υποψιασμένοι. 
Ειδικά αν ασχοληθεί κάποιος με την «καταγωγή» όλων όσων συμμετείχαν στο μεγάλο κόλπο κι έφυγαν σπίτι με τρισεκατομμύρια δολάρια από τον Αμερικάνικο προϋπολογισμό θα καταλάβει τον λόγο της επιτυχίας αλλά και της ασυλίας που απολαμβάνουν μέχρι σήμερα οι αδίστακτοι αυτοί απατεώνες. 
Σήμερα Υπουργός Οικονομικών στις ΗΠΑ είναι ένας ...περιούσιος ,ο Jack Lew και o Επίτροπος Οικονομικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πάλι , εντελώς συμπτωματικά , ένας περιούσιος... o Moscovici.
Τα παρακάτω πρόσωπα μιλούν ή κατονομάζονται στο ντοκιμαντέρ ως βασικοί πρωταγωνιστές της μεγάλης ληστείας. 
Από τους δικαστές, τους Υπουργούς Οικονομικών ως τους Τραπεζίτες και τους Χρηματιστές ... Συμπτώσεις όλα... Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό...
Bernacke περιούσιος
Greenspan περιούσιος
Rubin περιούσιος
Summer περιούσιος
Feldstein περιούσιος
Soros περιούσιος
Roubini περιούσιος
Stieglitz περιούσιος
Rogoff περιούσιος
StraussKahn περιούσιος
Mishkin περιούσιος
Eliot Spitzer περιούσιος
Paul Volcker περιούσιος
Martin Wolf περιούσιος
Miller περιούσιος
Halperin περιούσιος
William Ackman περιούσιος
Judge Levine περιούσιος
Barney Frank περιούσιος
Allan Sloan περιούσιος
Henry Waxman περιούσιος:



Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes