Η κυβέρνηση-"βαποράκι" βάλθηκε να μας πλασάρει την κάνναβη


Θέλεις, δε θέλεις ... η ατζέντα θα νομοθετηθεί. Όταν μιλούν οι Rothschild ...οι κλόουν των κυβερνήσεων προσκυνούν. Το Ελληνικό κράτος που δεν ξέρει ακόμα πόσους Δημοσίους Υπαλλήλους και πόσους νεκρούς συνταξιούχους πληρώνει ...θα μπορεί να ελέγχει μεθοδικά το ποσοστό της ναρκωτικής ουσίας όλων των φυτών κάνναβης, σε όλα τα χωράφια, παντού στην Ελλάδα.

Μη γελάτε ...το γράφουν οι αντιεξουσιαστές και πολέμιοι του Αστυνομικού Κράτους ...του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Ελλάδα που έχουν καταργηθεί όλα τα εργαστήρια ελέγχου, που ο καθένας κυκλοφορεί ό,τι προϊόν θέλει με μία απλή υπεύθυνη δήλωση προς τα άδεια και χωρίς στελέχη γραφεία διαφόρων ελεγκτικών υπηρεσιών ...οι κλόουν της κυβέρνησης υπόσχονται αυστηρούς ελέγχους.
Η κάνναβη για άλλες χρήσεις, πλην των ναρκωτικών, μπορεί και φυτρώνει σε όλον τον κόσμο και δεν υπάρχει ΟΥΤΕ έλλειψη, ούτε εμπορικό ενδιαφέρον φυσικά.
Όλο αυτό είναι απλά «πρόλογος» προκειμένου να απενοχοποιηθούν οι λέξεις «κάνναβη» και «μαριχουάνα» στο μυαλό μας ...για να μπορέσουν μετά να εμπορευματοποιήσουν τα ναρκωτικά.
Αυτό έκαναν στις «προoδευμένες» χώρες και ακριβώς το ίδιο θα κάνουν κι εδώ.
Τα ίδια πολιτικά τζάκια που ποινικοποίησαν την κάνναβη ...έρχονται τώρα να μας «διαφωτίσουν» και να μας ενημερώσουν για τη χρησιμότητά της.
Ψάχνοντας για προϊόντα Κάνναβης ...στο ίντερνετ σε παγκόσμια κλίμακα ...εμφανίζονται ελάχιστες εταιρίες μετρημένες στα δάχτυλα του ΕΝΟΣ χεριού. Ασήμαντες σε τζίρους, οικογενειακού τύπου και με μόλις 5000 φίλους στο facebook.
Και φυσικά ξέρουν ότι όποιος επενδύσει στην κάνναβη θα χάσει τα λεφτά του γιατί πρακτικά δεν υπάρχει ούτε πελατεία, ούτε η αντίστοιχη βιομηχανία μεταποίησης που μπορεί να βγάλει ένα ανταγωνιστικό προϊόν... Αν η κάνναβη για νήματα κλπ μπορούσε να αφήσει κέρδος θα την είχαν εκμεταλλευτεί ήδη οι Κινέζοι με τα μεροκάματα του ενός δολαρίου.
Δεν θα περίμεναν τους φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΘΕΛ να κάνουν την ανακάλυψη και να «σώσουν» την Ελληνική Γεωργία...
Φυσικά ο μόνος τρόπος να αφήσει κέρδος η κάνναβη, ο μόνος τρόπος να εμπορευματοποιηθεί ...είναι να πλασαριστεί ως «προϊόν ευθυμίας» που θεραπεύει τα πάντα...
Μόνο για τέτοια χρήση ένας εθισμένος στο «φτιάξιμο» θα είναι πρόθυμος να ακριβοπληρώσει γι' αυτήν όπως ένας καπνιστής ή όπως ένας αλκοολικός.
Διαφορετικά ...θα πρέπει να περιμένουν ότι όλοι οι υδραυλικοί και οι ναυτικοί του κόσμου θα πάψουν να χρησιμοποιούν νήματα και σχοινιά από τεφλόν και θα επιστρέψουν στην κάνναβη, κάτι που φυσικά δεν θα γίνει ποτέ.
Όπως και με το Σύμφωνο Συμβίωσης, που δεν ενδιέφερε σχεδόν κανέναν, αλλά έσπευσαν να το νομοθετήσουν πριν πέσει η κυβέρνηση ...έτσι και τώρα, νομοθέτησαν άρον-άρον κάτι που δύσκολα θα περνούσε ένα δεξιό κόμμα.
Τα θέματα της ατζέντας των Rothschild τρέχουν ασταμάτητα ...σε αντίθεση με άλλα σοβαρότερα θέματα όπως η καταπολέμηση της διαφθοράς, της τοκογλυφίας, της παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων ...που θα σέρνονται για πάντα.
Μέχρι το 1966 σχεδόν λειτουργούσε βιομηχανία παραγωγής νημάτων κάνναβης στην Έδεσσα ...που έκλεισε διότι δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί το νάυλον, αλλά και γιατί όλοι οι καταρράκτες που έδιναν δωρεάν ενέργεια στις συγκεκριμένες βιομηχανίες ...πέρασαν στη ΔΕΗ. Και μόνο ότι χρειάστηκε να πληρώνουν για το ηλεκτρικό ρεύμα, κατέστησε τη συγκεκριμένη βιομηχανία ασύμφορη.
Οι θαυματοποιοί του θιάσου της κυβέρνησης θέλουν να μας πείσουν ότι είναι κατά των ναρκωτικών...
ΕΔΩ μπορείτε να δείτε το παλιό κανναβουργείο της Έδεσσας...










Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes