Ο περιούσιος παραγωγός του VICE Bill Maher κουνάει το δάχτυλο στους Ευρωπαίους


To Ισραήλ βομβάρδισε τους Σύριους που πολεμάνε τους μισθοφόρους της ISIS κάτι που βοήθησε να ενισχυθούν οι αποκεφαλιστές. 

Το Ισραήλ βομβάρδισε τη Χεζμπολά που επίσης πολεμάει τους μισθοφόρους της ISIS. 
To Ισραήλ παρείχε περίθαλψη στους αποκεφαλιστές και ουδέποτε έριξε έστω μία φωτοβολίδα προς την κατεύθυνση των τρομοκρατών της ISIS. 
Βγαίνει λοιπόν ο περιούσιος παραγωγός της σειράς VICE που λέγεται Bill Maher και αποκαλεί τους Ευρωπαίους ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ για τη στάση τους απέναντι στο Ισραήλ. Και υποστηρίζει όπως κι άλλοι γελοίοι ότι μετά από αυτά τα χτυπήματα ...η Ευρώπη πρέπει να συμπαθήσει το Ισραήλ! 
Γιατί όμως; Για το ότι εξόπλισε κι εκπαίδευσε και προστάτεψε κι ενίσχυσε τους αποκεφαλιστές βομβαρδίζοντας τους μόνους που τους πολέμησαν; 
Ο Bill Maher κουνάει το δάχτυλο στους Ευρωπαίους που δεν υποστήριξαν αρκετά το Ισραήλ και άφησαν να γιγαντωθεί το κίνημα BDS που μποϊκοτάρει τα Ισραηλινά προϊόντα.
Σαν να τους προειδοποιεί ότι αν συνεχίσουν έτσι θα χυθεί κι άλλο αίμα. 
Πριν από λίγες μέρες ψηφίστηκε από την επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στη Γενεύη η κατάρτιση μίας ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΣΤΑΣ των εταιριών του Ισραήλ που δραστηριοποιούνται στα κατεχόμενα εδάφη της Παλαιστίνης. 
Ψήφισαν 32 υπέρ, 12 απείχαν (κυρίως οι Ευρωπαϊκές χώρες) και κανένας κατά. 
Ο Νετανιάχου συσχέτισε και πάλι τη στάση των Ευρωπαίων με τα χτυπήματα της ISIS...









Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes