Η Νέα Τάξη αναθέτει την κατήχηση του πλήθους στους πόρνους και τις πόρνες...


Είναι 28 ετών κι έχει πάει «μόνον» με 8 άντρες ...θεωρώντας μάλιστα ότι αυτό σημαίνει ότι δεν έχει πολλές εμπειρίες. Δηλαδή το να αλλάζει κάποιος ή κάποια ...σύντροφο μια φορά τον χρόνο κατά μέσο όρο ...θα πρέπει να θεωρηθεί ...κατάντια; 

Και βλέπετε ότι δεν είναι η ανθρώπινη σχέση που θέλουν να διαφημίσουν τα ΜΜΕ, δεν είναι η συντροφικότητα στο επίκεντρο ...που τόσο χρειάζεται στις μέρες μας ...αλλά εκείνα τα δεκάλεπτα που μία γυναίκα ανοίγει τα πόδια. 
Οι νέες κοπέλες που θα διαβάσουν αυτές τις δηλώσεις θα πιστέψουν ότι χρειάζεται να πάνε τουλάχιστον με 80 άντρες ...για να θεωρηθούν ...έμπειρες...
Αλήθεια ...αν μπορεί μία γυναίκα να πάει με 80 άντρες ...τι θα την σταματήσει να αρχίσει να πληρώνεται γι' αυτό; 
Ακόμα και το ΣΔΟΕ θα θελήσει να διερευνήσει το θέμα.
Όμως το σύστημα που προβάλλει νύχτα μέρα βίζιτες ως δήθεν παρουσιάστριες ...θα μας απαντήσει: «Δικαίωμά τους να κάνουν με το σώμα τους ότι θέλουν.» 
Έτσι αλλάζουν την ηθική στα πλήθη... Αφήνοντας να εννοηθεί ως αφύσικο αυτό που θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό και το ασφαλές. 
Το σύστημα αναθέτει την κατήχηση του πλήθους στους πόρνους και τις πόρνες που ζουν μόνο για το εύκολο χρήμα. 
Ο σκοπός του πλουτισμού αγιάζει τα μέσα ...η απάτη είναι μαγκιά και η πορνεία δικαίωμα. 
Μας κάνουν όλους ...σαν τα μούτρα τους ...ώστε να μην μπορούμε να τους κρίνουμε και να μην νιώσουμε ποτέ ανώτεροι αυτών, έχοντας αποκτήσει τις ίδιες «υψηλές αξίες» με τους «δασκάλους» μας.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes