Η κουλτούρα του θανάτου προωθείται ως ανθρώπινο δικαίωμα...


Οι κατάλληλοι ψυχίατροι με τα κατάλληλα ψυχοφάρμακα ...μπορούν να αλλάξουν την χημεία του εγκεφάλου και να οδηγήσουν έναν άνθρωπο ...στο να επιλέξει αυτοβούλως να τερματίσει τη ζωή του.

Όπως οι δημοσιογράφοι με τα κατάλληλα μέσα οδηγούν τους πολίτες στην « πολιτική αυτοκτονία». Οι ηθικοί αυτουργοί δεν φέρουν καμία ευθύνη για την προσχεδιασμένη δολοφονία που έχει τα χαρακτηριστικά αυτοκτονίας.

Ακολουθεί σχετικό άρθρο που δημοσίευσε σήμερα το "ΕΘΝΟΣ":


Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 20 ετών, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από την ηλικία των 5 έως τα 15 της χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ολλανδική Επιτροπή Ευθανασίας.
Ως αποτέλεσμα της κακοποίησης που υπέστη, υπέφερε από μετατραυματισκό στρες, διαταραχή, σοβαρή ανορεξία, χρόνια κατάθλιψη και παραισθήσεις.
Παρά τις βελτιώσεις στην ψυχική της κατάσταση μετά από «εντατική θεραπεία», οι γιατροί έκριναν ότι ποτέ δεν θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα και πριν από δύο χρόνια έκαναν δεκτή την επιθυμία της να τερματίσει τη ζωή της.
Οι γιατροί έκριναν πως είναι «καθ’ όλα αρμόδια» και πως δεν υπήρξε «μείζονα κατάθλιψη ή άλλη ψυχική διαταραχή που να επηρέασαν την απόφασή της».
Η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει διαμάχη στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η κοινή γνώμη είναι διαιρεμένη ακόμη σχετικά με τον υποβοηθούμενο θάνατο.
Η Νίκι Κένγουορντ, από την ομάδα για τα δικαιώματα της αναπηρίας Distant Voices, δήλωσε: «Είναι τόσο τρομακτικό και ανησυχητικό το γεγονός πως οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα μπορούσαν να θεωρήσουν την ευθανασία σε οποιαδήποτε μορφή, ως απάντηση στις σύνθετες και βαθιές πληγές που προκύπτουν από την σεξουαλική κακοποίηση».

Πηγή: Independent



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes