Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (28ο Μέρος, 07.03.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός


Πως αποκοιμίζουν τα Διάφορα Κράτη – Παρουσιάζουν ασήμαντο τον Κίνδυνο που προέρχεται από τον Κομμουνισμό – Διαθέτουν εν τούτοις 10 εκατ. Πράκτορες – Διακόσια εκατ. Χρυσά Ρούβλια για την προπαγάνδα – Μισούν τον Στρατό και οργανώνονται Στρατιωτικά

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος

ΚΗ’



Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες πολλοί είναι εκείνοι που νομίζουν ότι ο κομμουνιστικός κίνδυνος δεν είναι σοβαρός και είναι υπερβολικοί οι ομιλούντες γι’ αυτόν.
Οι κατωτέρω πληροφορίες θα αποδείξουν ότι ο κομμουνιστικός κίνδυνος είναι σοβαρότατος και ότι εκείνοι που βεβαιώνουν το αντίθετο ή είναι εγκληματικά επιπόλαιοι ή είναι μυστικοί πράκτορες του κομμουνισμού που επιδιώκει να αποκοιμίζει τα Κράτη και τους λαούς.

Ο κίνδυνος είναι σοβαρότερος από όσο φαίνεται, για τους εξής τέσσερεις κύριους λόγους:
α) Γιατί είναι απίστευτα τέλεια η οργάνωση και η πειθαρχία των κατά τόπους κομμουνιστικών κομμάτων, συντεταγμένη στρατιωτικά, αν και ο κομμουνισμός λέει ότι μισεί τους στρατούς.
β) γιατί μόνη η σοβιετική Ρωσία διαθέτει διακόσια εκατομμύρια χρυσά ρούβλια (δηλαδή 7 περίπου δισεκατομμύρια δραχμές) για την προπαγάνδα του διεθνούς κομμουνισμού, πλην άλλων άδηλων πόρων που προέρχονται είτε από κεφαλαιοκράτες, οι οποίοι έχουν συμφέρον στις αναστατώσεις, είτε από τους εράνους (μόπρ) τους οποίους κατ’ επίφαση ενεργούν μεταξύ τους οι κομμουνιστές όλων των χωρών.
γ) γιατί οι αρχηγοί του κομμουνισμού όλων των Κρατών, αμείβονται παχύτατα από τη Μόσχα, εμφανίζονται όχι ως ιδεολόγοι κήρυκες μιας επιστημονικής θεωρίας, αλλά σαν απατεώνες δημαγωγοί, οι οποίοι αφ’ ενός αποκρύπτουν την πραγματική έννοια της κοινοκτημοσύνης και του ιστορικού υλισμού, αφ’ ετέρου δε θωπεύουν τα κτηνωδέστερα ένστικτα του πλήθους. Επειδή δε σε όλες τις χώρες της γης, σε όλες τις ηπείρους, υπάρχουν εργάτες και χωρικοί αθώοι αλλά αμαθείς που κολακεύονται από τόσο ελκυστικές υποσχέσεις, είναι φυσικό να βλέπει κανείς να φυτρώνουν, όπως οι δηλητηριώδεις μύκητες, σε όλα τα κράτη του κόσμου κομμουνιστικά κόμματα.
δ) γιατί παντού οι κομμουνιστές βρίσκουν τρόπους να εξοπλίζονται συστηματικά, ενώ ταυτόχρονα δια των πλέον ύπουλων μεθόδων επιδιώκουν τον αφοπλισμό των αστών. Οι ίδιοι είναι απολύτως βέβαιοι για την τελική επικράτησή τους γιατί, όπως λένε βρίσκονται αντιμέτωποι δύο κόσμοι, αφ’ ενός οι εργάτες και οι χωρικοί, δηλαδή το πλήθος και αφ’ ετέρου οι λίγοι, δηλαδή οι έμποροι και βιομήχανοι, οι εκμεταλλευτές των πολλών κατά την φράση τους. Και οι μεν πολλοί έχουν υπέρ τους εκτός της αριθμητικής υπεροχής, την οργάνωση, την πειθαρχία και το ηθικό, δηλαδή την ανυπόμονη μανία να αρπάζουν τις περιουσίες των πλουσίων. Ενώ οι λίγοι, χορτασμένοι από την μακρά εκμετάλλευση των πολλών, ούτε οργανώνονται, ούτε πειθαρχούν, ούτε διαθέτουν λεφτά γι’ αντικομμουνιστική οργάνωση, ούτε έχουν το πολεμοχαρές ηθικό του πεινασμένου πλήθους. 

Να μια πιστή εικόνα της τεράστιας οργάνωσης του κομμουνισμού σε όλες τις ηπείρους:
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Τρίτης Διεθνούς που εδρεύει στη Μόσχα διαιρείται σε δύο τμήματα.
α) «Τμήμα διεθνών σχέσεων», στο οποίο υποτάσσονται όλα τα κομμουνιστικά κόμματα όλων των χωρών. Υπάρχουν δε αυτά όχι μόνο στην Ευρώπη και Β. Αμερική, αλλά και στην Ασία και στην Αφρική και στην Ν. Αμερική και εν γένει παντού, όπου υπάρχουν εργάτες.
β) «Τμήμα ταραχών, προπαγάνδας και δράσης». Το τμήμα αυτό, το οποίο είναι και το σπουδαιότερο, υποδιαιρείται σε τρεις Γραμματείες:
  1. Ανατολική Γραμματεία προπαγάνδας.
  2. Δυτική Γραμματεία προπαγάνδας.
  3. Γραμματεία ειδικών ομάδων.
Το Τμήμα αυτό βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με την τρομοκρατική οργάνωση Γκε-πε-ου (GPU πρώην Τσέκα) στη Ρωσία, η οποία συχνά αποστέλλει όργανά της σε ξένες χώρες για την διενέργεια προπαγάνδας ή εκτέλεση δολοφονιών ή οργάνωση ταραχών.
Και οι μη ειδικοί σε ό,τι αφορά στα στρατιωτικά πράγματα αντιλαμβάνονται ότι μικρές ομάδες συντεταγμένες είναι σε θέση να επιβάλουν τις θελήσεις τους σε πολύ μεγαλύτερες μάζες μη οργανωμένες, αναρχούμενες και μάλιστα σπαρασσόμενες από εμφύλιες διενέξεις, επιτήδεια υποθαλπόμενες από τους κομμουνιστές. Η αναμφισβήτητη αυτή αλήθεια ερμηνεύει το κατά τα άλλα ανεξήγητο φαινόμενο κατά το οποίο εξακόσιες χιλιάδες Ρόσο-εβραίοι μπολσεβίκοι θαυμάσια οργανωμένοι τρομοκρατούν τον ρωσικό λαό των εκατόν είκοσι εκατομμυρίων ανθρώπων. Την αλήθεια αυτή πρέπει να προσέξουν πολύ όσοι από επιπολαιότητα βεβαιώνουν ότι ο κομμουνιστικός κίνδυνος είναι ανύπαρκτος.
Σημειωτέον ότι οι Εβραίοι δικτάτορες της Μόσχας, ανυπέρβλητοι σε ευφυή σχέδια, δεν επιδιώκουν μόνο την δηλητηρίαση των εργατών και χωρικών. Για να αποσυνθέσουν τις κοινωνίες, για να παραλύσουν κάθε αντίδραση, επιζήτησαν την προσέλκυση των γυναικών, των νέων των αθλητών και των φιλάνθρωπων, ούτως ώστε να έχουμε σήμερα έξι συνολικά πανίσχυρες διεθνείς οργανώσεις:
  1. Διεθνής εργατική ή επαγγελματική.
  2. Διεθνής χωρική.
  3. Διεθνής γυναικών.
  4. Διεθνής νεολαίων.
  5. Διεθνής βοήθειας.
  6. Διεθνής αθλητική.
Η αριθμητική δύναμη, την οποία εκπροσωπούν σήμερα οι Διεθνείς αυτές  στον κόσμο, είναι κατ’ ελάχιστο όριο 10 εκατομμύρια άνθρωποι. Δέκα ολόκληρα εκατομμύρια πράκτορες, που διαθέτουν κάθε έτος δισεκατομμύρια δραχμές, εργάζονται λυσσωδώς  επί τη βάσει στανικώς ευφυούς προγράμματος, κινούμενο σύμφωνα με το τελειότερο επιτελικό σχέδιο με πειθαρχία και οργάνωση, χρησιμοποιώντας  τα πλέον αθέμιτα και εγκληματικά μέσα, δολοφονίες, δωροδοκίες, σωματεμπορία γυναικών κλπ. Να η δύναμη του διεθνούς κομμουνισμού, την οποία βρίσκουν περιφρονητέα επιπόλαιοι διανοούμενοι ή ανάξιοι πολιτικοί ηγέτες διαφόρων χωρών. 
Η θλιβερή αυτή κατάσταση επέτρεπε στον Εβραίο πρόεδρο της τρίτης Διεθνούς Ζηνόβιεφ (Ρόζενφελντ) να διαπιστώσει με υπερήφανη χαρά κατά το πέμπτο Παγκόσμιο Κομμουνιστικό Συνέδριο (Ιούλιος 1924, Μόσχα) «το ένα έκτο της υδρογείου έχει κατακτηθεί ήδη από τους κομμουνιστές», και να βεβαιώσει ότι «η παγκόσμια επανάσταση δεν είναι μακριά». 

Αύριο θα αναπτύξω τους λόγους, για τους οποίους ο κομμουνισμός με τις ολέθριες συνέπειές του, δηλαδή την πείνα και την ηθική αποσύνθεση, θα επιβληθεί τελικά στην ανθρωπότητα αν αυτή, συνερχόμενη τάχιστα από τον λήθαργο της, δεν σπεύσει να οργανώσει συστηματική άμυνα.


Διαβάστε επίσης:
1ο Μέρος               11ο Μέρος               21ο Μέρος
2ο Μέρος               12ο Μέρος               22ο Μέρος
3ο Μέρος               13ο Μέρος               23ο Μέρος
4ο Μέρος               14ο Μέρος               24ο Μέρος
5ο Μέρος               15ο Μέρος               25ο Μέρος
6ο Μέρος               16ο Μέρος               26ο Μέρος
7ο Μέρος               17ο Μέρος               27ο Μέρος
8ο Μέρος               18ο Μέρος
9ο Μέρος               19ο Μέρος
10ο Μέρος             20ο Μέρος




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes