ΠΡΟΣΟΧΗ: Διασπορά ψευδών ειδήσεων και από τον "ΣΤΟΧΟ"!


2015. Δύο Μαροκινοί αθλητές του θαλάσσιου Surfing σκέφτηκαν να ζητήσουν από τους τουρίστες να μην φορούν μπικίνι ώστε να σεβαστούν το Ραμαζάνι. Και στην Ελλάδα άλλωστε ποιος θα ανεχόταν αλλόθρησκες τουρίστριες με μπικίνι να περπατούν δίπλα στον Επιτάφιο; 

H πλάκα είναι... ότι η περιοχή με τα ιδανικά κύματα για surfing όπου τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία ...λέγεται PLAKA ANZA και είναι στο Μαρόκο φυσικά... 
Οι αστραπόγιαννοι του ΣΤΟΧΟΥ βρήκαν από κάπου τη συγκεκριμένη φωτογραφία και επινόησαν ένα ανύπαρκτο συμβάν για να εξοργίσουν τους Έλληνες με τους μετανάστες. 
Όπως ακριβώς τα συστημικά ΜΜΕ επινοούν ρατσιστικές επιθέσεις και τις αποδίδουν σε Έλληνες «φασίστες» ...έτσι κι ο ΣΤΟΧΟΣ ...επινόησε μία ψεύτικη ιστορία για να προκαλέσει την οργή των Ελλήνων κατά των ξένων. 
Το να εντοπίσει ένας, υποτίθεται, δημοσιογράφος την προέλευση της φωτογραφίας ...απαιτεί 2 μόλις κλικ... 
1. «Δεξί κλικ επάνω στην δημοσιευμένη φωτογραφία» 
2. Αναζήτηση Google για εικόνα... 
Και το Google βγάζει τις ιστοσελίδες που ανέβασαν τη συγκεκριμένη εικόνα.
Όχι μόνο δεν επαλήθευσαν την προέλευσή της ...αλλά επινόησαν τη δική τους ιστορία για το συμβάν.
Η λέξη «‪‎plaka‬» όντως μπορεί να παρασύρει κάποιον σε Ελληνική παραλία ...αλλά η λογική λέει ότι ένας Μουσουλμάνος που χρειάζεται τη βοήθεια των Χριστιανών για να επιζήσει ...θα είναι εντελώς βλάκας να απαιτήσει κάτι τέτοιο σε μία Χριστιανική χώρα... 
Mόνο πράκτορας θα τολμούσε να το κάνει ως προβοκάτσια και άρα η γενίκευση του ΣΤΟΧΟΥ κρύβει σκοπιμότητα. 
Ο ΣΤΟΧΟΣ απέφυγε να αναζητήσει την προέλευση της φωτογραφίας, κι ούτε ανέφερε την πηγή της. Έσπευσε όμως να τσουβαλιάσει όλους τους μετανάστες ως ηθικούς αυτουργούς και υποστηρικτές της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας... για να «δικαιωθεί» στους τρομοκρατημένους αναγνώστες του... που τους ετοιμάζει για πόλεμο σε κάθε φύλλο που εκδίδει, συστηματικά, εδώ και δεκαετίες. Και για να ολοκληρώσει την απάτη... τοποθέτησε το συμβάν στην Πλάκα της Νάξου. 
Αυτό που ποτέ δεν θα έγραφε ο ΣΤΟΧΟΣ για να μην δυσαρεστήσει την πιστή και παραπλανημένη «πελατεία» του ...είναι ότι οι Μαροκινοί οι ίδιοι... έγιναν έξω φρενών με την ηλίθια πρωτοβουλία των δύο νεαρών Surfer, και ζητούσαν από τις αρχές να τους συλλάβουν και να τους τιμωρήσουν! 
Ο Υπουργός Τουρισμού του Μαρόκου αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι σε καμία παραλία του Μαρόκου δεν υπάρχει κώδικας ενδυμασίας και κανένας δεν δικαιούται να υπαγορεύει στους τουρίστες πως θα ντύνονται. 
Αυτό είναι το Ισλάμ που δεν πρέπει να φτάνει στα αυτιά κάποιων.
Το Ισλάμ που θέλουν να μας πασάρουν είναι αυτό που βολεύει στην αφήγηση του Ισραήλ για να δικαιολογήσει την εθνοκάθαρση των Παλαιστινίων. 
Είναι κορυφαίας σημασίας για τον Σιωνισμό να μας πείσουν ότι οι «Μουσουλμάνοι είναι ζώα»... 
Dehumanizing ονομάζουν την πρακτική. Μόλις επιτευχθεί ο διαχωρισμός τους από τους ειρηνικούς ανθρώπους... αυτόματα συναινούμε στα τερατώδη εγκλήματα του Σιωνισμού που ουδέποτε κατέληξαν στα Διεθνή Δικαστήρια ...γιατί ακριβώς είχαν καταφέρει σχεδόν να απαιτήσουμε να βομβαρδίσουν την Ιαπωνία, τη Γιουγκοσλαβία, το ΙΡΑΚ, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη κλπ... 
Όλες αυτές οι επιθέσεις, οι περισσότερες φυσικά απρόκλητες, πραγματοποιήθηκαν με τη συναίνεση ολόκληρου του πολιτισμένου κόσμου ακριβώς γατί τα ελεγχόμενα ΜΜΕ κατάφεραν να παρουσιάσουν ολόκληρους λαούς ως αγέλες άγριων ζώων που θα έθεταν σε κίνδυνο την ειρήνη στον πλανήτη. 
Αν πάψουν οι Μουσουλμάνοι να θεωρούνται άνθρωποι ...θα μπορούν ακόμα πιο εύκολα οι Ισραηλινοί να εξολοθρεύουν μαζικά άμαχους Παλαιστίνιους ...απλά και μόνο επειδή αποκαλούν τον Θεό ...Αλλάχ. 
Και για να γίνει το Ισλαμ μισητό στον Δυτικό κόσμο ...δημιούργησαν την ISIS. Με τέλειο marketing, λογότυπα και styling. Με κινηματογραφικές παραγωγές άσκοπης βίας ...ακριβώς όπως βλέπουμε στα σκουπίδια που παράγει το Χόλιγουντ, με οργάνωση, εξοπλισμό, κι εκπαίδευση, όλα προερχόμενα από τη Δύση και στα πρότυπα της Δύσης. 
Αν εξαιρέσουμε τη σκόπιμη αναφορά στον Αλλάχ κατά την εκτέλεση αιχμαλώτων ...όλο το υπόλοιπο είναι τόσο γελοία Δυτικής προέλευσης, Δυτικού πνεύματος και σχεδιασμού... που οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι ποτέ δεν μιλούν για Ισλαμικό Κράτος... επειδή ακριβώς δεν έχει καμία σχέση με το Ισλάμ. 
Αντίθετα οι πόρνες της Δημοσιογραφίας ...ουδέποτε αναφέρονται στο DAESH αλλά επαναλαμβάνουν χιλιάδες φορές την ημέρα το όνομα «Ισλαμικό Κράτος» ...για να φυτέψουν βαθιά στο μυαλό ότι το Ισλάμ είναι συνολικά συνώνυμο του Κακού. 
Κι όταν το Ισλάμ ταυτιστεί με το Κακό... θα μπορέσουν να γκρεμίσουν το Τζαμί που βρίσκεται χτισμένο επάνω στα ερείπια του Ναού του Σολομώντα ...χωρίς πολιτικό κόστος. 
Ήδη το Ισραήλ σκοτώνει σχεδόν σε καθημερινή βάση άμαχους Παλαιστίνιους, τους ξεσπιτώνουν, τους αρπάζουν τη γη, τους εκτοπίζουν, τους στερούν το φαγητό και την πρόσβαση στο νερό, τους βομβαρδίζουν για ασήμαντες αφορμές και κανένας δεν ασκεί την παραμικρή κριτική. 
Μάνα και κόρη που έχουν σηκώσει Λευκή Σημαία ...εκτελούνται από Ισραηλινό Στρατιώτη ...κι αυτός τιμωρείται με 45 ΜΕΡΕΣ φυλακή... 
Ούτε το έμαθε όλος ο πλανήτης, όπως συνέβη με τον θάνατο του Γρηγορόπουλου... ούτε διοργάνωσαν πορείες, μνημόσυνα, διαδηλώσεις, εκδηλώσεις, αφισοκολλήσεις ...για τις δολοφονημένες αυτές γυναίκες. 
To REUTERS αλλά και οι πράκτορες που παριστάνουν τους πενθούντες για τον χαμό του Αλέξη ...7 χρόνια μετά τον θάνατό του ...δεν αφήνουν με τίποτα να ξεχαστεί η συγκεκριμένη ιστορία. 
Όμως για τους χιλιάδες ανώνυμους Παλαιστίνιους... που σκότωσε αναίτια ο Ισραηλινός Στρατός... δεν ξέρει κανείς τίποτα... δεν θυμάται κανείς τίποτα... δεν διαδηλώνει ποτέ κανείς. 
«Είναι Μουσουλμάνοι ...κι άρα δεν μετρούν ως άνθρωποι»... επαναλαμβάνουν Υπουργοί και Πρωθυπουργοί του Ισραήλ...
Υπουργός Παιδείας του Ισραήλ: «Θα έπρεπε να σκοτώσουμε περισσότερους Άραβες...» «Όποιος σηκώσει χέρι εναντίον του Ισραήλ πρέπει να πεθάνει»!
Αυτά λένε δημοσίως εκεί στο Ισραήλ ...και κανένα Λόμπι από την Αμερική δεν ζητάει την παραίτησή τους... όπως κάνουν με τους Έλληνες πολιτικούς, που δεν γουστάρουν το Ισραήλ.
Προσοχή βαράνε Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι στα πραγματικά τους αφεντικά.





























Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes