Αχ αυτοί οι Σιωνιστές...


Αρχές τις δεκαετίας ’80, τέσσερα πλοιάρια ναυλωμένα από το πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ, ύστερα από μυστική συμφωνία με τον Ανδρέα Παπανδρέου, έκαναν τον περίπλου της Κρήτης, δήθεν χαρτογραφώντας τα παράλια της. Ο βασικός λόγος δεν ήταν η χαρτογράφηση της ακτογραμμής αλλά η βύθιση μερικών αντικειμένων στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης.

Ήταν κυρίως αμφορείς, επιγραφές και μικρά αγαλματίδια τα οποία είχαν βρεθεί σε ανασκαφές στο Ισραήλ αλλά ποτέ δεν παρουσιάστηκαν ή δηλώθηκαν επισήμως.
Ο σκοπός της όλης επιχείρησης ήταν η ανακάλυψη τους δήθεν στο μέλλον. Ας μην ξεχνούμε ότι έχουν περάσει τριανταπέντε περίπου χρόνια από τότε και έφτασε ο καιρός να αρχίσουμε να τα… “ανακαλύπτουμε” σιγά σιγά.
Μετά τις μεγάααααλες ανακαλύψεις των τάφων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Αριστοτέλη σειρά θα πάρουν τα ευρήματα της Κρήτης. Εκεί να δείτε δημοσιότητα που θα πάρει το όλο θέμα. Εκδόσεις βιβλία, μελέτες, σεμινάρια, συμπόσια, ανταλλαγές ιδεών, ντοκυμαντέρ, διατριβές και ότι βάλει ο νους σας θα συμπαραταχθούν για να περάσουν το μήνυμα. Ποιο μήνυμα; Πως το Ισραήλ διατηρούσε πάντοτε φυλετικούς δεσμούς με την Κρήτη και πως οι Κρήτες είναι απόγονοι των Εβραίων.
Γιατί σας τα γράφω όλα αυτά; Όχι πως μπορείτε να κάνετε κάτι να το σταματήσετε, ή να το αντιμετωπίσετε, ή να αντιδράσετε. Θα πιαστείτε για άλλη μια φορά στον ύπνο, όπως πάντα, αλλά τουλάχιστον να μην μπορείτε να πείτε… δεν ήξερα, δεν άκουσα, δεν γνώριζα, ή δεν μου το είπαν…

ΣΗΜ: Από την δεκαετία του ’80 υπάρχει κίνημα στην Κρήτη με κύριο σύνθημα του, “ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ”. Είναι ελάχιστες οι δραστηριότητες του μέχρι σήμερα γιατί δεν ήρθε ακόμα ο χρόνος να δείξει τα δόντια του. Καταλάβατε φαντάζομαι πια κοινότητα της Κρήτης έχει δημιουργήσει αυτή την κίνηση και γιατί θα προσπαθήσουν να αποκόψουν το μεγάλο νησί από την Ελλάδα. Τελικά είστε μεγάλα Σαΐνια…
Σχετικές πηγές μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Για το γεγονός ειχε γραψει ο τοπικός τυπος της Κρητης με δημοσιευση φωτογραφιών οταν τους επιασαν στα πρασα δημοσιογραφοι να βυθιζουν παραποιημενους αμφορεις με δικα τους σύμβολα

Θ. Ακριτίδης είπε...

Διαβάστε και το βιβλίο του Γιάννη Φουράκη "Σιωνιστικές συνωμοσίες στην Ελλάδα", αν κυκλοφορεί ακόμη, σχετικά με τις συστηματικές προσπάθειες των Εβραίων, προκειμένου να αποκόψουν την Κρήτη από τον ελληνικό εθνικό κορμό.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes