Θέλουν να μας πείσουν διακαώς ότι δεν γεννιόμαστε (άνδρες-γυναίκες) αλλά ...γινόμαστε!


Αυτοί που βιάζουν ανήλικους αλλοδαπούς εκμεταλλευόμενοι την φτώχεια τους... μας κάνουν μαθήματα «αντιρατσισμού» ...Κι αυτοί που θα πουλούσαν και τη μάνα τους για τα λεφτά... μας κάνουν μαθήματα ηθικής και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

Οι πράκτορες πληρώνονται κι οργανώνονται απίστευτα γρήγορα κι επαγγελματικά. Οι απλοί πολίτες, μαθημένοι να τους οργανώνουν άλλοι... μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. 
Οι πόρνοι της Δημοσιογραφίας και της Διανόησης, στην πρώτη γραμμή της Νέας Τάξης... φροντίζουν ώστε να συνωμοτήσει το Σύμπαν και να πειστεί ο κοσμάκης... ότι τα φύλα είναι ανθρώπινη εφεύρεση κι όχι δημιούργημα της φύσης. 
Γνωρίζοντας ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι εύπλαστος και πιστεύει εύκολα ό,τι του σερβίρουν όλοι οι κομπογιαννίτες και οι απατεώνες... οποιαδήποτε γελοία ΘΕΩΡΙΑ που δεν αποδεικνύεται και δεν επαληθεύεται ούτε από τα φαινόμενα, μπορεί να μετατραπεί σε ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, μέσω εντατικής προπαγάνδας.
Οι Έλληνες διανοούμενοι διαπιστώνουν ότι όταν παπαγαλίζουν τις γελοίες θεωρίες ξένων συστημικών διανοούμενων, γίνονται αποδεκτοί και προβάλλονται από το σύστημα των ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να κερδίζουν εύκολα χρήμα και αναγνωρισιμότητα. 
Κι όσο αναμεταδίδουν κι ενισχύουν την συστημική άποψη ...τόσο πιο αποδεκτοί γίνονται στους κύκλους που ελέγχει το σύστημα (Πανεπιστημιακούς, Εκδοτικούς κλπ).
Αν κάποιος ήδη διάσημος διανοηθεί να τα πει «ανάποδα» ...οι ύαινες της δημοσιογραφίας τσακίζουν το προφίλ του με συκοφαντικές επιθέσεις και υπονοούμενα μέχρι να τον υποχρεώσουν να ζητήσει συγνώμη στα γόνατα.
Αυτό συνέβη και στους DOLCE & GABBANA όταν τόλμησαν να δηλώσουν ότι η πραγματική οικογένεια πρέπει να αποτελείται από μπαμπά, μαμά και παιδιά...
Δέχτηκαν τέτοια μεγάλη επικοινωνιακή και οικονομική επίθεση, μιας και ξέρουμε ποιοι ελέγχουν τα ΜΜΕ και το χρήμα, που αναγκάστηκαν να βγάλουν μπλουζάκια και τσάντες που απεικονίζουν ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά.











Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes