Ελληνικέ Λαέ σου την έχουν στημένη οι ελληνόφωνες μαριονέτες του Σιωνισμού! [Βίντεο]


Οι πράκτορες της ΑΥΓΗΣ, του κόμματος που πήρε το Δημοψήφισμα και το πέταξε στα σκουπίδια... μας υπόσχονται ενίσχυση της Αμεσοδημοκρατίας. Η κυβέρνηση που δέσμευσε νομικά την Ελλάδα και τους Έλληνες στους τοκογλύφους για 20 χρόνια... ενώ είχε εκλεγεί με την υπόσχεση να καταργήσει τα Μνημόνια με έναν νόμο κι ένα άρθρο ...ετοιμάζει Σύνταγμα των Πολιτών... 

Την ίδια στιγμή που έχουν ψηφίσει το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ όλων όσων έχουν εμπλακεί με το ξεπούλημα της χώρας... υπόσχονται αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης Υπουργών.
Για να εμποδίσουν την άνοδο οποιουδήποτε νέου κόμματος... αλλάζουν τον εκλογικό νόμο με τη σύμφωνη γνώμη όλων των λαμόγιων... ώστε ακόμα και με το 49% των ψήφων κανένα ανεξάρτητο μη ελεγχόμενο κόμμα να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση. Τα υπάρχοντα κόμματα δεν έχουν πρόβλημα με την απλή αναλογική διότι έχουν κάνει πρόβες συγκυβέρνησης επανειλημμένα. 
Και στα ψιλά γράμματα ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους... λόγος για τον οποίο ξέσκισαν τον Χριστόδουλο και προώθησαν τον Ιερώνυμο να βοηθήσει στην προώθηση των σιωνιστικών συμφερόντων. 



Το θέμα διαχωρισμού Εκκλησίας-Κράτους ...δεν διανοούνται να το θέσουν ως ερώτημα σε δημοψήφισμα οι «αμεσοδημοκρατικοί» καραγκιόζηδες της συγκυβέρνησης ...γιατί ξέρουν ότι θα το χάσουν. 
Η δήθεν Δημοκρατία ...πρακτικά αποτελείται από πολλές ολιγαρχίες που λειτουργούν ως καρτέλ, ως μία αδίστακτη συμμορία που δημιουργεί την ψευδαίσθηση της νομιμοποιημένης αντιπροσωπείας των πολλών. 
Ο λαός συνηθισμένος να αναθέτει τη διαχείριση των συμφερόντων του στις κεφαλές... δεν αντιλαμβάνεται ότι του την έχουν στημένη. 
Οι κεφαλές σιωπούν ...ο λαός κοιμάται, η Νέα Τάξη κάνει πάρτι. 
Κι αυτή η συζήτηση ...θα ξεκινήσει 27 Ιουλίου... όταν όλοι θα τρέχουν στις παραλίες να αντιμετωπίσουν τον καύσωνα. 
Και να έχουμε στο μυαλό μας ότι η πολυπόθητη και πολυαναμενόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση ...θεωρείται από καιρό ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για την ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ των Δημοσίων Υπαλλήλων από το 2008. 
Και κάθε χρόνο ανανεώνεται η σχετική συζήτηση...

















Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes