Αρτέμης Σώρρας: Ελλήνων Εξαπάτησις...


Μετά την πληρωμή του Δημόσιου Χρέους πουλώντας Αρχαία Διαστημική Τεχνολογία ...βρήκε κάτι κρυμμένα τρισεκατομμύρια σε λογαριασμούς του εξωτερικού και ετοιμάζεται να ξεχρεώσει και το ιδιωτικό χρέος.

Μέσα σε 3-4 χρόνια ένας άνθρωπος κατάφερε να ρίξει στην αγορά 500 δισ. της Τράπεζας Ανατολής, 500 δισ. Αμερικανικά Ομόλογα από τεχνολογία UFO και μερικά τρισεκατομμύρια σε καταπιστεύματα του εξωτερικού...
Στην Ελλάδα βρέχει δισεκατομμύρια... κι εσείς βρε χαζά ...ανησυχείτε που θα σας κόψουν το ρεύμα;
Υπογράψτε μία δήλωση προς τη ΔΕΗ ότι τους παραχωρείτε 10.000 ευρώ από αυτά του Σώρρα... και ξεμπερδέψατε.

Γράφει σχετικά η "δημοκρατία":


Ο επικίνδυνος Αρτέμης Σώρρας «χτυπά» και στη Θεσσαλονίκη! Τις τελευταίες εβδομάδες έχουν διανεμηθεί σε όλη την πόλη φέιγ βολάν, τα οποία υπόσχονται ότι η «Ελλήνων Συνέλευσις», η ΜΚΟ που έχει ιδρύσει, μπορεί να προβεί σε οριστικό ξεχρέωμα των πολιτών σε τράπεζες, Τα φέιγ βολάν της ΜΚΟ του Αρτ. ΣώρραΔημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς!


Στο εν λόγω έντυπο, όπου σε κόκκινο πλαίσιο αναγράφεται «Τα γνωρίζουν όλοι και μας αποκρύπτουν», καταγράφονται δέκα λογαριασμοί ελληνικών τραπεζών, όπου σύμφωνα με τους... ευεργέτες του Σώρρα υπάρχουν συνολικά 115.500.000.000.000 ευρώ! Τα χρηματικά αυτά αποθέματα αποτελούν, σύμφωνα με την «Ελλήνων Συνέλευσις», «παράγωγα (κέρδη) του έθνους των αυτοχθόνων Ελλήνων ιθαγενών, όπως αυτά εμφανίζονται στον ισολογισμό του 2007 της Παγκόσμιας Τράπεζας (νομισματική και χρηματοοικονομική διάσκεψη Bretton Woods) και είναι πιστωμένα υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας στις ελληνικές τράπεζες»!
Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η ΜΚΟ του Σώρρα καλεί τους απανταχού πολίτες που χρωστούν σε τράπεζες, στο Δημόσιο, σε ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ. να εγγραφούν αρχικά στις τάξεις της και στη συνέχεια, με μια εξώδικη δήλωση, να προσφύγουν κατά των χρεών τους, καλώντας οργανισμούς, φορείς και τράπεζες να πάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς των τραπεζών που παραθέτουν.

Στο έντυπο που διανέμεται, μάλιστα, υπάρχουν τα κινητά και σταθερά τηλέφωνα μελών της ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις», που φέρεται ότι έχει ανοίξει 13 γραφεία σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και στον Πολύγυρο της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί πολίτες πνιγμένοι στα χρέη έχουν πέσει στην παγίδα του Σώρρα και γράφονται στις λίστες της ΜΚΟ του, που υπόσχεται στα μέλη της την «επιμέλεια εκτέλεσης της διαδικασίας εξωδίκου» και οριστική διαγραφή των χρεών τους από τα χρήματα του... κληρονομικού πλούτου των προγόνων μας, που βρίσκονται ανενεργά στις εγχώριες τράπεζες»!


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Unknown είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑ ΦΙΜΗΣΗ

LASTIxENIOS είπε...

οτι λεει ο σωρρας ειναι αληθινο... απο τα ιδια καταπιστευματα ξεχρεωσε τον κοσμο ο παπαδοπουλος το 1967. η ελλαδα εχει τρισεκατομμυρια και τα καταπιστευματα αυτα τα υπογραφουν καθε χρονο ο προεδρος της δημοκρατιας ο υπουργος οικονομικων και ο πρεσβης της ελλαδος στα ηνωμενα εθνη.
https://endpatras.wordpress.com/%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΩΣΑΝ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΘΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ. ΕΛΑ ΝΤΕ ΕΛΑ ΝΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Η ηλιθιότητά σας είναι ανίκητη !!

Unknown είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες του "AntiZitro" που τυγχάνετε υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα έχουμε να σας πούμε τα εξής:
Εμείς, η δημοσιογραφική ομάδα του blog, καθώς και οι συνεργάτες αυτού, είμαστε όλοι Έλληνες που αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε να γίνει επιτέλους ξανά ελεύθερη, αυτόνομη και αυτάρκης. Δεν μας ενδιαφέρει ποια πρόσωπα μπορούν να το επιτύχουν αυτό, αρκεί να συμβεί. Συνεπώς, μακάρι να είχαν άδικο όσα μέσα αναφέρουν ότι ο Αρτέμης Σώρρας δεν είναι αυτό που υποστηρίζει. Σας παρακαλούμε όμως να είσαστε πιο ευγενείς απέναντι σε μας, που αφιερώνουμε μεγάλο όγκο από τον προσωπικό μας χρόνο για τη δική σας ενημέρωση. Όπως είμαστε κι εμείς, που δημοσιεύουμε όλα τα σχόλια που αφορούν στα άρθρα μας και δεν βρίζουμε, ούτε ειρωνευόμαστε, π.χ. σχολιάζοντας το μορφωτικό επίπεδο κάποιου με βάση τον τρόπο γραφής του.
Τέλος, αν ο Αρτέμης Σώρρας, που δηλώνει τόσο ισχυρός οικονομικά, πιστεύει ότι τα μέσα ενημέρωσης τον συκοφαντούν, υπάρχουν και τα ελληνικά δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes