Όταν το Ισραήλ σκορπάει τον θάνατο ...οι πράκτορες περί άλλων τυρβάζουν!


To παντοδύναμο Ισραήλ δεν φιλοξένησε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ από τα 6.500.000 πρόσφυγες από τη Συρία. Η πτωχευμένη Ελλάδα φιλοξενεί επίσημα 57.000... Ανεπίσημα ποιος ξέρει πόσους!

Το Ισραήλ δεν ακούμπησε ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ αποκεφαλιστή της ISIS, αντιθέτως τους περιέθαλψε όποτε χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες. Στη Γάζα όμως κατάφεραν να σκοτώσουν σε 4 μέρες ...120 άμαχους Παλαιστίνιους και ισοπέδωσαν κτίριο που στέγαζε άτομα με Ειδικές Ανάγκες. 
Εννοείται ...δεν οδύρονται οι πράκτορες-δημοσιογράφοι ούτε οι πράκτορες-πολιτικοί. Όταν το Ισραήλ σκορπάει τον θάνατο αδιακρίτως ...ακόμα και οι πράκοτρες-καλλιτέχνες κάνουν τις πάπιες. 
Της Μποφίλιου το πρόβλημα ...είναι οι "ντελιβεράδες" της Χρυσής Αυγής. Με τη ληστεία του Δημοσίου πλούτου και τη σφαγή των φορολογουμένων ...χαλαρότητα. 
Αν ταυτίζεσαι με τον Σιωνισμό... η καριέρα απογειώνεται, η εφορία δεν σε ακουμπάει, τα κανάλια σε παίζουν συχνά... 
Ποιος θέλει να περάσει αυτά που πέρασε ο Καζαντζίδης από το Λόμπι; 
Γέμισε η Ελλάδα "επαναστάτες" 4 Χ 4...





ΑΖ: Στο σημείο αυτό καλό είναι να μάθει ο κόσμος γιατί η κα. Μποφίλιου προέβη σε τέτοιου είδους ρατσιστικές δηλώσεις... Την απάντηση μας τη δίνει ο Σπύρος Χατζάρας σε άρθρο του που τιτλοφορείται "Ο Μπονφίλ και η Μποφίλιου" της 06.06.2014:

Ο Μπονφίλ και η Μποφίλιου
Η πουτάνα η αρπαχτή και η... δημοκρατία 
(που λέει και ο Αχιλλέας) 

Εφαρμόζοντας το κόλπο της "θερινής αρπαχτής μετά μπάνιου", (που λέει και ο Αχιλλέας), κάποιοι, ξύπνιοι, ετοιμάζονται να οργανώσουν συναυλία της κ. Νατάσσας Μποφίλιου στο Ναύπλιο, με συμμετοχή στην οικονομική δαπάνη, του Δήμου. 
Η κυρία Νατάσσα Μποφίλιου, είναι μια τραγουδίστρια που αναδείχθηκε 
τα τελευταία χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πλούσια δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα. Η εφημερίδα «Το Ποντίκι» την είχε χαρακτηρίσει ως «τη νέα γρίπη του έντεχνου», και υποστήριξε ότι ένα σύστημα προώθησης την «αβαντάρει». 
Η  κυρία «Γρίπη», με τις πιθανές αλλά αθέατες  πλάτες και αβάντες, έχει «ταλέντο». (Όπως έχει και ο κ. Μαραβέγιας).
Η κυρία Νατάσσα Μποφίλιου εκτός από το «ταλέντο», έχει και έντονες πολιτικές απόψεις. Για τη Χρυσή Αυγή στην προσωπική της ιστοσελίδα έχει γράψει: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια» (βλέπε το παραπάνω φωτογραφικό απόσπασμα της iefimerida).   
Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης δολοφονήθηκαν μετά την προτροπή αυτή της κας Μποφίλιου, από ανθρώπους που ακολουθούν τις ίδιες «δημοκρατικές ιδέες» με αυτήν. 
Με την ευκαιρία θυμήθηκα, πως όταν ξεκίνησαν για το Λονδίνο, οι εκπρόσωποι των αγγλόφρωνων κοτσαμπάσηδων για να υπογράψουν τα δάνεια εκ μέρους του ελληνικού έθνους,  ο Ορλάντο και ο Λουριώτης πέρασαν από το Λιβόρνο και προσέλαβαν τον Ιουδαίο «χρηματοοικονομικό σύμβουλο», Ραφαήλ Μπονφίλ, στον οποίο αργότερα κατέβαλαν αμοιβή 500 λίρες, από το αίμα του ελληνικού Έθνους. (βλ. Σπ. Χατζάρα. Η Επανάσταση των Φιλογενών). 

-Μπονφίλ, Μποφίλιος, Μπονφιλιάκης, και ούτω καθεξής. 

Υ.Γ. 1: Immanuel ben Jacob Bonfils was a Jewish mathematician and astronomer. He lived in Orange. Robert Bonfil is Professor of Jewish History at The Hebrew University, Jerusalem. 

Υ.Γ. 2: Οι κάτοικοι του Ναυπλίου είχαν την «τύχη» να γνωρίσουν και να ακούσουν την κ. Μποφίλιου πριν 2 χρόνια σε συναυλία που είχε διοργανώσει αλυσίδα fast food.

Στο βιβλίο του Σπ. Χατζάρα "Η επανάσταση των Φιλογενών", στο 10ο Κεφάλαιο που έχει τίτλο "Αναζητήσατε την Αγγλία (και τους Ρότσιλντ)" γράφει συγκεκριμένα:
«Από το Κρανίδι, ο Μαυροκορδάτος, «ο πρόεδρος του Βουλευτικού», μαζί με τους Ορλάντο και Λουριώτη αναχώρησαν με υδραίικο πλοίο, για το Μεσολόγγι, την νέα «πρωτεύουσα» του «πρίγκιπα», όπου έφθασαν στις 30 Νοεμβρίου 1823. Από εκεί, οι «απεσταλμένοι» για το δάνειο, πήγαν στην Κεφαλονιά παρέλαβαν τον ελληνομαθή πράκτορα Χάμιλτον Μπράουν, και συνέχισαν για το Λονδίνο, μέσω του Λιβόρνο, όπου παρέλαβαν ως «χρηματοοικονομικό σύμβουλο» τον Ιουδαίο έμπορο Ραφαήλ Μπονφίλ».
Τώρα φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε γιατί η κα. Μποφίλιου μπορεί να κάνει τέτοιου είδους άκρως ρατσιστικές δηλώσεις μίσους και κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερη... 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes