Ξεβρακώθηκαν ξανά οι υπηρέτριες των τοκογλύφων με το αποτυχημένο πραξικόπημα


1563 οι συλληφθέντες στρατιωτικοί στην Τουρκία... Κι ένα τόσο μεγάλο δίκτυο αντιτουρκικής συνωμοσίας και υπέρ των Δυτικών συμφερόντων... μόνο οι "φίλοι" μας από τις ΗΠΑ μπορούν να οργανώσουν και να καθοδηγήσουν.

Μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος για το οποίο σιωπούσαν πολιτικοί και δημοσιογράφοι για πολλές ώρες... σπεύδουν οι πραγματικοί εντολείς να ταχθούν "υπέρ" της Δημοκρατίας. 
Τρέχει κι ο Χατζηνικολάου να ξεπλύνει τον Γκιουλέν και τον Ομπάμα στους Έλληνες αναγνώστες... μην πέσει η "Δημοκρατική" Αμερική στα μάτια μας και πέσουν μαζί τα ποσοστά της Χίλαρι, που στήριξε ο Μπάρακ. 
Τρέχει κι ο ΣΚΑΪ στις 3 το βράδυ να ξεπλύνει την Χίλαρι, μην καταλάβει ο κόσμος για ποιους δουλεύουν όλοι.
Ξεβρακώθηκαν ξανά οι υπηρέτριες των τοκογλύφων με το αποτυχημένο πραξικόπημα. 
Πιθανώς θα συνεχίσουν με την προηγούμενη μέθοδο... της τυφλής τρομοκρατίας εναντίον αμάχων από δήθεν Ισλαμιστές ...μέχρι να πείσουν τον Ερντογάν να παραιτηθεί ή να καταφέρουν να τον σκοτώσουν με κάποιο επιδεικτικά πολύ μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα. 
Μέσα στο οπλοστάσιο των τοκογλύφων είναι και οι χρηματιστηριακές επιθέσεις στο Τουρκικό νόμισμα, που σε συνδυασμό με τη σκόπιμη παγκόσμια δημοσιογραφική αναμετάδοση εντείνει ακόμα περισσότερο την πίεση στην Τουρκική οικονομία.








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes