Οι «καλοί μας σύμμαχοι» ανθέλληνες Δυτικοί...


Κάποιοι επιμένουν ότι ο Στρατός της Τουρκίας έπαιρνε εντολές από την πολιτική ηγεσία κι όχι από την Αμερικανική Πρεσβεία. Οι συλλήψεις κορυφαίων Στρατηγών από την κυβέρνηση Ερντογάν δείχνει ακριβώς το αντίθετο.

14 χρόνια στην εξουσία είναι ο Ερντογάν, με τεράστια πολιτική κι εκλογική δύναμη και πάλι δεν μπόρεσε να τοποθετήσει δικό του άνθρωπο στην ηγεσία του Στρατού.
Οι πράκτορες των Δυτικών ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες στην κορυφή του Στρατού... Ας αρχίσουμε να συνειδητοποιούμε, ότι η κατάσταση στον Ελληνικό Στρατό δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή του Τουρκικού Στρατού. Αν αυτοί από το Λόμπι της Νέας Υόρκης αποφασίζουν για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη... φανταστείτε τι γίνεται με τις κορυφαίες θέσεις εξουσίας στην Πολιτική και τον Στρατό. 
Η Δύση είναι σταθερά με τους Κεμαλιστές... της Μικρασιατικής Καταστροφής, της Εισβολής στην Κύπρο, της κατάληψης των Ιμίων, της κατάρριψης του Ρωσικού Αεροπλάνου, του πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν... 
Οι «καλοί μας σύμμαχοι» ΟΥΔΕΠΟΤΕ καταδίκασαν ρητά κάποια από τα παραπάνω εγκλήματα. Ουδέποτε ζήτησαν την παραίτηση ή την τιμωρία των Στρατηγών που ηγήθηκαν αυτών των επιθέσεων. Αντιθέτως ήταν οι Δυτικοί αυτοί, που τα σχεδίασαν και επέβλεπαν την εκτέλεση αυτών των εγκλημάτων. 
Ο γέρος Καραμανλής είχε βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, όταν ο Τουρκικός Στρατός εισέβαλε στην Κύπρο ...αλλά το ΝΑΤΟ ουδέποτε ζήτησε να καθαιρεθούν ή να τιμωρηθούν οι Τούρκοι Στρατηγοί για την εισβολή. 
Και μετά από όλα αυτά ...η Δύση παραμένει σταθερά στο πλευρό αυτών των Στρατηγών και τώρα στο πλάι τους είναι και η «πατριωτική» Χρυσή Αυγή και ο «αντι-ιμπεριαλιστικός» ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάζεις Αυγή και είναι σαν να διαβάζεις Χρυσή Αυγή... Μέχρι και τις ίδιες λέξεις και φράσεις-κλειδιά χρησιμοποιούν ...σαν να τις πήραν με το ίδιο φαξ από την Πρεσβεία... Φέρνουν το φως της Αυγής και οι δύο... πεφωτισμένοι διαφωτιστές ημών των αθλίων... 
Όπως τότε, που οι μεγάλες εφημερίδες περιέγραφαν την επίσκεψη Ερντογάν στον Καραμανλή και το ψυχρό κλίμα μεταξύ τους(!)... παρά το ότι ο Ερντογάν δεν είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα.
Αν κάποτε στην Ελλάδα εκλέγαμε Πρωθυπουργό που θα ξήλωνε το παρακράτος των νταβατζήδων της Ενημέρωσης, των Δημοσίων Έργων, της μίζας στο Στρατό, τους πράκτορες της Δημοσιογραφίας, των ΜΚΟ και τους Πρετεντέρηδες, τους Παπαχελάδες, τους Βαλλιανάτους, τη Ρεπουσοπαρέα κλπ... θα βλέπαμε ότι οι ίδιοι που στηρίζουν τώρα τους Πραξικοπηματίες της Τουρκίας ...θα στήριζαν και όλους αυτούς τους Ελληνόφωνους πράκτορες-«Διαφωτιστές», που φροντίζουν για τα συμφέροντα των επικυρίαρχων στην Ελλάδα.
Κατά έναν περίεργο λόγο ...ΟΥΤΕ η «εθνικιστική» Χρυσή Αυγή, ΟΥΤΕ ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ... δεν διαπίστωσαν την ύπαρξη πρακτόρων του Δυτικού Ιμπεριαλισμού στον Ελληνικό Στρατό. 
Ο Ελληνικός Στρατός, φαίνεται ότι είναι φουλ στους πατριώτες και φουλ στους αντι-ιμπεριαλιστές κι αντισιωνιστές Στρατηγούς... 
Φαίνεται ότι μόνον ο Τουρκικός Στρατός ήταν μέχρι τώρα φουλ στους φιλοδυτικούς προδότες.
Και τέλος μία άσκηση λογικής:
Αν κατά το 2007, επί Κωστάκη Καραμανλή, του Χριστιανού κουμπάρου με τον «ισλαμιστή» Ερτντογάν, με πρόσχημα τις 170 φωτιές το 24ωρο που άναβαν «αυθόρμητα» και μάλιστα μετά τις 9 το βράδυ... γινόταν πραξικόπημα με τις ευλογίες των Δυτικών, κι αν το πραξικόπημα αποτύγχανε και ο Καραμανλής ξεκινούσε να ξηλώνει τους πράκτορες των Δυτικών από τον Στρατό, τον Τύπο, την Εκπαίδευση, τις ΜΚΟ κλπ... ΠΟΙΑ θα ήταν η στάση της Δύσης απέναντι στον κουμπάρο του Ερντογάν; 
Ποια θα ήταν η στάση η δική μας απέναντι στην ενδεχόμενη απόλυση της Ρεπούση, του Βερέμη, του Παπαχελά, του Τσίμα, του Πρετεντέρη κλπ;












Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes