Η αιώνια εκδίκηση των Rothschild σε ό,τι έχει σχέση με τον Χίτλερ


Μεταφυσικές ιδιότητες πρέπει να έχει το σπίτι που γεννήθηκε ο Χίτλερ. Το απαλλοτριώνει το κράτος της Αυστρίας με το έτσι θέλω... από τον ιδιοκτήτη του για να το μετατρέψει σε Σούπερ-μάρκετ, ώστε να μην φωτογραφίζονται μπροστά σ' αυτό οι νοσταλγοί του Ναζισμού.

Οι Rothschild θα εκδικούνται ό,τι έχει σχέση με τον Χίτλερ... για πάντα... αφού ο Χίτλερ είχε τολμήσει να φυλακίσει έναν από αυτούς τους άρχοντες του πλανήτη
Παρόμοια τύχη είχε και το βιβλίο του Χίτλερ... που ήταν απαγορευμένο στη Γερμανία μέχρι πριν λίγους μήνες. 
Θα επανακυκλοφορούσε μόνο μετά την προσθήκη χιλιάδων σημειώσεων σε μία προσπάθεια να αποδομήσουν τα λεγόμενα του Χίτλερ. 
Περιέργως τέτοια μέριμνα στο όνομα της αλήθειας ...ουδέποτε δεν έδειξαν τα κράτη για τα παραπλανητικά βιβλία πολιτικού, παραθρησκευτικού, σατανιστικού, ουφολογικού, κομμουνιστικού, παιδοφιλικού ή σαδομαζοχιστικού περιεχομένου που κυκλοφορούν ελεύθερα σε εκατομμύρια αντίτυπα. 
Ούτε φυσικά τα σπίτια του Τρότσκυ και του Λένιν κι άλλων ανώμαλων δολοφόνων ...προτάθηκαν για απαλλοτρίωση ώστε να μετατραπούν σε σούπερ-μάρκετ. 
Έχει ενδιαφέρον ότι η ίδια είδηση στη σελίδα του Ευαγγελάτου... περιέχει αναφορές στον εγκληματία Χίτλερ... για το ενδεχόμενο που κάποιος δεν γνωρίζει ποιος ήταν και πόσο κακός ήταν. 
Για τους Rothschild... και τα εγκλήματά τους... ο Ευαγγελάτος δεν θα μας μιλήσει ποτέ... για ευνόητους λόγους.

Γράφει σχετικά το "Πρώτο Θέμα":



Το αυστριακό κοινοβούλιο πιστεύει πως με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μετατραπεί σε άνδρο νεοναζί – Στόχος είναι να μετατραπεί σε... σούπερ μάρκετ, ώστε να... αποπολιτικοποιηθεί

Το πατρικό σπίτι του Αδόλφου Χίτλερ βρίσκεται στην Αυστρία και αποτελούσε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, αντικείμενο έντονης συζήτησης για το καθεστώς ιδιοκτησίας του και τη μελλοντική του χρήση, ενώ γκρουπ νεοναζί είχαν καταφέρει να παρεισφρήσουν και να το μετατρέψουν, κατά το έναν τρόπο, σε αρχηγείο τους.
Προκειμένου να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο, η αυστριακή κυβέρνηση ενέκρινε την Τρίτη το σχέδιο απαλλοτρίωσης του αρχοντικού, δίχως ωστόσο να ορίσει τη μελλοντική του χρήση. Όπως δήλωσε στη Βιέννη, μετά την εβδομαδιαία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Αυστριακός ομοσπονδιακός καγκελάριος και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν, σχολιάζοντας πρόταση του υπουργού Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα, για "την κατεδάφιση του κτιρίου ως την καθαρότερη λύση", προκύπτουν πρακτικά προβλήματα επειδή το κτίριο έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο. Σύμφωνα με τον αντικαγκελάριο και αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος Ράινχολντ Μιτερλένερ, για το λόγο αυτό το κτίριο δεν μπορεί να κατεδαφιστεί και ο ίδιος θα πρότεινε να εξεταστεί μία χρήση του με παιδαγωγική αξία.



Ο επιστημονικός διευθυντής του Αρχείου Τεκμηρίωσης της Αυστριακής Αντίστασης Γκέρχαρντ Μπάουμγκαρτνερ θεωρεί πως ήδη γίνεται πολύς λόγος για το σπίτι, ενώ παρατηρείται μία τάση ανθρώπων απ' όλη την Ευρώπη να επισκέπτονται την πόλη Μπραουνάου, όπου βρίσκεται το σπίτι.
Κατά την άποψή του, ακόμη και μία κατεδάφιση δεν θα ωφελούσε, καθώς οι οπαδοί του ναζισμού θα συνέχιζαν να συρρέουν και στο μέλλον, που δεν θα υπήρχε το σπίτι, για προσκύνημα σε μία «Πλατεία του Χίτλερ» ή σε ένα «Πάρκο του Χίτλερ».



Ως εκ τούτου, σύμφωνα με τον ίδιο, το κτίριο θα πρέπει να «αποπολιτικοποιηθεί» πλήρως, για παράδειγμα με την μετατροπή του σε «σούπερ-μάρκετ» ή σε έδρα της Πυροσβεστικής, «μπροστά από τα οποία σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να φωτογραφηθεί», όπως τόνισε χαρακτηριστικά στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.
Ο Ομοσπονδιακός Νόμος που θα ψηφιστεί το φθινόπωρο από τη Βουλή και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ πριν από το τέλος του χρόνου, προβλέπει την μεταβίβαση στο επίσημο κράτος του δικαιώματος ιδιοκτησίας, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του σπιτιού από την ιδιοκτήτρια του, στην οποία θα καταβληθεί η αναλογούσα αποζημίωση.



Με τον νόμο αυτόν δίνεται ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο κράτος και την ιδιοκτήτρια του κτιρίου, διαμάχη που είχε ξεκινήσει από το 2011, με το σπίτι να παραμένει από τότε κενό, ενώ κατά διαστήματα έχουν γίνει διάφορες προτάσεις ως προς τη μελλοντική χρήση του, η οποία εξακολουθεί να μένει ανοικτή. Το κτίριο νοικιάζει από το 1972 το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών από την ιδιοκτήτριά του και μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 είχε εγκατεστημένο εκεί ένα Εργαστήρι για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.
Το μηνιαίο μίσθωμα για τα συνολικά 800 τετραγωνικά μέτρα του διώροφου κτιρίου ανέρχεται σε 4.800 ευρώ που μοιράζονται σε αναλογία 60-40%, αντίστοιχα, το υπουργείο και ο δήμος της πόλης Μπραουνάου.



Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο στοιχείο που συνδέει με το παρελθόν το κτίριο στην μικρή πόλη των 17.000 κατοίκων Μπραουνάου αμ Ιν, στο ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, είναι η μαρμάρινη πλάκα από πέτρωμα από το πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, την οποία είχε τοποθετήσει το 1989 έξω από το σπίτι ο δήμος της πόλης, και το χαραγμένο μήνυμα «Ποτέ ξανά φασισμός. Στη μνήμη των εκατομμυρίων νεκρών».
Κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων του Χίτλερ, διοργανώνονται αντιφασιστικές διαδηλώσεις μπροστά στο κτίριο, ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει, από την άλλη πλευρά, τους οπαδούς του ναζισμού να προσέρχονται στη διάρκεια του χρόνου στο σημείο αυτό για «προσκύνημα».



Στο σχετικά απλοϊκό και άσημο διώροφο κτίριο με τη διεύθυνση «Σάλτσμπουργκερ Φόρστατ 15» στο Μπραουνάου, στο οποίο ζούσε από τα τέλη του 19ου αιώνα ο τελωνειακός υπάλληλος Άλοϊς Χίτλερ με τη σύζυγο του Κλάρα, γεννήθηκε - ως τρίτο από τα έξι παιδιά του ζεύγους -- στις 20 Απριλίου του 1889 και παρέμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των τριών ετών, ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας, με την πόλη στις όχθες του ποταμού Ινν να ζει μέχρι σήμερα στη μαύρη σκιά αυτής της «κληρονομιάς».
Στο πλαίσιο των προσπαθειών για να απαλλαγεί η πόλη από το στίγμα της «γενέτειρας του Χίτλερ», το δημοτικό συμβούλιο της είχε αποφασίσει ομόφωνα πριν έξι χρόνια να ανακαλέσει τον τίτλο του „επίτιμου δημότη" που φέρεται να είχε δοθεί στον Χίτλερ το 1933.



Όπως ανέφερα και παραπάνω, έχει ενδιαφέρον ότι η ίδια είδηση στη σελίδα του Ευαγγελάτου... περιέχει αναφορές στον εγκληματία Χίτλερ... για το ενδεχόμενο που κάποιος δεν γνωρίζει ποιος ήταν και πόσο κακός ήταν. 
Για τους Rothschild... και τα εγκλήματά τους... ο Ευαγγελάτος δεν θα μας μιλήσει ποτέ... για ευνόητους λόγους. Ιδού το εν λόγο άρθρο του "NEWSIT":

Για να αποτραπεί η μετατροπή του σε ένα είδος "μνημείου και τόπου προσκύνησης" για ναζιστές και ακροδεξιούς, η αυστριακή κυβέρνηση συνασπισμού Σοσιαλδημοκρατών και συντηρητικού Λαικού Κόμματος πρόκειται να καταθέσει αύριο το νομοσχέδιο για την απαλλοτρίωση του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε εκείνος που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα ως ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της, ο Αδόλφος Χίτλερ.

Πέραν κάποιων νομικών αποσαφηνίσεων, δεν έχουν υπάρξει στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης και γνωμοδότησης κάποιες αντιδράσεις ή επιφυλάξεις ως προς το νομοσχέδιο για την απαλλοτρίωση, το οποίο προβλέπει τη μεταβίβαση στο επίσημο κράτος του δικαιώματος ιδιοκτησίας, μετά την αποτυχία των διαπραγματεύσεων για την πώληση του σπιτιού από την ιδιοκτήτρια του, στην οποία θα καταβληθεί η αναλογούσα αποζημίωση.
Με τον ομοσπονδιακό νόμο για την κατάσχεση, που θα ψηφίσει η αυστριακή Βουλή, θα δοθεί ένα τέλος στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο κράτος και την ιδιοκτήτρια του κτιρίου, διαμάχη που είχε ξεκινήσει από το 2011, με το σπίτι να παραμένει από τότε κενό, ενώ κατά διαστήματα έχουν γίνει διάφορες προτάσεις ως προς τη μελλοντική χρήση του.
Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες, ο προερχόμενος από το Λαϊκό Κόμμα Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών Βόλφγκανγκ Σομπότκα είχε προτείνει ως την "καθαρότερη λύση" την κατεδάφιση του σπιτιού του Χίτλερ, το οποίο νοικιάζει το αυστριακό υπουργείο Εσωτερικών από το 1972 από την ιδιοκτήτριά του και μέχρι το 2011 είχε εγκατεστημένο εκεί ένα Εργαστήρι για Ατομα με Ειδικές Ανάγκες.
Οπως είχε διευκρινιστεί αργότερα σε ανακοίνωση του υπουργείου, η υποστήριξη από μέρους του υπουργού της κατεδάφισης του κτιρίου ως "της καθαρότερης λύσης" αποτελεί προσωπική του άποψη.
Αξίζει να σημειωθεί πως το μόνο στοιχείο που συνδέει με το παρελθόν αυτό το σπίτι στην μικρή πόλη Μπραουνάου αμ Ιν στο ομόσπονδο κρατίδιο της Ανω Αυστρίας, είναι η μαρμάρινη πλάκα από πέτρωμα από το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαουτχάουζεν, την οποία είχε τοποθετήσει το 1989 έξω από το σπίτι ο δήμος της πόλης, με χαραγμένο το μήνυμα "Ποτέ ξανά φασισμός. Στη μνήμη των εκατομμυρίων νεκρών".
Κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων του Χίτλερ, διοργανώνονται αντιφασιστικές διαδηλώσεις μπροστά στο σπίτι, ωστόσο αυτό δεν αποτρέπει, από την άλλη, τους οπαδούς του ναζισμού να προσέρχονται στη διάρκεια του χρόνου στο σημείο αυτό για "προσκύνημα".
Στο σπίτι με τη διεύθυνση "Σάλτσμπουργκερ Φόρστατ 15" στο Μπραουνάου ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας είχε γεννηθεί στις 20 Απριλίου του 1889 και έζησε εκεί μέχρι την ηλικία των τριών ετών, με την πόλη στις όχθες του ποταμού Ιν να ζει μέχρι σήμερα στη μαύρη σκιά αυτής της "κληρονομιάς".
Στο πλαίσιο των προσπαθειών για να απαλλαγεί η πόλη από τη μαύρη κηλίδα της "γενέτειρας του Χίτλερ", το δημοτικό συμβούλιό της είχε αποφασίσει ομόφωνα πριν από έξι χρόνια να ανακαλέσει τον τίτλο του "επίτιμου δημότη" που φέρεται να είχε δοθεί στον Χίτλερ το 1933.
"Αν και δεν υπάρχουν αρχεία που να επιβεβαιώνουν ότι η πόλη Μπραουνάου αμ Ιν απένειμε στον Αδόλφο Χίτλερ τον τίτλο του επίτιμου δημότη, ο τίτλος συμβολικά και για προληπτικούς λόγους ανακαλείται", αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση, ενώ η πόλη είχε επίσης ανακαλέσει την "άδεια παραμονής" που είχε δοθεί στον Χίτλερ το 1938, χρονιά κατά την οποία η ναζιστική Γερμανία προσάρτησε την Αυστρία.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes