Donald Trump: Ένας φανατικός Σιωνιστής [Βίντεο]


Ο Donald Trump και η Hillary Clinton αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο θέλουν να εξυπηρετήσουν και θα εξυπηρετήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα συμφέροντα του Ισραήλ.

Το γεγονός ότι οι "περιούσιοι" προτιμούν, για τους δικούς τους λόγους, την Clinton, δεν καθιστά αυτομάτως αντι-Σιωνιστή τον Trump!
Δημιουργός του ISIS, όπως και χρηματοδότης της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας δεν είναι το Ιράν, όπως ισχυρίζονται τόσο ο Trump, όσο και η Clinton, στις προεκλογικές τους ομιλίες, αλλά το Ισραήλ! Οι πόλεμοι και οι αναταράξεις στη Μέση Ανατολή έγιναν από Αμερικανούς και Ισραηλινούς, για την ισχυροποίηση του κράτους του Ισραήλ!
Υπαίτιος για την αθρόα εισβολή αλλοφύλων στην Ευρώπη, ως αποτέλεσμα αυτών των πολέμων, είναι η Αμερική και το Ισραήλ. Υπεύθυνος για την επιβαλλόμενη φυλετική και κοινωνική αλλοίωση των ευρωπαϊκών εθνών, αλλά και για την οικονομική "κρίση" είναι ο Διεθνής Σιωνισμός!
Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, το μόνο σίγουρο είναι, ότι κανένας Trump και καμία Αμερική, κανένα ΝΑΤΟ και καμία Ευρώπη, δεν πρόκειται να "σώσει" την Ελλάδα. Όσοι είναι υπέρ αυτών, έχουν και το ίδιο αφεντικό...
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ορισμένα πλάνα από την προεκλογική ομιλία του Trump στην AIPAC. Η AIPAC είναι το ισχυρότερο σιωνιστικό λόμπι στις ΗΠΑ. Επηρεάζει ευθέως, χωρίς να το κρύβει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Όποιος θέλει να πάρει την εξουσία στην Αμερική, αλλά ακόμα και για να διατηρηθεί σε αυτήν, πρέπει υποχρεωτικά να περάσει για... "προσκύνημα" από την AIPAC:



Ολόκληρη η εμετική ομιλία του Trump στην AIPAC (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους):



Η αντίστοιχη ομιλία της Clinton (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους):



Σε κάποιο σημείο ο Trump αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στην μεγάλη Παρέλαση προς τιμήν του Ισραήλ (Salute to Israel Parade). Περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός αυτό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Σχετικά με το Εβραϊκό Λόμπι μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο "Εβραϊκό Λόμπι: ο ελέφαντας στο δωμάτιο" που δημοσίευσε "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" στις 11.02.2007.


Πηγή: Hellenic NS

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes