Το "σύμφωνο συμβίωσης" ως νομικό "παράθυρο" ελληνοποίησης εκατομμύρια αλλοδαπών!


Το "σύμφωνο συμβίωσης" αποτελεί ύβρι προς την οικογένεια. Όχι διότι στερεί από τους παπάδες και τους δημάρχους τα παράβολα γάμου κι ό,τι άλλο εισπράττουν όπως νομίζετε. Είναι κι αυτά: 

Του Δημήτρη Καρατζά

Μπορείτε άνετα να πάτε να κάνετε "συμβόλαιο" με την ίδια σας τη μάνα ή τον αδερφό απλώς για να δικαιούστε των όποιων επιδομάτων γάμου ισχύουν. Με κάποιον αλλοδαπό έναντι αμοιβής για να αποκτήσει δικαιώματα πολίτη στη χώρα. Με άλλους δέκα και άλλες δέκα (εδώ ο συμβολαιογράφος θα χρησιμοποιήσει κάποιο από τα υποδείγματα καταστατικού Ανώνυμης Εταιρείας). 
Πουθενά δεν υπάρχουν περιορισμοί στα συμβόλαια. Υπογράφεις σήμερα, παίρνεις τα φράγκα, σε δυο μήνες κάνετε από κοινού λύση του συμβολαίου και βρίσκεις άλλον, παίρνεις τα φράγκα, γεμίζεις τη χώρα με Τσετσένους "Έλληνες" αιτία γάμου με Έλληνα, διαζευγμένους.
Δεν υπάρχει καμία λογική φραγή σε απάτες και καλά κάνει ο Αμβρόσιος και εναντιώνεται, αν καταλάβαιναν οι περισσότεροι που το δέχθηκαν ως "πρόοδο" τι έχουν να χάσουν θα έβγαιναν στους δρόμους. 
Ο θρησκευτικός γάμος όσο κι αν τον θεωρούμε αποφευκτέο έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της δέσμευσης ενώπιον μαρτύρων. Ο πολιτικός επίσης, σε μικρότερο βαθμό αλλά σχεδόν ισοδύναμα. 
Ο "γάμος" με τη διαδικασία ενώπιον συμβολαιογράφου λες και αγοράζεις χωράφι, είναι μια τεράστια παπαριά που πρέπει να καταργηθεί για λόγους εθνικής ασφάλειας. Και το γελοίο της υποθέσεως, αν ο συμβολαιογράφος τολμήσει να εκφράσει αντιρρήσεις "καλά, αδέλφια δεν είστε;" θα εισπράξει απειλές να βρεθεί αντιμέτωπος με τον "αντιρατσιστικό" νόμο. 
Και πλην όλων αυτών, η εξομοίωση ενός συμφωνητικού μίσθωσης (ωωωπ, να που... μου ξέφυγε!) με τον ιερό θεσμό που επικρατεί στην πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη έως και σε αρκετά είδη ζώων αποτελεί ύβρι προς το θεσμό αυτό. 
Ο γάμος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης αφορά την διαιώνιση του είδους και όχι την "συμβίωση" επειδή δύο άτομα ή περισσότερα θέλουν να κάνουν οικονομία στο μίσθωμα και τα κοινόχρηστα. Για κάτι τέτοιο δεν απαιτείται "συμβόλαιο" άλλο από ένα μισθωτήριο, όπου οι συγκάτοικοι δεσμεύονται να πληρώνουν το νοίκι μισό μισό και φυσικά, σε κανένα δεν πέφτει λόγος, για το αν οι συγκάτοικοι βρεθούν με απογόνους στη συνέχεια. 
Ο μόνος λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το νομικό τερατούργημα είναι να ελληνοποιηθούν εκατομμύρια αλλοδαποί έναντι αμοιβής και να απολαμβάνουν επιδόματα πληρωμένα από τα κορόιδα. 
ΑΜΒΡΟΣΙΕ, ΧΤΥΠΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ...

Για του λόγου το αληθές πάρτε ένα δείγμα "συμφώνου συμβίωσης":
Ελα κόσμε, πάρτε ένα δείγμα ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ... μπορείτε να βάλετε και όρους ποιος θα κάνει φασίνα, ποιο κανάλι θα βλέπετε στην TV... και το κυριότερο θα παζαρέψετε άγρια το συμβολαιογράφο. 
Μασημένη τροφή ρε φίλε σου φέραμε, μια σφραγίδα θα βάλεις, τσάκω ένα 20άρικο και προχώρα. Δε θες, πάμε σε άλλον.

ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ

Στην Αθήνα σήμερα, 17 του Νοέμβρη του έτους 2016, ενώπιον εμού του συμβολαιογράφου Αθηνών Κούλη Χατζηθεοδώρου-Μαυροτσέπη κατοίκου Κηφισιάς οδός Ηρώων ΕΡΤ αριθμός 33 και στο συμβολαιογραφείο μου που βρίσκεται στον 1ο όροφο στην οδό Κάννιγκος 10 και Τζωρτζ γωνία, πάνω από το χρωματοπωλείο, εμφανίστηκαν αφενός η Κουτσή Μαρία του Θεοδώρου και της Παναγιώτας, με ΑΔΤ… (κλπ) και αφετέρου ο Μωχάμεντ Μωχάμεντ του Μωχάμεντ κάτοχος του 205.856 δελτίου Αιτούντος Άσυλο του Υπουργείου Εποικισμού Ελλαδιστάν και συνεφώνησαν και συναποδέχθηκαν τα εξής: 
Η Μαρία Κουτσή του Θεοδώρου καλούμενη εφεξής «η εκμισθώτρια» διαθέτει το κορμί της 1.62 βάρους 52 κιλών και ένα τατού με μια γοργόνα στο εφήβαιο, καθώς και ένα διαμέρισμα στην οδό Πατησίων αριθμός 56 στον 3ο όροφο με πρόσοψη στην οδό αυτή κατά πλήρη και αποκλειστική κυριότητα ελεύθερα βαρών και υποχρεώσεων και συμφωνείται να διαθέσει αυτά προς τον έτερο των συμβαλλομένων Μωχάμεντ Μωχάμεντ υπό τους κάτωθι όρους και προυποθέσεις:
Σκοπός της συμβίωσης είναι η εξυπηρέτηση του Μωχάμεντ Μωχάμεντ ως προς την απόκτηση πολιτικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα με την ιδιότητα συμβιώνοντος / συζύγου Έλληνα πολίτη και της Κουτσής Μαρίας ως προς την κάλυψη των παγίων αναγκών της (πληρωμή φόρων κλπ).
Εδρα: Η έδρα της κοινωνικής συμβίωσης θα βρίσκεται στο προαναφερθέν διαμέρισμα της εκμισθώτριας.
Διάρκεια: Η διάρκεια του συμφώνου οριζεται εξάμηνη, κατά τη λήξη του εφόσον δεν ανανεωθεί θα λύεται αυτοδικαίως.
Κεφάλαιο: Για την επιτευξη του σκοπού της κοινωνικής συμβίωσης η Κουτσή Μαρία εισφέρει κατά χρήση το διαμέρισμα της και το κορμί της και ο Μωχάμεντ Μωχάμεντ εισφέρει σε μετρητά το ποσό των 5.000 ευρώ το οποίο θα διατεθεί για την αγορά οικιακών ειδών και πληρωμή φόρων και υποχρεώσεων από την Κουτσή Μαρία.
Διαχειρίστρια, ταμίας και νόμιμος εκπρόσωπος του συμφώνου συμβιωσης ορίζεται η εκ των συμβαλλομένων Κουτσή Μαρία.
Οι συμβαλλόμενοι θα συμμετέχουν στα κέρδη και τις ζημίες από τη συμβίωση κατ’ ισομοιρία και ειδικότερα επιδόματα, φοροαπαλλαγές και απολαβές λόγω ‘γαμου’ θα διανέμονται μεταξύ των σε ίσα μερίδια.
Το παρόν συντάχθηκε σε τρία αντίγραφα και οι συμβαλλόμενοι το διάβασαν, το υπέγραψαν και αντίγραφο αυτού θα κατατεθεί προς δημοσίευση στα οικεία βιβλία του Πρωκτοδικείου Αθηνών.

Οι συμβαλλόμενοι
Κουτσή Μαρία
Μωχάμεντ Μωχάμεντ

Ο Συμβολαιογράφος
Κούλης Χατζηθεοδώρου-Μαυροτσέπης

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes