Οι «επιστήμονες» της φοροδιαφυγής πολυεθνικές ...επιλέγουν την Ιρλανδία ως έδρα

Οι «επιστήμονες» της φοροδιαφυγής (APPLE, FACEBΟOK κλπ)... που μας παρουσιάζονται ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες ...επιλέγουν την Ιρλανδία, για έδρα τους εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι όταν κάποιος φοροδιαφεύγει και δεν πληρώνει ούτε 1% φόρο στα κέρδη του... δεν γίνεται να μην πετύχει στον κόσμο των επιχειρήσεων. 



Η Ιρλανδία έχει θεσμοθετήσει εταιρικό φόρο ύψους 12,5%... αλλά οι «επιστήμονες» ...δεν πληρώνουν ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ τον χαμηλό φόρο επί των κερδών τους. 
Πληρώνουν μόλις 1%... εκμεταλλευόμενοι παράθυρα στους νόμους που δημιουργούν στελέχη Πολυεθνικών Λογιστικών Εταιριών... που πιάνουν δουλειά σε Κρατικούς Οργανισμούς.
Και για να υπερασπιστεί η Ιρλανδία αυτό το μόλις 1%... θα στηρίξει την APPLE και θα πάρει το μέρος της, στην αντιδικία του κολοσσού με την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Κι εμείς εδώ στην Μπανανία ...είχαμε Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων ...πρώην υπάλληλο μεγάλης εταιρίας που φρόντιζε, ώστε οι Πολυεθνικές να μην πληρώνουν φόρους (για περισσότερες πληροφορίες βλέπε ΕΔΩ).


Είχαμε υπεύθυνο για τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ...υπάλληλο της Goldman Sachs κλπ... 
Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη οι επικυρίαρχοι. Για εμάς έχει ...ΕΝΦΙΑ, μειώσεις προσωπικού στα Νοσοκομεία και στα Σχολεία... για να καλυφθούν τα κενά από τους φόρους που ΔΕΝ πληρώνει στην Ελλάδα το Facebook και άλλοι πονηροί.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes