False Flag Operations: Επιχειρήσεις υπό ψεύτικης σημαίας


Eli Cohen. Πράκτορας της Μοσάντ καταφέρνει να περάσει για Άραβας και να γίνει μάλιστα σύμβουλος του Υπουργού Άμυνας της Συρίας to 1965 ...λίγο πριν τον πόλεμο των 6 ημερών, παραδίδοντας στο Ισραήλ φωτογραφίες και στοιχεία για την επιτυχή επίθεση των Σιωνιστών εναντίον του Συριακού Στρατού.

Με τη βοήθεια των Σοβιετικών, οι Σύριοι εντόπισαν τις κρυφές ραδιοφωνικές αναμεταδόσεις του πράκτορα, τον συνέλαβαν και τον εκτέλεσαν δια απαγχονισμού. 

Ο ίδιος άνθρωπος συμμετείχε σε επίσης ενδιαφέρουσες δράσεις στην Αίγυπτο, όπου είχε γεννηθεί. 
Όταν στην Αίγυπτο είχε αρχίσει να φουντώνει το μίσος κατά του Σιωνισμού και το Ισραήλ, χρειαζόταν τις μεγάλες δυνάμεις να επέμβουν υπέρ των συμφερόντων του... οι πράκτορες της Μοσάντ δεν δίστασαν να κάνουν τρομοκρατικά χτυπήματα εναντίον Αγγλικών και Αμερικανικών στόχων, με σκοπό να επιρρίψουν την ευθύνη στους Αιγύπτιους και να δικαιολογηθεί έτσι μία «απάντηση» από τις Μεγάλες Δυνάμεις. 
Παρόμοιες προβοκάτσιες έκαναν για να προκαλέσουν τον διχασμό μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών Αιγυπτίων, ιδιαίτερα κατά την εποχή που έσπρωχναν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην εξουσία.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανάγκασαν την Τουρκία να αναλάβει δράση στην Κύπρο, όταν μερικά χρόνια νωρίτερα είχε αρνηθεί με κάθε τρόπο να εμπλακεί στο θέμα της Κυπριακής Ανεξαρτησίας, εφόσον αυτό αφορούσε μία Βρετανική Αποικία. 
Αυτές οι πρακτικές στα αγγλικά αποκαλούνται False Flag Operations. Δηλαδή επιχειρήσεις με ψεύτικη σημαία. 
Άγγλοι πράκτορες έκαναν την επίθεση στο σπίτι του Κεμάλ... για Έλληνες έγραφαν οι εφημερίδες που ελέγχει ο Σιωνισμός. Μοσάντ και CIA εκτελούσαν Έλληνες επιχειρηματίες... για την «αριστερή» 17ΝΟΕ μας έγραφαν οι πράκτορες-δημοσιογράφοι. 
Εκδότες δίνουν εντολή για την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια του ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ... δήθεν η «αριστερή» Σέχτα των Επαναστατών τον σκότωσε γιατί ...ήταν της Εκκλησίας...

Ακολουθούν οι πηγές και αποδεικτικά στοιχεία του παραπάνω άρθρου:











Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes