Όταν γίνουμε μειονότητα στη πατρίδα μας!


Εφόσον κρίνετε "δημοκρατία" την ισότητα εν Δήμω ανθρώπων, που δεν έπρεπε καν να βρίσκονται στη χώρα, θα δεχθείτε και το δημοκρατικότατο εκτοπισμό σας. 

Του Δημήτρη Καρατζά

"Ερχεται ένας, δύο, τρεις, έρχονται χίλιοι δεκατρείς". Και εγκαθίστανται ΜΟΝΙΜΑ μια και κανείς δεν σκοπεύει να τους φορτωθεί, στο άσε και θα δούμε δεν πρόκειται ποτέ να φύγουν από 'δω. Και μια που ήρθαν κι έκατσαν να ξαποστάσουν, ας τους δώσουμε παιδεία, τζαμιά και σπίτια να μείνουν, δωρεάν, μια και έχουμε περίσσευμα, ώστε να μπορούν να αράξουν άνετοι και να πολλαπλασιαστούν, μια και δε χρειάζεται καν να κοπιάσουν, για να απολαύσουν όλα αυτά, που τα στερούνται οι ατυχήσαντες ιθαγενείς, λόγω μνημονίων και προδοσιών. 
Και όταν πολλαπλασιαστούν - και εκ του φυσικού και εκ των αφίξεων - σε βαθμό που θα υπερβαίνουν ως πλειοψηφία τους ιθαγενείς, τότε πλέον δημοκρατικότατα θα επιλέξουν τα ήθη και έθιμά τους, που θα τα επιβάλλουν με τη βία, ως είθισται, και θα τα επικυρώσουν κιόλας με τις δημοκρατικότατες διαδικασίες και εν τέλει, θα έρθει μια ωραία μέρα, που οι έποικοι στη Χίο, τη Λέσβο κλπ... θα απαιτήσουν την ένωση με την Τουρκία, διότι ο τρόπος ζωής της γείτονος τους εκφράζει απόλυτα, ενώ αυτός των τέως Ελλήνων ιθαγενών όχι. 
Και τότε, ετοιμαστείτε, μαλάκες μου, θα έρθει και η ανάπτυξη με την ανοικοδόμηση σε καμιά γωνιά πάνω από το Σχιστό, της "Νέας Λέσβου" και παραπέρα της "Νέας Χίου", όπου θα καταλήξουν οι εναπομείναντες νησιώτες, για να είναι κοντά μεταξύ τους και να λένε τον πόνο τους.
Λέσβος: Οι Έλληνες γονείς με μια δυναμική αντίδραση έβαλαν λουκέτο στο σχολείο και ξεκαθάρισαν, ότι την Δευτέρα δεν θα έρθουν τα παιδιά τους για μάθημα, ούτε θα επιτρέψουν σε κανένα να περάσει την πόρτα.
Όπως αποκάλυψε το LesvosNews.gr από την Δευτέρα αναμένεται να ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 παιδιά λαθρομεταναστών, 5 στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 στο 8ο Δημοτικό Σχολείο.
ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ. 
Εξαιρούνται τα ασυνόδευτα, που πρέπει να ανατραφούν ως Έλληνες και ως ορφανά στα κατάλληλα ιδρύματα.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Δε το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί δεν κλείνουν τα σύνορα με κάθε τρόπο, Να αποτρέπουν την είσοδό τους. Δεν είναι δυνατόν να είναι Έλληνες πολιτικοί αυτοί και να υπηρετούν τον Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό με την ανοχή του και να κουβαλούν καραβάνια μουσουλμάνους οι οποίοι πολύ σύντομα θα αλλάξουν το ελληνικό τοπίο.

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes