Η νεοταξική προπαγάνδα περί "Ρωσικής Απειλής" καλά κρατεί...


Οι μαέστροι της προβοκάτσιας, οι υπηρέτριες των τοκογλύφων, οι μισθοφόροι της Νέας Τάξης ...εξοπλίζουν όλες τις χώρες που γειτονεύουν με τη Ρωσία με πυραυλικά συστήματα ...προκειμένου να εκβιάσουν τη Ρωσία ή να υποταχθεί, ή να κάνει κάποια λανθασμένη κίνηση.

Ακόμα κι αν η Ρωσία δεν κάνει ποτέ τη λανθασμένη κίνηση οι πόρνες των τοκογλύφων μπορούν άνετα να την σκηνοθετήσουν... όπως σκηνοθέτησαν τις «αποδείξεις» για την ύπαρξη πυρηνικών όπλων στο ΙΡΑΚ του Σαντάμ Χουσείν. Οι πόρνες της δημοσιογραφίας θα αναλάβουν να σερβίρουν το ψέμα ως αλήθεια ...όπως κάνουν επαγγελματικά εδώ και πολλές δεκαετίες, κάθε φορά που οι ύαινες του ΝΑΤΟ εισβάλλουν σε μία χώρα, για να εγκαταστήσουν νέα κυβέρνηση, αποτελούμενη από πράκτορες του Σιωνισμού και της Τραπεζικής Μαφίας.
Και να μην ξεχνάμε ...ότι είμαστε κι ΕΜΕΙΣ οι φιλορώσοι... περήφανα μέλη αυτού του αντιρωσικού ΝΑΤΟ, είμαστε κι εμείς χρυσοί χορηγοί των πολέμων και των εθνοκαθάρσεων, που κάνει σε ετήσια βάση το ΝΑΤΟ... και είμαστε τόσο καθυστερημένοι που χρησιμοποιούμε τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ ως ...διαπραγματευτικό όπλο, για το θέμα του ονόματος των Σκοπίων... δημιουργώντας στους Σκοπιανούς την ψευδαίσθηση ...ότι «χάνουν» που δεν έχουν το προνόμιο να συμμετέχουν στη συμμαχία του Στρατού της Νέας Τάξης.
Γιατί άραγε όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται για τους πρόσφυγες ...δεν διαδηλώνουν ποτέ έξω από γραφεία του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ, των ΗΠΑ, της Αγγλίας, των ΜΚΟ του Soros κι όλων όσων ευθύνονται για την αποσταθεροποίηση στη Μέση Ανατολή;
Γιατί δεν πάνε στα γραφεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΕΕΡΦΑ, που διαδήλωνε υπέρ των αποκεφαλιστών μισθοφόρων που δρούσαν στη Συρία;
Γιατί δεν πάνε στα πολιτικά γραφεία ή στα σπίτια των Υπουργών που συνυπέγραψαν την καταστροφή της Συρίας;
Πόσο βολικό είναι για το Σύστημα να ξεθυμαίνει η οργή του λαού επάνω στα ίδια τα θύματα των πολέμων της Νέας Τάξης που ήδη έχουν χάσει οικογένειες και σπίτια;
Πόσο βολικό κι εύκολα διαχειρίσιμο και χωρίς κόστος το να φωνάζεις ...«ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ» ...αλλά να μην σ' ενοχλεί καθόλου να χρηματοδοτείς το ΝΑΤΟ, να ψηφίζεις τους πράκτορες και τις πόρνες των τοκογλύφων και να μην έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να ασχοληθείς με την αιτία κι όχι με τις συνέπειες του προβλήματος.
Κι αυτή η έλλειψη νοημοσύνης επιτρέπει στους πράκτορες του ΚΕΕΡΦΑ να παριστάνουν τους «προστάτες» των θυμάτων των αποκεφαλιστών, επιτρέπει στα λαμόγια που συνυπέγραψαν την καταστροφή της Συρίας ...να παριστάνουν τους προστάτες των Συρίων και να θησαυρίζουν, μέσω ΜΚΟ, ως «αντιρατσιστές» με τα λεφτά τα δικά μας, ημών των «ρατσιστών».







Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes