Οι "επαναστάτες" των βορείων προαστίων...


Ο αντιβασιλέας είναι ένα πρόσωπο που επιλέγεται ως προσωρινός αρχηγός κράτους (που κυβερνάει ή όχι), όταν ο μονάρχης είναι ανήλικος, απών, ή ανίκανος να ασκήσει τα καθήκοντα του.

Του Δημήτρη Καρατζά

Ομοίως:
Ο αντιφασίστας είναι ένα πρόσωπο που καλύπτει τις ανάγκες μιας χώρας σε φασισμό και τρομοκρατία κατά των πολιτών όταν η χώρα δεν μπορεί να έχει απροκάλυπτα φασιστικό πολίτευμα, δηλαδή βρίσκεται στο στάδιο της μετάβασης από τη δημοκρατία προς τον καπιταλιστικό σοσιαλισμό του προλεταριάτου.


Ο αντιεξουσιαστής είναι ένα πρόσωπο που επιλέγεται ως προσωρινός εκπρόσωπος της οποιασδήποτε μορφής εξουσίας, όταν η εξουσία έχει την ανάγκη να προβεί σε ενέργειες που δεν είναι σύμφωνες με το Σύνταγμα και τους νόμους.
Εάν η κυβέρνηση στείλει την αστυνομία να σπάσει τα κεφάλια και να κάψει τα σπίτια των πολιτών που διαμαρτύρονται εναντίον της, κινδυνεύει να θεωρηθεί 'δικτατορία' και κατ' επέκταση να χάσει την εξουσία, με όποιο τρόπο συμβεί αυτό. 


Εάν αντί για την αστυνομία στείλει τα "ες - ες" και τα "τάγματα ασφαλείας" με τα μαύρα σημαιάκια της... "αναρχίας" και της... "παγκόσμιας ειρήνης και αδελφοσύνης" να σπάσουν, να δείρουν και να κάψουν, τότε απλώς επικαλείται την ανικανότητα της αστυνομίας να συλλάβει τους ταραχοποιούς, οι οποίοι αν και όποτε πιαστεί κανένας, αποδεικνύονται "οργισμένα νιάτα" που σαν ήρωες άφησαν το αγρόκτημα του μεγαλοτσιφλικά παππού τους στην Παιανία, όπου έσκαβαν και φύτευαν ραπανάκια, για να κάψουν το Χιουντάι 3/89 του κεφαλαιοκράτη που ζει στον "πύργο" του, Αχαρνών και Πιπίνου στο 2ο όροφο, με θέα τα μπουρδέλα της Φυλής.


"ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ" έγραψε στον τοίχο ο γιος του "γάμοι στο κτήμα μας από 150 ευρώ το άτομο & δωρεάν κρασί" και μετά τηλεφώνησε στο σοφέρ να τον πάρει γρήγορα, για να προλάβει το βραδινό που ετοίμασε ο μπάτλερ, λιγγκουίνι με σάλτσα τρούφας. Οι μαμάδες βορείων προαστίων απούσες λόγω αγώνα μπριτζ.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

Οι σπασίκλες και τα μαμομπαμπόθρευτα στο internet που αυτοαποκαλούνται Antifa, κάθονται στα υπόγεια της μαμά τους, παρενοχλώντας άτομα που είναι ένοχοι για το τίποτα, αλλά εκφράζουν τις απόψεις τους και για διεξαγωγή νομικών πεποιθήσεων.

Οι Antifa επίσης είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο γιατί κρύβονται πίσω από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.
Ολόκληρη η ύπαρξή τους επικεντρώνεται στην αντίθεση του πατριωτισμού και της ορθολογικής σκέψης σε σύγκριση με άτομα που πιστεύουν στον πολιτισμό και την ιστορία τους.

Η τακτική της Antifa είναι απλή: Θα "ξεψαχνήσει" τη Google και τα social media , ιστοσελίδες όπως το Facebook και στη συνέχεια θα επιτεθεί το κάθε άτομο που δεν είναι αριστερός, κομμουνιστής ή αναρχικός. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις πληροφορίες τους αποτελείται από υπερβολές στο διαδίκτυο, οι περισσότερες είναι ξεπερασμένες ή κατασκευασμένα ψέματα. Και παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι «κατά του ρατσισμού», θα βρείτε τις επιθέσεις τους στο διαδίκτυο μόνο εναντίον των Λευκών ανδρών και γυναικών, ανώνυμα.

Αγαπούν ιδιαίτερα να παρενοχλούν τους γονείς με τα παιδιά. Και δεδομένου ότι τα μέλη της Antifa είναι πολύ φοβισμένοι, γίνονται συκοφαντες παρενοχλώντας ιστοσελίδες και δημοσιεύσεις ή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις , στο οποίες έχουν την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για να κρυφτούν από πίσω.

Είναι δειλοί γιατί δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν τον ακτιβισμό τους μακριά από το διαδίκτυο και χωρίς να κρύβονται πίσω από την αστυνομία.

Steve

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes