Σε αγορά ρωσικών αντιαεροπορικών όπλων «προχωρά» η Τουρκία


Δυσαρεστημένοι οι φονιάδες μικρών παιδιών και μωρών του ΝΑΤΟ με την εξέλιξη της πιθανής αγοράς ρωσικών αντιαεροπορικών όπλων της Τουρκίας από τη Ρωσία... Μια δυσαρέσκεια που αντικατοπτρίζεται και αναπαράγεται από τις ορντινάντσες των Σιωνιστικών ΜΜΕ...

Δημοσιεύει ο συστημικός "ΣΚΑΪ", που επιμένει ότι "κάθε κράτος-μέλος (του ΝΑΤΟ) πρέπει για πρακτικούς λόγους να ακολουθεί μία κοινή υλικοτεχνική «αρχιτεκτονική»". Με λίγα λόγια εάν ο καθένας αγοράζει τα οπλικά του συστήματα από χώρες εκτός "συμμαχίας"... τότε το "κλείσαμε το μαγαζί"! Θα πρέπει να τον επαναφέρουμε στην τάξη.



Το ενδεχόμενο αγοράς ρωσικών αντιαεροπορικών όπλων εξετάζει η Τουρκία, όπως δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας στρατιωτικής και τεχνικής συνεργασίας.

Ο αξιωματούχος σημείωσε πως η αρμόδια διακρατική επιτροπή θα συνεδριάσει πριν το τέλος του έτους, έχοντας στην ατζέντα την πιθανή πώληση «μεγάλων αντιαεροπορικών συστημάτων» και πυραύλων στην Άγκυρα.
Τα κύρια εξαγώγιμα αντιαεροπορικά συστήματα της Ρωσίας για ανάγκες μέσου και μεγάλου βεληνεκούς είναι τα S300, S400 και Buk.
Η Τουρκία διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο στρατό στο NATO, όμως προσπαθεί επί χρόνια να αναπτύξει δικό της αντιαεροπορικό οπλισμό και τεχνογνωσία, έχοντας επιδιώξει συνεργασίες με εταιρείες ακόμα και από χώρες εκτός της Συμμαχίας, όπως η Κίνα.
Το αντιαεροπορικό σύστημα της Τουρκίας έχει στρατιωτική και πολιτική βαρύτητα για το NATO, με δεδομένο ότι τα οπλικά συστήματα που διαθέτει το κάθε κράτος-μέλος πρέπει για πρακτικούς λόγους να ακολουθούν μία κοινή υλικοτεχνική «αρχιτεκτονική».

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes