Ο Σιωνισμός εμφανίζει τη λογοκρισία ως "αίτημα" ενός "λαού"


Η "Γερμανική" κυβέρνηση θα πάει στο δικαστήριο τον περιούσιο Mark Zuckerberg ...διότι ανέχεται τα αντισημιτικά σχόλια στο Facebook και δεν τα διαγράφει! Μη γελάτε!

Έτσι δουλεύει ο Σιωνισμός. Εμφανίζουν τη λογοκρισία ως αίτημα "Γερμανών" και το Facebook ως προστάτη της ελευθερίας του λόγου... που όμως θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί με την "Γερμανική" νομοθεσία κατά του αντισημιτισμού.
Απλά θα «εξαναγκαστούν» οι "άμοιροι" Σιωνιστές να κόβουν σχόλια και δημοσιεύσεις ...όχι επειδή ...βολεύει το Ισραήλ ...αλλά επειδή το ζήτησε η «Γερμανική» Δικαιοσύνη...

Διαβάζουμε σχετικά στο ιστολόγιο "ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ":



Η γερμανική δικαιοσύνη ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκίνησε έρευνα έπειτα από καταγγελία που έγινε για «υποκίνηση μίσους» εναντίον του ιδιοκτήτη του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επειδή ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης δεν συνεργάζεται για την εξάλειψη των ρατσιστικών σχολίων που αναρτώνται σε αυτόν.
Η έρευνα αυτή, που βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, έχει στόχο «να εξετάσει αν μπορεί να εντοπιστεί μια ποινικά κολάσιμη πράξη» και αν «το γερμανικό δίκαιο μπορεί να εφαρμοστεί» σε μια τέτοια υπόθεση, εξήγησε ο Φλόριαν Βίντζιλ, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μονάχου η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση.
Η έρευνα ξεκίνησε για να εξεταστεί αν είναι δυνατό να ασκηθεί δίωξη «για υποκίνηση μίσους», μετά τη σχετική καταγγελία ενός Γερμανού δικηγόρου που έχει την έδρα του στη Βαυαρία, του Τσαν-γιο Γιουν, εναντίον κυρίως του Ζούκερμπεργκ, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στόχος της προκαταρκτικής έρευνας είναι ο Ζούκερμπεργκ και εννέα ακόμη στελέχη του Facebook. Ο ίδιος χαιρέτισε το γεγονός ότι ξεκίνησε έρευνα, καθώς στο παρελθόν η γερμανική δικαιοσύνη είχε αρνηθεί ανάλογο αίτημά του.

Η γερμανική κυβέρνηση έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει το Facebook και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ ανεκτικοί απέναντι στους χρήστες που εκφράζουν ρατσιστικές ή αντισημιτικές απόψεις.

Με το "σημαντικό" αυτό θέμα ασχολήθηκε και ολόκληρος ο "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ":



Βερολίνο, Γερμανία
Έρευνα έπειτα από καταγγελία για «υποκίνηση μίσους» εναντίον του ιδιοκτήτη του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επειδή ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης δεν συνεργάζεται για την εξάλειψη των ρατσιστικών σχολίων που αναρτώνται σε αυτόν, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι ξεκινά η γερμανική Δικαιοσύνη. 
Η έρευνα, η οποία βρίσκεται σε προκαταρκτικό στάδιο, έχει στόχο «να εξετάσει αν μπορεί να εντοπιστεί μια ποινικά κολάσιμη πράξη» και αν «το γερμανικό δίκαιο μπορεί να εφαρμοστεί» σε μια τέτοια υπόθεση, εξήγησε ο Φλόριαν Βίντζιλ, ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μονάχου η οποία έχει αναλάβει την υπόθεση. 
Η έρευνα ξεκίνησε για να εξεταστεί αν είναι δυνατό να ασκηθεί δίωξη «για υποκίνηση μίσους», μετά τη σχετική καταγγελία γερμανού δικηγόρου που έχει την έδρα του στη Βαυαρία, του Τσαν-γιο Γιουν, εναντίον κυρίως του Ζούκερμπεργκ, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος. 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, στόχος της προκαταρκτικής έρευνας είναι ο Ζούκερμπεργκ και εννέα ακόμη στελέχη του Facebook. Ο ίδιος χαιρέτισε το γεγονός ότι ξεκίνησε έρευνα, καθώς στο παρελθόν η γερμανική Δικαιοσύνη είχε αρνηθεί ανάλογο αίτημά του. 
Η γερμανική κυβέρνηση έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει το Facebook και άλλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ ανεκτικοί απέναντι στους χρήστες που εκφράζουν ρατσιστικές ή αντισημιτικές απόψεις.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes