Κατάργηση των μετρητών με τη στήριξή μας...


Εκατομμύρια Ιούδες πρόθυμοι να βοηθήσουν στην κατάργηση των μετρητών ...για μερικά ευρουλάκια που θα πάρουν ως επιστροφή από τις αγορές τους με κάρτα. Έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ίδια την ελευθερία για μερικά κέρματα.

Για να μην νομίζετε ότι είναι θέμα ράτσας ή θρησκείας. Με μερικές πενταροδεκάρες το Σύστημα θα βρει στήριξη σε εκατομμύρια Έλληνες προκειμένου να προχωρήσει στην κατάργηση των μετρητών, ώστε οι τοκογλύφοι να μας απαγορεύσουν την πρόσβαση στο φαγητό όποτε θέλουν και με οποιαδήποτε αφορμή... με μόλις 3 κλικ σε έναν υπολογιστή. 
Στην Πρώτη Γραμμή για την κατάργηση των μετρητών οι Δημόσιοι Υπάλληλοι που το θεωρούν σχεδόν καθήκον τους να στηρίξουν το Σύστημα σε κάθε τι που αυτό επιθυμεί να επιβάλλει. 
Ακολουθούν οι Συνταξιούχοι, που δεν έχουν τρόπο αντίδρασης, που δεν κατανοούν το μέγεθος του εγκλήματος, αφού θεωρούν ότι για τους ίδιους δεν αλλάζει κάτι σημαντικό. 
Και φυσικά οι μεγάλες αλυσίδες ...που έτσι κι αλλιώς ...«φυγαδεύουν» τα κέρδη τους σε φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes