Όποιος θέλει στήριξη της Νέας Τάξης...πρέπει να προωθεί την Gay ατζέντα [Βίντεο]


Ο ΣΥΡΙΖΑ έταζε 13η Σύνταξη και τελικά νομοθέτησε το Σύμφωνο Συμβίωσης με εντολή του Soros. Ο Trump θέλει να κατευνάσει τα μεγάλα αφεντικά, δηλώνοντας ότι δεν θα πειράξει τους υπάρχοντες νόμους ...παρόλο που έλεγε άλλα προεκλογικά, για να κερδίσει την ψήφο των θρησκευόμενων.

Δημοσιεύει σχετικά "IEFIMERIDA":



Εκτός από τη δήλωσή του Ντόναλντ Τραμπ πως ότι θα απελάσει 3 εκατομμύρια μετανάστες και θα χτίσει το τοίχος στα σύνορα του Μεξικού που είχε υποσχεθεί προεκλογικά, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μίλησε για τους ομοφυλόφιλους και τις αμβλώσεις.

Αρχικά, ο Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους οπαδούς του να σταματήσουν τις ρατσιστικές επιθέσεις και είπε πως είναι θετικός με τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων.
Ο ίδιος  δήλωσε ότι είναι «οκ» με τους γάμους ομοφύλων προσθέτοντας ότι δεν θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ανώτατων δικαστικών με σκοπό την ανατροπή των αποφάσεων που έχουν κρίνει νόμιμους αυτού του είδους τους γάμους.
«Το θέμα αυτό έχει ήδη τακτοποιηθεί. Είναι νόμος. Λύθηκε στο ανώτατο δικαστήριο» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Ωστόσο, είπε ότι θα «προωθήσει» δικαστικούς που διαφωνούν με το δικαίωμα στην άμβλωση και τους περιορισμούς στο δικαίωμα της οπλοκατοχής, καθώς όσον αφορά το πρώτο θέμα είναι υπέρ της ζωής.






Επειδή υπάρχουν και ορισμένοι καλοθελητές (βλέπε παρακάτω φωτό) που αναζητούν στο παραπάνω βίντεο το σημείο εκείνο όπου ο Τραμπ δηλώνει ότι το «το θέμα αυτό (του γάμου των ομοφυλοφίλων) έχει ήδη τακτοποιηθεί. Είναι νόμος. Λύθηκε στο ανώτατο δικαστήριο», και μας επιρρίπτουν δήθεν "απόπειρα ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, όσων μας έκαναν την χάρη να κάνουν κλικ (για να κονομήσουμε εμείς) στην ανάρτησή μας", και μας ρωτούν εάν γνωρίζουμε την "πηγή της αμοιβής μας" και άλλα φαιδρά... σας παραθέτουμε το συγκεκριμένο απόσπασμα από την εν λόγω "πρώτη προεδρική συνέντευξη", όσο και όσων έλεγε πριν εκλεγεί Πρόεδρος:





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes