ΥΠΕΞ Ισραήλ: Να "επιστρέψουν" στο Ισραήλ οι Εβραίοι της Γαλλίας


Να ΓΥΡΙΣΟΥΝ στο Ισραήλ προτρέπει τους Εβραίους της Γαλλίας ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ. Θεωρεί αυτονόητο ότι από το Ισραήλ έφυγαν και στο Ισραήλ πρέπει να επιστρέψουν. Θεωρεί επίσης αυτονόητο ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ είναι το Ισραήλ κι όχι η Γαλλία.

Κι ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επίσης χρησιμοποιεί τη φράση ...«επέστρεψαν στο Ισραήλ». Άνθρωποι που στα χαρτιά είναι ΓΑΛΛΟΙ πολίτες... για το Ισραήλ και τους πράκτορες της Δημοσιογραφίας μπορούν να θεωρούνται απόδημοι Εβραίοι και κομμάτι του Ισραήλ.
Όταν το ζητούμενο είναι να ενισχυθεί η βιομηχανία του Ολοκαυτώματος... οι δημοσιογράφοι τότε αλλάζουν την ορολογία και μιλούν για Έλληνες Εβραίους δηλαδή για ένα κομμάτι της Ελλάδας κι όχι για απόδημους και περαστικούς Ισραηλινούς. 
Αν τελικά οι Εβραίοι θεωρούν μοναδική τους πατρίδα το Ισραήλ... πως γίνεται να επανδρώνουν ευαίσθητες θέσεις του Υπουργείου Εξωτερικών ...αντιπροσωπεύοντας την Ελλάδα στο Ισραήλ; 
Σ' έναν τέτοιον Έλληνα(;) και στην προφορική του μαρτυρία βασίστηκε η «πληροφορία» ότι ο γέρος Καραμανλής ήταν συνεργάτης των Ναζί. Η συγκεκριμένη «πληροφορία» για την οποία υπάρχει μόνο καταγραφή προφορικής κι ανώνυμης μαρτυρίας, δεν αποδεικνύεται από κανένα έγγραφο, αλλά ήταν πολύ χρήσιμη την εποχή που έψαχναν τρόπο να τον ανατρέψουν, για να επαναφέρουν τους πράκτορες των Άγγλων κι Αμερικανών, τους Βενιζελικούς. 
Κι ο τρόπος με τον οποίο ανατράπηκε ο γέρος Καραμανλής έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες με τον τρόπο που ανατράπηκε ο ανιψιός Καραμανλής. 
Για το αρχείο σας θα βρείτε ενδιαφέροντα τεκμήρια ΕΔΩ

Παρακάτω σας παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο του ΣΚΑΪ... μετρήστε πόσες φορές γίνεται λόγος για επιστροφή σε κείμενο μόλις 18 περίπου αράδων:


Ο υπουργός άμυνας του Ισραήλ, Avigdor Liebermann σε σημερινές του δηλώσεις κάλεσε την εβραϊκή κοινότητα που διαμένει μόνιμα στη Γαλλία να εγκαταλείψει τη χώρα και να επιστρέψει στο Ισραήλ
Αναλυτικά ο Avigdor Liebermann δήλωσε «δεν είναι η χώρα σας, δεν είναι η γη σας, εγκαταλείψτε τη Γαλλία, γυρίστε στην πατρίδα σας το Ισραήλ». Οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται σε συνέχεια της απόφασης του Μπεντζαμίν Νετανιάχου να απέχει από τη διάσκεψη των Παρισίων η οποία θα έχει στο επίκεντρό της την επίλυση του Παλαιστινιακού ζητήματος και είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιανουαρίου. 
Σημειώνεται πως στη συγκεκριμένη διάσκεψη δεν θα συμμετέχει ούτε και η Παλαιστίνη. Πρόσφατα ο Μπεντζαμίν Νετανιάχου είχε δηλώσει πως ακόμη κι αν το Ισραήλ βρεθεί στο Παρίσι δεν θα υπάρξει καμία επαφή με την Παλαιστινιακή πλευρά και συγκεκριμένα με τον Μαχμούτ Αμπάς. 
Η Γαλλία παρά το ότι φιλοξενεί τη μεγαλύτερη κοινότητα Εβραίων, φαίνεται πως δεν είναι και πολύ αγαπητή στην Ισραηλινή κυβέρνηση και οι συγκεκριμένες σχέσεις φαίνεται πως επιδεινώθηκαν μετά το ψήφισμα του ΟΗΕ για τον τερματισμό της «ισραηλινής αποικιοκρατικής πολιτικής». 
Τα επίσημα στοιχεία στη Γαλλία δείχνουν πάντως πως τους 10 τελευταίους μήνες έχουν μειωθεί κατά 61% συγκριτικά με το περασμένο έτος οι αντισημιτικές ενέργειες.
Από την αρχή του 2016, έχουν εγκαταλείψει τη Γαλλία για να επιστρέψουν στο Ισραήλ περισσότεροι από 7000 άνθρωποι.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes