ΗΠΑ: Οι «αυθόρμητοι έμμισθοι επαναστάτες» της ατζέντας της Νέας Τάξης ανέλαβαν δράση


Τα συνθήματα που έπαιξαν κατά του Trump είναι φυσικά στην ατζέντα της Νέας Τάξης και τα οποία φαίνονται εκ πρώτης όψεως «σωστά», «ανθρωπιστικά» κι «αυτονόητα» αλλά φυσικά είναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ καθώς οι χορηγοί αυτών των «ανθρωπιστικών» διαδηλώσεων είναι ψυχροί εκτελεστές ολόκληρων λαών. 




Αντι-φασίστες κι αντι-ναζί ...αλλά οι φασίστες-ναζί της Ουκρανίας και της Βενεζουέλας ...είναι πολύ καλοί φασίστες.


Υπέρ της μετανάστευσης και κατά της ανέγερσης τειχών... αλλά στο Ισραήλ οι μετανάστες θεωρούνται άγρια θηρία και σηκώνουν αμέτρητα τσιμεντένια τείχη δεκάδων χιλιομέτρων.



Το Ισλάμ είναι καλό... αλλά εκτελούνται όλοι οι Παλαιστίνιοι που πλησιάζουν Ισραηλινούς στρατιώτες στα δέκα μέτρα.


Η ομοφυλοφιλία είναι «φυσικό» πράγμα, αλλά στο Ισραήλ δεν επιτρέπεται ούτε καν ο πολιτικός γάμος μεταξύ ετεροφύλων ή αλλοθρήσκων. 


Ο ρατσισμός είναι κακός ...αλλά οι Εβραίοι παλινοστούντες στο Ισραήλ θα περνούν από τεστ DNA για να διαπιστωθεί ότι είναι αιματολογικά Εβραίοι, πριν πάρουν άδεια παραμονής.


Το δικαίωμα να αποφασίζουν οι γυναίκες για το σώμα τους καλό ακούγεται... αλλά από πίσω υπονοούν ότι θέλουν να αποφασίζουν για το σώμα και τη ζωή του παιδιού που θέλουν να αποβάλλουν. Κι επειδή οι τοκογλύφοι δεν μπορούν να επιτρέψουν στα κράτη να παρέχουν κοινωνική πρόνοια στις άγαμες και φτωχές μητέρες... ας κάνουμε την έκτρωση ...σύνθημα επανάστασης (!)... και να μας μείνουν και τα λεφτά να πληρώνουμε τους τόκους από τα εικονικά δάνεια!


Μετά έχουμε και διαδηλωτές υπέρ της Κλιματικής Αλλαγής... αλλά οι οικολόγοι χορηγοί τους ευχαρίστως ισοπεδώνουν χώρες (ΙΡΑΚ, ΣΥΡΙΑ, ΛΙΒΥΗ) με βόμβες του ραδιενεργού Ουρανίου για να τους κλέψουν τα πετρέλαια, αντί να φτιάξουν φωτοβολταϊκά. 


Οι «αυθόρμητοι» διαδηλωτές φυσικά τα έχουν και με τον Πούτιν.


Τέλος η νομιμοποίηση των ναρκωτικών... για την οποία ο Trump δεν εκφράστηκε ανοιχτά ακόμα ...αλλά οι ψηφοφόροι του προφανώς είναι εναντίον. 
Μπορεί τα συνθήματα να απευθύνονται στον Trump που κάθε άλλο παρά υπόδειγμα συντηρητικού, ηθικού, θρησκευόμενου και νομοταγούς πολίτη είναι... αλλά ο τελικός αποδέκτης είναι η πλειοψηφία των Αμερικανών που τον ψήφισε, πιστεύοντας ότι πρόκειται για εκφραστή συγκεκριμένων ιδεών. 
Δεχόμενος, αυτές τις πιέσεις του «αυθόρμητα» εξοργισμένου λαού ...δεν θα μπορεί παρά να προωθήσει την ατζέντα κι αυτός όπως κι οι προκάτοχοί του.
Όταν οι κυβερνήτες φοβούνται το πολιτικό κόστος ...τότε αναλαμβάνουν οι έμμισθοι «επαναστάτες» να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα ώστε οι τηλεθεατές να πιστέψουν ότι είναι θέλημα του λαού στο οποίο οι πολιτικοί πρέπει να υπακούσουν κάνοντας την σχετική κωλοτούμπα, αποφεύγοντας έτσι την κατακραυγή και την απώλεια ψήφων. 
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την προσαρμογή της ρητορικής και της Πολιτικής του Trump στην «πραγματικότητα» όπως την ορίζουν οι επικυρίαρχοι.
Σύμβουλος του Trump ένας παντοδύναμος περιούσιος επενδυτής... «φιλάνθρωπος» εννοείται που έχει πόδι, δηλαδή έλεγχο, στις μεγαλύτερες εταιρίες της Αμερικής.



Carl Ιcahn λέγεται... 17 Δισ. δολάρια περιουσία... κι απίστευτα μεγάλη επιρροή σε πολλές εταιρίες-κολοσσούς.
Ο Obama ...έχοντας Υπουργούς και Συμβούλους ανθρώπους της Goldman Sachs ...φρόντισε να σταματήσει κάθε έλεγχο και κάθε εφαρμογή κανόνων στην Χρηματιστηριακή Αγορά... ώστε τα γεράκια της Wall Street να κάνουν πάρτι... κι ο Obama να καλύπτει τις τρύπες με τα λεφτά των φορολογουμένων.


Ο Icahn στο NBC δήλωσε ότι ο Trump θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο το θέμα της κατάργησης κανόνων κι ελέγχων.


H Soro-Huffington Post αναρωτιέται αν ο Trump θα προωθήσει την κατάργηση ακόμα περισσοτέρων Ομοσπονδιακών κανονισμών κι ελέγχων.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes