Το ήξερες ότι η ψήφος σου αποτελεί ...εξουσιοδότηση;


Πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν πρέπει να ψηφίζουμε αυτούς που μας υπόσχονται παροχές και διορισμούς και αυξήσεις... αλλά αυτούς που θεωρούμε κατάλληλους να υπογράψουν δάνεια δεκάδων ή εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που θα πληρώσουμε εμείς.

Εμείς που δεν θα εμπιστευόμασταν να μπούμε εγγυητές ούτε σε συγγενή μας για μερικές χιλιάδες ευρώ... εγγυόμαστε να εξοφλήσουμε δάνεια δισεκατομμυρίων που δεν έχουμε ιδέα ούτε πότε, ούτε ποιος τα υπογράφει για λογαριασμό μας και με ποιους όρους. 
Με την ψήφο μας δίνουμε την αδιανόητη εξουσία στους πολιτικούς να μας αφήσουν χωρίς δουλειά, να μας κλείσουν το μαγαζί, να μας κατασχέσουν τα σπίτια, να καταστρέψουν ακόμα και τις ζωές των δισέγγονών μας. 
Κι όταν κάποιος υπογράφει τόσο σπουδαίες και μεγάλες συμφωνίες μεταξύ 2 πλευρών, δηλαδή μεταξύ Τραπεζών και Ελληνικού Δημοσίου, πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα συμφέροντα είναι τόσο μεγάλα που οι Τραπεζίτες πολύ εύκολα μπορούν να λαδώσουν τους πεινασμένους πολιτικάντηδες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ από την πλευρά μας ...θα λάβουν ίσως ένα μπράβο κι αυτό όχι σίγουρα.
Και ας αναρωτηθούμε... υπάρχει έστω ένας πολιτικός ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος που θα αρνηθεί να υπογράψει ένα εικονικό δάνειο 1 δισεκατομμυρίου ευρώ... το οποίο δεν θα μπει ποτέ στα Δημόσια Ταμεία... προκειμένου να αποκτήσει ο ίδιος έναν κρυφό Τραπεζικό Λογαριασμό στις Μπαχάμες με 150.000.000 ευρώ σε καταθέσεις; 
Όμως δυστυχώς δεν καταλαβαίνουμε πόση εξουσία δίνουμε με την ψήφο μας και σε ποιους εγκληματίες αναθέτουμε να δανείζονται στο όνομα των επόμενων γενεών κι αυτό το πληρώνουμε και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά.
Οι πιο αδύναμοι οικονομικά θα πληρώσουν ακόμα και με την ίδια τους τη ζωή γιατί βασίζονται στην Κρατική Πρόνοια για την υγεία τους. Οι Πολιτικοί καταργούν μεθοδικά τις δωρεάν παροχές υγείας για να εξασφαλίσουν περισσότερα χρήματα για την πληρωμή των τοκογλύφων.αδιαφορώντας φυσικά για τα εκατομμύρια των πολιτών που δεν έχουν χρήματα ούτε για ιδιωτικούς γιατρούς, ούτε για φάρμακα.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes