Είχε ο επαγγελματίας μακελάρης του Reina θρησκευτικά κίνητρα;


Θυμόσαστε τον μακελάρη του Reina και την πρόσφατη σύλληψή του από την τουρκική αστυνομία; Αμέσως μετά μάθαμε ότι σχεδίαζε επίθεση στην πλατεία Ταξίμ. Σύμφωνα όμως με τον "έγκριτο - ερευνητή" Καλεντερίδη... ο μακελάρης ήθελε να στείλει μήνυμα κατά του Άι Βασίλη και μάλιστα επιρρίπτει έμμεσα ευθύνη γι' αυτό στον Ερντογάν.

Τι εξυπηρετεί μία τόσο γελοία προσπάθεια αποπροσανατολισμού που θέλει να πείσει ότι ο ψυχρός επαγγελματίας μακελάρης είχε ...θρησκευτικά κίνητρα;
Αυτό που θα θέλαμε να επισημάνουμε είναι, ότι μόνο στους Έλληνες ο Άι Βασίλης έρχεται την πρωτοχρονιά, ενώ για όλους τους υπόλοιπους χριστιανούς έρχεται ο Santa Claus τα Χριστούγεννα. Μάλιστα για ορισμένους καθολικούς, του βορίου και κεντρικού γερμανόφωνου χώρου, έρχεται ο Nikolaus ή ο Nicolaus μαζί με τον βοηθό του τον Knecht Ruprecht την παραμονή της 6ης Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή του Αγίου Νικολάου. Η επίθεση στο Reina έγινε όμως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή 31 Δεκεμβρίου. 
Ας εξετάσουμε τώρα τα θύματα του μακελάρη, ο οποίος ήθελε σύμφωνα με τον "ειδικό" Καλεντερίδη να στείλει μήνυμα ενάντια στον Άι Βασίλη. Η ταυτοποίηση 35 από τα 39 θύματα της επίθεσης έδειξε ότι 11 ήταν Τούρκοι πολίτες και 24 αλλοδαποί. Από τους αλλοδαπούς, επτά είναι υπήκοοι Σαουδικής Αραβίας, δύο Ινδοί, ένας Καναδός, ένας Σύρος, μία Ισραηλινή, δύο Τυνήσιοι, τέσσερις Ιρακινοί και ένας Βέλγος υπήκοος τουρκικής καταγωγής. Εικοσιπέντε θύματα είναι άντρες και δεκατέσσερις γυναίκες. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι κανένα από τα θύματα (εκτός ίσως από τον Καναδό) δεν πρέπει να ήταν χριστιανός. Πού την είδε λοιπόν ο Καλεντερίδης την εμμονή του θύτη με τον Άι Βασίλη και τα υποτιθέμενα θρησκευτικά κίνητρα, όταν τα περισσότερα από τα θύματα ήταν μουσουλμάνοι; Αν διαβάσουμε και τι κατασχέθηκε από την αστυνομία κατά τη σύλληψη, τότε φαντάζει ακόμα πιο γελοία η προσπάθεια απόδοσης θρησκευτικών κινήτρων στην τρομοκρατική αυτή επίθεση.
Διαβάζουμε σχετικά στον "ΕΝΙΚΟ" ότι:
«Μεταξύ άλλων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα, 197.000 δολάρια, δύο drones και κάρτες κινητών τηλεφώνων, ενώ γενικότερα στις έρευνες για την επίθεση στο Reina συμμετείχαν 2.000 αστυνομικοί, εξετάστηκε υλικό από κάμερες, διάρκειας 2.700 ωρών, ελέγχθηκαν 150 τοποθεσίες και συνελήφθησαν 50 άτομα κατηγορούμενα για εμπλοκή στην υπόθεση».
Ας καταλάβουν λοιπόν οι "ανεξάρτητοι ερευνητές" τύπου Καλεντερίδη, ότι η επίθεση στο κέντρο Reina ήταν καθαρά πολιτική, ξενοκίνητη και ουδεμία σχέση είχε με οποιοδήποτε θρησκευτικό κίνητρο. Τέλος την μόνη ευθύνη που μπορεί ίσως να επιρρίψει κάποιος δυτικός πράκτορας στον Ερντογάν είναι ότι παραμένει Πρόεδρος της Τουρκίας. Δηλαδή, εάν δεν υπήρχε Ερντογάν ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό πρόσωπο υπέρμαχο της πολιτικής Ερντογάν... δεν θα υπήρχε και η τρομοκρατική επίθεση στο Reina, την πλατεία Ταξίμ και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της τουρκικής επικράτειας.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes