Περί λαμογίων του Συνδικαλισμού ...ο λόγος (Μέρος 2ο)


Οι ακτιβιστές αγρότες ξέχασαν ότι και οι ίδιοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας γραμμή από τους πράσινους Συνδικαλιστές τους... Κι αντί να κοιταχτούν στον καθρέφτη ...αντί να εκδικηθούν αυτούς που τους εξαπάτησαν... εκδικούνται τα θύματα της κυβέρνησης και τους ξένους τουρίστες.

Δεν θέλουν φυσικά να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους ξεφτιλισμένους της Βουλής. Θέλουν να βρίσκουν τις πόρτες των Βουλευτικών Γραφείων ανοιχτές για να συνεχίσουν να ζητούν ρουσφέτια ...στα τέσσερα. Διαφορετικά θα αρκούσε να γέμιζαν με κοπριά σπίτια και γραφεία Βουλευτών για να στείλουν ένα σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση. Όμως οι διαπλεκόμενοι αγρότες στην κορυφή, αυτοί που δίνουν γραμμή στους από κάτω που είναι άσχετοι ή βλάκες... φροντίζουν με σπουδή ώστε το κόστος της επαναστατικής παράστασης να το επωμιστούν οι πολίτες κι όχι οι βουλευτές. Άλλωστε ΠΟΙΟΣ συνδικαλιστής εκλέγεται αν δεν τον στηρίξει επίσημα κάποιο κόμμα της Πολιτικής Μαφίας; Πέρα από τα λόγια του αέρα... κόμματα και συνδικαλιστές ...είναι ένα πράγμα κι έχουν ακριβώς τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχθρούς... εμάς δηλαδή.
Κι αν ο Συνδικαλιστής είναι καλός και χρήσιμος στο Σύστημα ...τον βάζουν και στα ψηφοδέλτια ώστε να συνεχίσει το φαγοπότι και ως βουλευτής. Γι 'αυτό και επιτίθενται αποκλειστικά εναντίον των ανυπεράσπιστων πολιτών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Κι ο επαναστατικός ΣΥΡΙΖΑ... δεν άφησε σκουπίδι για σκουπίδι που να μην το εντάξει στα ψηφοδέλτιά του.














Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/politics/article/337318/o-dimitris-tsoukalas-tou-suriza-pire-1000000-euro-os-efapax/

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes