84 δισ. η κληρονομιά που μας άφησε ο Σημίτης


84 δισ. σε εξοπλιστικά άφησε κληρονομιά για εξόφληση ο Σημίτης που τον εκθειάζουν όσοι έφαγαν από τα κλεμμένα... κατηγορώντας τον Καραμανλή ως υπαίτιο για την εκτίναξη του Δημοσίου Χρέους.

Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2015 δήλωνε ο Καμμένος στη βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη, σχετικά με τον εκσυγχρονισμό αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού, ότι «...ήταν η μοναδική επιλογή που είχαμε γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα χάναμε το 1 δισ. που είχαμε καταβάλει για την εκπαίδευση, τα 49 εκατ. ευρώ που δώσαμε για ανταλλακτικά καθώς και τα 10 εκ. ευρώ για τους κινητήρες».
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η δήλωσή του ότι είναι τόσα πολλά τα εξοπλιστικά προγράμματα που βρίσκονται στην εισαγγελέα κ. Ράϊκου, καθώς «84 δισ. ευρώ των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί για τα γερμανικά εξοπλιστικά προγράμματα από το 2003 και μετά, τα 30 δισ. τα οποία πληρώθηκαν εν μέσω κρίσης, 'αφορούν τα σπασμένα της κυβέρνησης Σημίτη', που είχε κάνει τις συμβάσεις».
Διαβάστε το παρακάτω άρθρο της "ΕΞΠΡΕΣ" για να καταλάβετε πόσο μας στοίχισε το φαγοπότι εκείνων που ισχυρίζονται ότι "μαζί τα φάγαμε":


Πηγή: m.tvxs.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes