Και νέο ένταλμα σύλληψης για τον «μεγιστάνα» Σώρρα


Ο Σώρρας διώκεται για σωρεία αδικημάτων ...για τα οποία θα έπρεπε να διώκονται κι όλοι οι Βουλευτές, όλων των κομμάτων, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων. 

Η λέξη «απάτη» είναι συνώνυμο της πολιτικής, αλλά κατά την Ελληνική Δικαιοσύνη μόνο η συμμορία του Σώρρα εξαπάτησε τους πολίτες και το Δημόσιο. Αντίθετα οι εκλεγμένοι πολιτικοί ...υπηρέτησαν με αυταπάρνηση τα συμφέροντα του λαού και του κράτους.
Οι λίστες Λαγκάρντ... βλέπετε δεν γέμισαν από απάτες εις βάρος του Δημοσίου ...αλλά μέσω νομίμων συναλλαγών νομοταγών πολιτών.
Οι Εισαγγελείς που ερευνούν τη διαφθορά παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλον ...αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να θέλει να λάμψει η αλήθεια ...και έτσι θα περιμένουμε να αναλάβουν άλλοι εισαγγελείς... που θα βάλουν στο αρχείο όσες υποθέσεις δεν πρέπει να διαλευκανθούν.


Συγκεκριμένα για τον Σώρρα δημοσιεύει "ΤΟ ΒΗΜΑ":



Ποινική δίωξη κατά του - καταζητούμενου - Αρτέμη Σώρρα και επτά συνεργατών του που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η αρμόδια εισαγγελέας κυρία Ευγενία Αυλίδου προχώρησε στις διώξεις για αδικήματα βαρύτατα, μεταξύ των οποίων σύσταση, ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη κατ΄ εξακολούθηση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, σε βάρος του Δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων, απόπειρες απάτης, διασπορά ψευδών ειδήσεων, πρόκληση και διέγερση για τη διάπραξη αδικημάτων, κακουργημάτων και πλημμελημάτων, ψευδορκίες, ξέπλυμα και άλλα.
Πέραν των οκτώ, η Εισαγγελία ασχολήθηκε και με τη δράση επιπλέον δύο πρόσωπων, στενών συνεργατών  του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι όμως βρίσκονται στον Καναδά.
Ο ανακριτής διαφθοράς που ανέλαβε την υπόθεση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης του.  
Στο εισαγγελικό πόρισμα αποτυπώνεται πλήρως η εγκληματική δράση Σώρρα και η πρωτοφανής έκτασης της απάτης του, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει ούτε ένα ευρώ ως περιουσιακό στοιχείο, ενώ τα τελευταία χρόνια υπέβαλε μηδενικές φορολογικές δηλώσεις.
Από το πόρισμα προκύπτει, ότι οι πολίτες που επικαλούνται τις παραμυθίες Σώρρα ανέρχονται σε 12.000 και δεν πληρώνουν σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία, ενώ η ζημιά του Δημοσίου καθημερινά αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Ενδεικτικά αναφέρεται στο εισαγγελικό πόρισμα ότι σε 115 περιπτώσεις πολιτών που προσκόμισαν την εξουσιοδότηση Σώρρα, το ΙΚΑ δεν εισέπραξε 4.700.000 ευρώ.

Εντυπωσιακό είναι επίσης το γεγονός ότι εκείνοι που επικαλούνται τις εξουσιοδοτήσεις Σώρρα συνεχίζουν να αυξάνονται, παρά την καταδίκη του σε πολυετή κάθειρξη από δικαστήριο της Πάτρας, και τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις των τελευταίων μηνών.

-------------------------------
Οι κακουργηματικές πράξεις του Σώρρα μπορούν να του επιφέρουν ακόμα και την ισόβια κάθειρξη... ενώ με δάφνες στέφονται οι Πρωθυπουργοί που παρομοίως εξάγγελλαν ότι "λεφτά υπάρχουν", ότι θα "έσχιζαν τα μνημόνια", ότι θα τα "καταργούσαν με μία υπογραφή", και λειτουργούσαν ως ηθικοί αυτουργοί παρακινώντας τον λαό να μη πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ και κάθε άλλο "χαράτσι" κ.λπ.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω δημοσίευμα του "ΕΘΝΟΥΣ":



Η έρευνα σε βάρος του αλλά και σε βάρος 7 ακόμη στελεχών έκλεισε με κακουργηματικές διώξεις αλλα και με ένα ένταλμα σύλληψης...
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα αλλά και επτά ακόμη στενών συνεργατών του ποινή δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για:

  1. Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
  2. Απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
  3. Απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και Τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
  4. Ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Παράλληλα, ανά περίπτωση και οι 8 κατηγορούμενοι διώκονται με πέντε αδικήματα (σε βαθμό πλημμελήματος τα οποία είναι):

  1. Διασπορά ψευδών ειδήσεων.
  2. Πρόκληση ή διέγερση σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων.
  3. Ψευδής καταμήνυση.
  4. Ηθική αυτουργία σε ψευδή καταμήνυση.
  5. Ψευδορκία μάρτυρα.

Στο πόρισμα που συνέταξε η εισαγγελέας, διαπίστωσε ενδείξεις ότι η ΜΚΟ Ελλήνων Συνέλευσις δρα με τις πρακτικές που χρησιμοποιεί μία εκγληματίκη οργάνωση.
Ο Αρτέμης Σώρρας φέρεται πως έπειθε χιλιάδες φορολογουμένους, ότι μπορεί να διαγράψει τα χρέη τους, ζημιώνοντας με αυτό τον τρόπο το Δημόσιο και τις Τράπεζες. Από τα στοιχεία της ίδιας της οργάνωσης φαίνεται πως έχουν σταλεί περίπου 5.000 εξώδικα σε δημόσιες αρχές. Την ίδια ώρα όμως, ο ίδιος δεν έχει... φράγκο, αφού τα τελευταία χρόνια υποβάλλει μηδενικές φορολογικές δηλώσεις...
Ενδεικτικό είναι πάντως το γεγονός πως μόνο στο ΙΚΑ, από την μη καταβολή οφειλών 115 ατόμων, εκτιμάται ότι το ποσό που δεν μπήκε στα ταμεία του Ιδρύματος φτάνει τα 4 εκ. 700 χιλ. Ευρώ.
Ο Α. Σώρρας αλλά και η σύζυγός του καταζητούνται ήδη με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 8 ετών χωρίς αναστολή... Εδώ και πολλές ημέρες όμως είναι άφαντοι...  


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes