Ισραηλινός Υπουργός εξήρε τις ΗΠΑ για το χτύπημα στη Συρία

Το Ισραήλ πρέπει να ενισχύσει την παρουσία του στα υψίπεδα του Γκολάν

Yisrael Katz (Yonatan Sindel, Flash 90)
Ο Υπουργός Μεταφορών και Πληροφοριών Yisrael Katz (Likud) μίλησε την Κυριακή το πρωί για τις πρόσφατες ενέργειες του Προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump στη Συρία.

Σε μία συνέντευξη στο Kol Israel Radio, ο Katz εξήρε την αεροπορική επιδρομή της Παρασκευής ως «ηθική και λογική» και δήλωσε ότι χρησιμεύει ως προειδοποίηση προς τη Χεζμπολάχ και την ιρανική ηγεσία.
Σύμφωνα με τον Katz, η επίθεση δείχνει μια αλλαγή στην αμερικανική πολιτική, δεδομένου ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama είχε αφήσει το Ισραήλ να αντιμετωπίζει μόνο του το κακό. Οι πρόσφατες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ δείχνουν ότι αυτή η πολιτική άλλαξε.
Ο Katz είπε επίσης ότι η νέα πολιτική θα αποτρέψει τη στρατιωτική κατασκοπία και επέκταση του Ιράν, κάτι που στοίχισε οικονομικά στο Ισραήλ, αναγκάζοντας τη χώρα να επενδύει πόρους στην αντιμετώπισή τους.
Το Ισραήλ πρέπει να δείξει την αποφασιστικότητά του, ώστε να διατηρήσει τον έλεγχο των Υψωμάτων του Γκολάν, στέλνοντας άλλους 100.000 πολίτες για τα εποικίσει αποτελεσματικότερα, κατέληξε.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes