Μούφα το «Άι Σιχτίρ» του Καμμένου; [Βίντεο]


Ο Υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος, όχι μόνο δεν είπε «Άι Σιχτίρ» στους Τούρκους, όπως διέρρευσαν οι ορντινάντσες των ΜΜΕ, σε μια προσπάθεια «πατριωτικού» ρετουσαρίσματος του προφίλ του πολιτικού άνδρα που το όνομά του εμφανίζεται και στα γνωστά πλέον «Panama Papers», αλλά αντιθέτως έχει αιτηθεί και συμφωνήσει να δρουν οι Τούρκοι ανενόχλητοι στα ελληνικά χωρικά ύδατα υπό την σκέπη του ΝΑΤΟ.

Σχετικά στοιχεία για τις offshore της οικογένειας Καμμένου στον Παναμά μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Καμμένος αιτήθηκε και στη συνέχεια αποδέχθηκε συμφωνώντας με το ΝΑΤΟ να δρουν υπό γερμανική διοίκηση τα τρουκικά πολεμικά πλοία στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Ήταν μία κίνηση στα πλαίσια της «προστασίας» μας από την αθρόα «μετανάστευση», την δράση των διακινητών λαθρομεταναστών και άλλων εγκληματικών στοιχείων, που δρουν ανενόχλητα στο Αιγαίο «χωρίς σύνορα» που «ανήκει στα ψάρια του», καθότι η «προστασία» που μας παρέχετε είναι υψηλή.


Η πραγματικότητα

Στις 11 Φεβρουαρίου 2016 υπεγράφη η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΝΑΤΟ για την «προστασία» της χώρας, όπως περιγράφει στο ακόλουθο ηχητικό ντοκουμέντο ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ. Αν και το ακούσαμε πολλές φορές... δεν ακούσαμε κανένα «άει σιχτίρ» από εκείνα που μόνο ο δημοσιογράφος Βερύκιος ακούει.



Στο ηχητικό ντοκουμέντο της δήλωσης του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg της 11 Φεβρουαρίου 2016, στο 0:40 ακούγεται το επίμαχο σημείο που διαψεύδει τους «τουρκοφάγους» Καμμένο και Βερύκιο.
Δηλώνει λοιπόν ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ: «Μόλις συμφωνήσαμε ότι το ΝΑΤΟ θα παράσχει υποστήριξη για να βοηθήσει στην κρίση των προσφύγων και των μεταναστών. Αυτό βασίζεται σε κοινό αίτημα της Γερμανίας, της Ελλάδας και της Τουρκίας».
Τα σκάφη του Λιμενικού της Ελλάδας και της Τουρκίας δεν θα μπερδεύονται πλέον με τα ...χωρικά ύδατα, εφόσον αναλαμβάνουν το έργο αυτό τα πολεμικά πλοία της Γερμανίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας.


Τα εν πλω δωράκια

Και είναι τόσο αγαστή η συνεργασία με τους «γείτονές» μας που ανταλλάσσουν και δωράκια τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας με αντίστοιχα της Τουρκίας. Συγκεκριμένα το ΤΠΚ Κρυσταλλίδης Ρ69 αντάλλαξε δώρα με το τουρκικό F-505 TCG Bafra, ενώ έπλεαν παρεούλα στην Μεσόγειο, μετά την αναχώρησή τους από την Βηρυτό του Λιβάνου, όπου συμμετείχαν σε αποστολή του Ο.Η.Ε.
Για του λόγου τω αληθές δείτε το παρακάτω βίντεο. Η ανταλλαγή δώρων για την ελληνοτουρκική φιλία στη Μεσόγειο πραγματοποιείται στο 02:15:




Το Ρεπορτάζ του έγκριτου δημοσιογράφου Βερύκιου



Πηγή: newsit.gr
 



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes